de informatie site over Cryptocurrency, NFTs en P2E games. 

Bitcoin Pro – Werking & test resultaten

Review of Bitcoin Pro

Bitcoin Pro is volgens ons oplichterij. We hebben online verschillende verhalen gelezen van slachtoffers die hun geld zijn verloren aan deze robot. Er zijn grote risico’s verbonden aan het handelen met deze robot.

Wil je lezen hoe deze oplichterij werkt? Lees dit artikel over dezelfde scam onder een andere naam. 

De onzekerheden in het leven zijn soms overweldigend. Het vraagt jou daarom om goed vooruit te plannen om zelf een aangenaam comfortabel leven af te dwingen. 

Logo of Bitcoin Pro

Dromen kunnen hierbij zeker werkelijkheid worden wanneer jij een fijn plan hebt om er financieel prettig bij te zitten.

Slimme, of in ieder geval verstandige mensen hebben veelal meerdere inkomstenbronnen. Ze zijn zo niet alleen afhankelijk van hun standaard salaris.

Maar ze verdienen nog een beetje bij met handeltjes, de verhuur van iets, of andere interessante investeringen.

Ingenieuze individuen wachten dan ook niet op kansen, welnee: ze creëren ze!

Jij hebt dan ook twee opties: of thuis zitten en soms een beetje jammeren waarom je niet wat meer geld te besteden, of er voor zorgen dat er zich een investeringsmogelijkheid op een presenteerblaadje aangereikt wordt.

Zo’n extra inkomstenbron zou dan wel passief moeten zijn. Het mag namelijk niet te moeilijk en tijdrovend zijn.

Maar, wat kan dan een aangename inkomstenbron kunnen zijn?

Geautomatiseerde handelssoftware blijken tegenwoordig een moderne manier te zijn om passief inkomen te verdienen. Er bestaan echter honderden geautomatiseerde handelsbots op het internet.

Welke moet jij kiezen, en hoe kan je onderscheid maken tussen nep-software en echte software?

Volgens hetzelfde internet lijkt Bitcoin Pro veel aan te bieden, namelijk een automatisch systeem dat beter werkt dan welke menselijke handelaar dan ook.

Om deze reden zullen wij Bitcoin Pro in dit artikel bespreken, inclusief de meest relevante vragen om jou mee te helpen beslissen of jij wel of niet met deze robot zou moeten handelen.

effectiviteit van de robot
1/5

Bitcoin Pro is een geweldige tool die werkt in de handen van zowel amateurs als professionals.

prijs van de robot
1/5

De kosten voor de bediening van de robot zijn het laagst.

hoe makkelijk is de robot
1/5

De robot is zeer eenvoudig en aangenaam in gebruik. Zelfs oudere mensen kunnen het aan.

klantenservice
1/5

De technische ondersteuning werkt de klok rond, dus u kunt altijd rekenen op ondersteuning.

Het observeren van veranderingen in de markt is een vervelende en uitputtende bezigheid. Het is echter essentieel voor effectieve investeringen.

Als u tijd wilt besparen zonder aan efficiëntie in te boeten, kies dan voor een robot.

Voordelen van het gebruik van Bitcoin Pro

 • Biedt een 90% winstpercentage
 • Geen oplichterij en goede klantenservice ondersteuning
 • Volledig geautomatiseerd dus prima voor beginners
 • Gebruiksvriendelijke app en handelssystemen
 • Werkt enkel met sterk gereguleerde makelaars samen
 • Minimale eerste storting van €250
 • Accepteert bankpas en creditcard

Wat is Bitcoin Pro

Bitcoin Pro is een auto trading applicatie die over een uniek handelsalgoritme beschikt, wat het mogelijk maakt om betrouwbaar te zijn en stabiele inkomsten te genereren, aldus volgens de experts uit de handelswereld.

Het gebruikt complexe software tools om allerlei financiële gegevens van de wereldwijde cryptomarkten te verkrijgen en te analyseren.

Al deze gegevens en mini-marktonderzoeken worden vervolgens gebruikt om winstgevende transacties te voorspellen.

Een handelsrobot zoals Bitcoin Pro werkt daarbij een stuk preciezer dan mensen en past zich dan ook beter aan marktprijs fluctuaties aan. De computer voorkomt zelfs een menselijke tussenkomst en is zodoende een volledig autonoom handelssysteem.

Of indien echt gewenst manueel werkend in zijn handmatige stand.

Het is mogelijk om met Bitcoin Pro hoogfrequent handelen (HFT).

Deze software kan in een fractie van een seconde dan ook enorme volumes verhandelen.

Het mist zo nooit een belangrijke transactie. En het kan in bijna alle cryptovaluta’s en op wereldwijde beurzen handelen.

Zo kan jij dus ook in andere cryptovaluta’s handelen wanneer Bitcoin even niet zo lonend is.

Hoe werkt Bitcoin Pro?

Bitcoin Pro maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en blockchain voor het uitvoeren van onderzoek en transacties.

De AI en al zijn subsets, waaronder machinetaal, Natural Language Processing (NLP) en ‘Deep Learning”, maken het een efficiënte handelsrobot om mee te werken.

De handelsapp analyseert kwalitatieve handelsgegevens voor zijn fundamentele analyse. Deze analyse omvat tevens nieuwsfeeds op posts op sociale media van andere platforms.

De zeer goed geprogrammeerde technologie kan hierbij onderscheid maken tussen betrouwbaar en nepnieuws, waardoor deze kwalitatieve analyse zeker een betrouwbare mogelijkheid is.

Bitcoin Pro verhandelt Bitcoin (BTC) via een financieel derivaat dat ook wel bekend staat als Contract for Difference (CFD). CFD handel is behoorlijk populair op Wall Street en de meeste makelaars bieden tegenwoordig dan ook crypto CFD’s aan.

Bitcoin Pro werkt met deze makelaars samen om het BTC CFD handelsproces te kunnen automatiseren.

Bitcoin Pro is met een makelaar systeem geïntegreerd om op dezelfde manier te kunnen handelen als een professionele handelaar.

De robot daar echter veel sneller in en vermoedelijk ook een stuk nauwkeuriger dan ‘s werelds beste crypto handelaar!

Je moet echter altijd in het achterhoofd houden dat alle soorten financiële handel een groot risico met zich meebrengt.

Handel om deze reden ook nooit met meer geld dan dat jij je absoluut veroorloven kan.

Registratie Tijd
5 minuten 100%
Initiële Storting
€250 100%

Waarschuwing:

Het is verder van belang om te weten dat Bitcoin Pro een echte beleggersassistent Is. Vertrouw zodoende niet geheel op het denkwerk van deze handelsapplicatie.

Indien mogelijk zou jij jezelf zoveel mogelijk moeten verdiepen in de dynamiek van de crypto geldmarkt plus de softwarefuncties van deze unieke bot. Begin om deze reden ook met een initiële investering en volg bij het live handelen regelmatig de werking van de bot.

Is Bitcoin Pro een oplichterij? Nee!

Vanuit alle gegevens die door ons geanalyseerd is, lijkt de Bitcoin Pro app legitiem te zijn.

De robot heeft over het algemeen prima recensies op het internet en de meeste recensenten geven aan dat het consistent presteert.

Het heeft na bijna 5.000 beoordelingen een score van 4.8 uit 5 op TrustPilot. Bovendien wordt het op grote schaal beschreven door toonaangevende crypto publicaties.

Wij hebben uiteraard ook zelf een demo test op Bitcoin Pro gedaan en vonden het een uiterst gebruiksvriendelijk systeem.

Bovendien biedt deze bot behoorlijk hoogwaardige gegevens beschermingsmaatregelen en voldoet het daarmee aan de Europese algemene verordening gegevensbescherming (GDPR).

 • Bitcoin Pro gebruikt kunstmatige intelligentie om de markt voor jou te analyseren. Het bedrijf heeft de diensten van handelsdeskundigen en softwareontwerpers gebruikt om deze marktanalyse zo nauwkeurig mogelijk te maken. Volgens de makers zelf bedraagt de nauwkeurigheid hun app heel spectaculair 99,4%.
 • De handelsbot biedt erg snelle en lucratieve handelsvoorspellingen. Dit handelsplatform is 0,01 seconden sneller dan de financiële markt. Het geeft jou zo de mogelijkheid om voor jou winstgevende transacties te verwerken.
 • Bitcoin Pro werkt veelal samen met geselecteerde robotmakelaars. De robot is direct aan deze makelaar systemen gekoppeld en voedt ze met signalen voor implementatie. Zo’n robuuste samenwerking zorgt ervoor dat de doorgestuurde signalen onmiddellijk uitgevoerd worden.
 • Deze software is perfect voor beginners vanwege het gebruiksgemak dat het aanbiedt. De interactieve navigatie tabbladen maken alle functies heel simpel met één klik toegankelijk.

Inloggen bij Bitcoin Pro: Hoe maak je een account aan?

Bitcoin Pro werkt indien gewenst geheel op de automatische piloot, wat betekent dat iedereen het eenvoudig kan gebruiken.

Je hoeft dus absoluut geen handelsspecialist te zijn om te handelen en te profiteren van deze app. De robot is daarnaast internationaal verkrijgbaar.

Bitcoin Pro kent slechts drie eenvoudige stappen om met live trading aan te vangen.

Het kost zodoende heel weinig tijd om met cryptohandel op het Bitcoin Pro platform te starten.

De stappen die moeten worden gevolgd voor het handelen met Bitcoin Pro zijn als volgt:

Stap 1: Registreer jezelf op hun website

Je moet jezelf allereerst registreren op het Bitcoin Pro handelsplatform.

Open de website van de handelssoftware en vul het registratieformulier in.

Bitcoin Pro vereist dat jij jouw naam opgeeft, zoals deze ook staat vermeld op jouw identiteitsbewijs, en heeft verder een werkend e-mailadres plus een mobiel nummer nodig.

Er wordt jou gevraagd om te bewijzen dat dit e-mailadres en telefoonnummer echt van jou zijn door een link in jouw e-mail en een sms die naar jouw smartphone is verzonden te bevestigen.

Zodra jij dit allemaal geregistreerd hebt, ben je automatisch lid.

Stap 2: Stort minimaal €250

Nu moet jij geld in jouw Bitcoin Pro account storten om te kunnen beginnen met handelen. De minimale storting bedraagt slechts 250 euro.

Dit loopt via de partner-makelaars van Bitcoin Pro. Zij accepteren meestal stortingen via een bankpas of credit cards, bankoverschrijving, e-wallets zoals Skrill en Netteller en alsook Bitcoin zelf.

Deze makelaar kent geen stortingslimieten en brengt ook geen kosten in rekening.

Stap 3: Handelsgids plus demo

Bitcoin Pro biedt een breed scala aan handelsbronnen om gebruikers te assisteren het automatische handelsproces goed te kunnen begrijpen.

Als jij niet voldoende tijd aan dit onderdeel besteedt, kan dit later tot kostbare fouten leiden bij het uitvoeren van transacties met de live trader.

Bitcoin Pro wordt dan ook niet voor niets geleverd met een geavanceerd demo-account om zijn gebruikers flink mee te helpen oefenen alvorens ze verder gaan met het ‘echte’ live handelen.

Stap 4: Live handelen

Live handelen met Bitcoin Pro gaat door middel van twee eenvoudige stappen.

Deze omvatten het instellen van jouw gewenste risicobeheer en het drukken op de live gaan knop. Bij het opzetten van het risicobeheer gaat het erom een risiconiveau per transactie te definiëren waar jij toe bereid bent.

Als vuistregel mag je nooit meer dan 10% van jouw handelskapitaal voor een enkele transactie riskeren.

Bitcoin Pro staat hierbij standaard op 10% ingesteld. Indien jij met een hoger of lager risico per transactie wenst te handelen, wordt het aangeraden dit eerst eens te testen in het demo-account.

Is het de moeite waard om een Bitcoin Pro account te openen?

Bitcoin Pro is een handelsrobot die door middel van BTC CFD handel veel mensen een fijne winst kan bezorgen.

Het napluizen van online feedback laat zien dat Bitcoin Pro legitiem is en dat gebruikers tevreden lijken met de rendementen ervan.

Wil je andere bots controleren voordat je de juiste kiest? Lees onze review van Bitcoin Future of Bitcoin Era.

Verdiensten

Kan je rijk worden door te handelen met Bitcoin Pro?

Volgens de makers zelf bestaat er geen twijfel over dat jij aanzienlijke winsten zal maken en dat jij er zelfs heel rijk mee kan worden!

Dit is echter iets dat afhangt van jouw initiële investering en allerlei andere variabelen, maar reken daar niet direct teveel op!

Want zijn ingebouwde CFD handelsfunctie kan zeker resulteren in behoorlijke winsten, maar het kan eveneens tot catastrofale verliezen leiden.

Het is daarom beter om dit zelf heel nuchter uit te proberen om zo daar de uitkomst van te achterhalen. Handel daarnaast ook niet met meer geld dan jij missen kan.

Klantenservice

Je kan de klantenservice van Bitcoin Pro op elk moment van de dag bereiken, van maandag tot en met vrijdag.

De klantenservicemedewerkers lijken vriendelijk, deskundig en goed uitgerust te zijn.

Bitcoin Pro biedt diverse communicatiekanalen, waaronder telefoon, e-mail en livechat. Je kunt ze idem dito via Facebook en Twitter bereiken.

Demoversie

Als jij een beginner bent in de Bitcoin handel, dan kan je een hoop leren via de ingebouwde demo-account.

Gebruik de demo om al zijn functies goed te begrijpen en hoe jij met deze auto-bot kunt handelen.

Dit werkt net zoals de ‘echte’ handel, maar dan zonder echt geld. Indien gewenst kan jij deze stap ook overslaan en direct al beginnen met live trading.

Verificatiesysteem

Je wordt via Bitcoin Pro aan een partner-makelaar gekoppeld, die in jouw rechtsgebied gereguleerd is.

Er wordt jou gevraagd om wat meer informatie aan de makelaar te verstrekken en alsook om jouw identiteit te verifiëren. Dit gaat in de meeste gevallen via een geldig identiteitsbedrijf en bijvoorbeeld een recente elektriciteitsrekening die het huidige adres aangeeft.

Deze ID-verificatie voldoet aan de Europese Know Your Customer (KYC) maatregel.

Deposito’s / opnames

Alle stortingen en opnames vinden plaats via een partner-makelaar.

Gebruikers kunnen hun geld gemakkelijk opnemen wanneer ze dat maar willen.

Je moet enkel een online aanvraagformulier invullen en meestal een dag wachten alvorens het geld op jouw rekening staat.

Vergoedingen

Bitcoin Pro biedt op zich een gratis handel in crypto’s aan, maar brengt daarbij wel een vergoeding van 2% in rekening bij alle winsten die daarmee behaald worden.

Dit houdt in dat als jij geen geld verdient, jij niets hoeft af te rekenen.

Het is verder vermeldenswaard dat de partner-makelaar ook een zogenaamde markup-vergoeding per transactie in rekening brengt.

[wp-review id="2027"]

Veelgestelde vragen

Ja, de handelssoftware van Bitcoin Pro is legitiem.

Het volgt alle noodzakelijke regelementen van belangrijke financiële instellingen.

Het winstpotentieel met Bitcoin Pro hangt af van het geïnvesteerde kapitaal.

Sommige individuen die deze robot hebben geprobeerd, beweren dat zij met een kapitaalstorting van €250 tot €1.000 per dag hebben verdiend.

Dit is wat overdreven, maar er zijn zeker redelijke winsten te behalen.

Zeker! Jij kan jouw winst met één klik verzilveren.

Als jij jouw geld nodig hebt, dan kan jij jouw krediet binnen 24 uur volledig of gedeeltelijk op je bankrekening ontvangen.

Ja!

Bitcoin Pro is gratis te gebruiken en verdient geld door een kleine commissie in rekening te brengen bij de eventuele winst die ermee behaald wordt.

Share this article:

what you need to know

in your inbox every morning