5 Redenen om blockchain-developer te worden

Laatst bijgewerkt op: 14 December 2020

Moet ik een blockchain-ontwikkelaar worden? Op dit moment is de vraag naar Blockchain-ontwikkelaars hoger dan de beschikbare programmeurs. 

In feite zal de vraag met de tijd blijven groeien. Je zou je kunnen afvragen, wat heeft dat met mij te maken? Nou, in deze write-up, zal ik je de meest eenvoudige manieren waarmee je geld kan verdienen als een blockchain developer uitleggen.

Ben je op zoek naar wat je allemaal moet leren om een Blockchain Developer te worden lees onze gids. 

1. Startups

Je kan werken aan uw decentrale applicatie (dApp) en deze gebruiken om kapitaal op te halen. Tegenwoordig gebruiken honderden bedrijven ICO (initial coin offering) om  miljoenen euro’s op te halen. 

Nadat je de app heeft ontwikkeld, kan je deze gebruiken om kapitaal op te halen door middel van het eerste muntaanbod (intial coin offering). 

Om goed geld op te halen is het echter van het grootste belang dat je een echte waardevolle decentrale applicatie ontwikkelt.  

Als jouw visie niet duidelijk is, wil niemand er zijn geld in investeren.

2. Freelancing

Freelancing is tegenwoordig een geweldige manier om online geld te verdienen. Als freelancer kun je kiezen voor fulltime of parttime werken. 

Er zijn verschillende freelance websites waar je kunt werken en verkopen. 

De meeste van deze sites hebben projectlijsten waar je voor verschillende klanten aan kunt werken.

Op deze websites, zoals upwork.com en vele andere, vind je veel projecten die mensen met blockchain gerelateerde vaardigheden vereisen.

Er zijn zelfs website die betalen in cryptocurrency

3. Werken voor een Bedrijf

Er zijn veel gevestigde bedrijven die blockchain-ontwikkelaars inhuren. Zulke bedrijven hebben blockchain ingenieurs nodig om hen te helpen werken aan hun nieuwe gedecentraliseerde toepassingen. 

Een veelvoorkomende tegenvaller bij deze bedrijven is echter dat ze mensen nodig hebben met een lange ervaring met blockchain technologie. 

Daarom, als je een amateur bent, krijg je misschien geen kans bij de meeste bedrijven.

4. Het monetariseren van DApps

U kunt geld verdienen door uw dApp te creëren en te monetariseren. 

Er zijn verschillende mensen die dat hebben gedaan en miljoenen euro’s hebben verdiend. Zo verdiende CryptoKitties bijvoorbeeld 12 miljoen dollar binnen een maand.

Van het geld dat met deze dApps wordt verdiend, krijgt de ontwikkelaar 2-5% per transactie. Het is een winstgevende onderneming om DApps te ontwikkelen

5. Problemen oplossen bij Open Source

Je kunt geld verdienen door verschillende puzzels op te lossen. Er zijn verschillende open-sourceprojecten die bijdragen betalen. De meeste van deze bounties zijn gebaseerd op Ether. 

Om betaald te worden, moet je een probleem oplossen. Als het door de indiener wordt goedgekeurd, krijg je betaald. De meeste betalingen worden gedaan met behulp van Ethereum door middel van smart contracts.

Meer leren over wat is Blockchain? 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Table of Contents

Crypto Robots

Bitcoin Era

Bitcoin Trader icon kleur

Bitcoin Trader

Bitcoin Code icon kleur

Bitcoin Code

Bitcoin Revolution

Bitcoin Profit logo kleur

Bitcoin Profit