Bitcoin Code Review en Ervaringen – Is het een Scam?

Laatst bijgewerkt op: 17 December 2020
bitcoin code ervaring review featured image

Handelen in cryptovaluta is op dit moment nog altijd populair. Ondanks het feit dat de cryptomarkt op dit moment wat lager staat is het een goed idee om het ook te overwegen.

Bitcoin Code logo kleur

Door de aanzienlijke winsten ben je namelijk in staat om veel geld te verdienen met het beleggen. Heb je niet zoveel zin om zelf alles bij te houden dan hoeft dit ook niet.

Door te kiezen voor een speciale Bitcoin robot ben je namelijk in staat om het werk uit handen te geven. Alles zal automatisch voor je worden gedaan, het enige wat je hoeft te doen is het in te stellen. Uiteraard zitten hier wel risico’s aan verbonden, de markt van de crypto blijft namelijk nog altijd zeer volatiel.

In dit artikel zullen wij je alles laten zien wat je moet weten rondom Bitcoin Code, een van de bekendere Bitcoin robots van dit moment. Dankzij deze informatie weet je beter wat je te wachten zal staan.

effectiviteit van de robot
4.6/5

Bitcoin Code is een betaalbare cryptobot, die is ontworpen voor amateurs en professionals.

prijs van de robot
3/5

Met deze robot kunt u een bevredigende winst maken zonder extra kosten te maken.

hoe makkelijk is de robot
4/5

De gebruiksvriendelijke interface maakt een comfortabel en aangenaam gebruik van deze software mogelijk.

klantenservice
4.5/5

De 24-uurs klantenondersteuning is beschikbaar om eventuele problemen in een handomdraai op te lossen.

Als u niet de tijd wilt nemen om alle cursussen te volgen, kunt u de hulp van de Bitcoin-robot gebruiken. Speciale algoritmen zullen voor u handelen, waarbij de beste investeringen worden geselecteerd.

Is de Software betrouwbaar?

Een stel mensen op het internet noemt het een oplichterij, maar we hebben hier geen bewijs voor gevonden. Net als andere hoogwaardige bitcoin-robots bevat het algoritme van de software kunstmatige intelligentie.

Het duurt een tijd voordat mensen in zullen zien dat dit betrouwbaar is en dat het vaak beter werkt dan de menselijke handelingen op de beurs.

Wij hebben alleen maar goede reviews in onze bronnen naar voren zien komen. Wij kunnen uit deze bronnen niets anders opmaken dan dat het een betrouwbaar bedrijf is om bij te investeren.

 • Bitcoin Code software draait automatisch 24 uur per dag, zeven dagen per week. Je hoeft het nieuws niet bij te houden om te kunnen genieten van een constante kapitaalgroei.
 • Deze robot heeft een hoog rendement, zodat u zeker kunt zijn van de resultaten.
 • Veel beoordelingen en onafhankelijke bronnen bevestigen dat Bitcoin-code aanbevolen software is.

Wat is Bitcoin Code precies?

Bitcoin Code is een automatische handelssoftware die is ontwikkeld door Steve McKay. Deze software voert transacties uit met Bitcoin en cryptocurrencies. Bitcoin Code maakt de handel toegankelijk voor nieuwe gebruikers over de hele wereld.

Deze gebruikers zijn meestal op zoek naar financiële onafhankelijkheid door middel van passieve inkomsten. Wanneer je je aanmeldt en je eerste storting maakt zal de kunstmatige intelligentie aan de slag gaan om te beleggen.

Bitcoin muntstuk

Deze is gemaakt om BTC laag in te kopen en deze hoog te verkopen. De software heeft zijn reputatie verdiend door naar verluidt te helpen om duizenden gebruikers in korte tijd winst te laten maken.

De algoritmen van het platform zijn in staat om honderden keren per seconde transacties te verrichten.

Deze hebben een voorsprong van 0,1 seconde op de markt. Dit zou de software in staat stellen om een groter rendement te behalen dan de normale beleggers.

Hoe werkt Bitcoin Code?

Deze software kan ongelofelijke transacties voor je maken. Echter moet je natuurlijk wel geld hebben om te investeren. Dat is waar jij in het spel komt.

De gebruikers van de software storen hun geld zodat het systeem het op het beste moment kan investeren in de volatiele BTC-markten over de hele wereld. Dit wordt gedaan door speciale algoritmes.

Deze algoritmes zullen de markt altijd weer in de gaten houden om het juiste moment te zoeken om te investeren. De fondsen van alle gebruikers samen bedragen vele miljoenen euro, naar verluidt kan de software hier miljoenen winst mee maken.

Een klein deel van de rendementen gaat terug in het systeem om het systeem betalen.

De resterende winst wordt verdeeld onder de gebruikers. Volgens de software is het zo dat hoe meer je investeert, hoe beter je rendement is.

Wij stellen je echter voor om te beginnen met een kleine investering van 250 EUR. Als je eenmaal vertrouwd bent met de software kun je meer investeren.

Registratie Tijd
5 minuten 100%
Initiële Storting
€250 100%

Voordelen van het handelen met Bitcoin Code

Kies je ervoor om Bitcoin Code te proberen voor het handelen dan zal je veel voordeel ondervinden. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we hieronder de belangrijkste voordelen van deze Bitcoin robot voor je op een rijtje gezet:

 • Bitcoin Code is gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft geen programmeur te zijn en je hoeft zelfs geen bitcoin te begrijpen. Bitcoin-robots zijn een beetje zoals de Facebook van de handelsrobots. Iedereen kan het instellen en gebruiken, zonder dat je technisch onderlegd hoeft te zijn.
 • Bitcoin Code  heeft een hoog rendementBitcoin Code bedrijf deelt 90%+ van de handelswinst met gebruikers. Dit is alleen mogelijk omdat het platform veel gebruikers heeft.  De 10% van de winst die ze nemen voor salarissen, overhead en marketing vertegenwoordigt nog steeds een enorme hoeveelheid geld. Je zou een andere methode kunnen vinden om crypto te kopen, maar de kans is groot dat het bedrijf dat je hiermee niet dezelfde winst kan boeken.
 • Het programma kan sneller handelen dan elke menselijke handelaar. Menselijke handelaren kunnen slechts één transactie tegelijk verricht , meestal op één markt tegelijk. Een kunstmatige intelligentie gebruikt talloze computerprocessoren, waardoor het in staat is om honderden of duizenden acties tegelijk te maken. Niet elk moment van de dag is een handelsmogelijkheid. Wanneer een kans zich voordoet, kan de software honderden keren in één seconde handelen op markten over de hele wereld. Dit geeft bitcoin-robots veel meer kracht dan alle andere menselijke beleggers.
 • Klantenondersteuning is eenvoudig beschikbaar: Voor Bitcoin Code is er altijd personeel dat je helpt als je in de problemen komt. Gelukkig zal je dit eigenlijk nooit nodig hebben door de eenvoudige interface van het programma.

Er zin veel verschillende onderdelen die van belang zijn bij het kiezen van een goede Bitcoin trading robot. Om jou wat meer informatie te geven voor het maken van een keuze hebben we hieronder de belangrijkste onderdelen van de site wat beter uitgelicht.

Dit maakt het een stuk makkelijker om een beeld te vormen over de site.

contant geld in een enveloppe

Waarschuwing:

Vergeet niet dat Bitcoin Code slechts een investeringsassistent is. Overbeleg nooit en hou je hand op de pols van je kapitaal.

Gebruiksvriendelijkheid

De gebruiksvriendelijkheid van het platform zorgt ervoor dat iedereen aan de slag kan met het investeren. Het is super overzichtelijk en je zal binnen een paar minuten al door hebben hoe het allemaal werkt.

Voor je het weet heb ook jij je eerste transactie gemaakt!

Demo Trading

Je kunt eerst handelen met behulp van een demo-account. Bitcoin-code toont zijn gebruiksvriendelijkheid aan door een volledig uitgeruste demo-account aan te bieden.

Hiermee kunnen nieuwe gebruikers zich wat vertrouwder voelen met het systeem voordat ze hun geld riskeren. 250 EUR is misschien niet veel geld in het grote geheel, maar je wilt wel zeker weten wat je precies moet doen voordat je begint met het beleggen van echt geld.

Bitcoin Code handelsinstellingen

Geld opnemen

Je kunt op elk moment, 24 uur per dag, een opname maken. Je kunt 100% van je saldo opnemen wanneer je maar wilt.

Het duurt meestal 2-3 werkdagen om dit geld op je bankrekening te krijgen, maar dat is bij iedere aanbieder zo. Dit maakt Bitcoin Code een van de beste aanbieders voor de daghandel.

Geld Storten

Wanneer je op storten klikt, wordt een nieuw venster van je account bij de site geopend. Op de website staat dat het geld dat je stort daarna op je account wordt getoond.

Van daaruit krijg je vier betalingsopties: Visa, Master Card, GeoTrust en PCI. Als je er eenmaal een hebt gekozen kun je jouw rekening financieren met een minimum van 250 EUR en een maximum van 15.000 EUR. We raden aan om klein te beginnen met 250 EUR.

Als je het systeem eenmaal onder de knie hebt kan je met meer geld gaan investeren

Bitcoin Code rekeningsaldo

Bitcoin Code Registratieproces:

Stap 1: Registreren

Registratie voor Bitcoin Code is eenvoudig en volledig gratis. Het aanmaken van een account ziet er net als bij andere websites uit. We moeten het registratieformulier invullen en basisinformatie – naam, e-mailadres en telefoonnummer – verstrekken.

Dan moeten we wachten op de bevestigingsmail en uw account verifiëren. Na succesvolle verificatie en inloggen ontvangen wij informatie over de verbinding met de makelaar.

De volgende stap is het financieren van uw rekening, dat wil zeggen het doen van de eerste storting. Op deze manier krijgen we toegang tot het cryptobotsysteem. We kunnen gaan handelen.

Bitcoin Code aanmeldingsformulier

Stap 2: Storten

Om geld te storten gaan we naar het juiste gedeelte van de site. Bitcoin Code stortingen worden gedaan via Forex2Crypto. Na de overschrijving wachten we een paar minuten tot het geld op de rekening staat.

We hebben verschillende betalingsmogelijkheden om uit te kiezen: Visa, MasterCard, GeoTrust, PCI. Nadat we de juiste keuze hebben gemaakt, kunnen we onze rekening financieren.

De eerste storting moet ten minste 250 EUR bedragen. De maximale borg is 15.000 EUR. We raden aan te beginnen met een minimumbedrag. Zodra u het platform onder de knie heeft, kunt u geleidelijk aan meer geld storten om uw winst te verhogen.

Bitcoin Code computerscherm

Stap 3: Demo Trading

We kunnen een demo account uitproberen als we niet meteen in diep water willen springen. Dit stelt ons in staat om alle functies van het Bitcoin Code systeem te testen zonder het risico te lopen om kapitaal te verliezen.

Door ons vertrouwd te maken met de demorekening kunnen we alle functies van het platform leren en ons voorbereiden op de echte handel.

Stap 4: Beginnen met handelen

Na het testen van de demoversie van uw account kunnen we beginnen met echte handel. Verschillende cryptovaluten worden ondersteund in Bitcoin-code, waaronder Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Ripple.

De handelsinstellingen zijn zeer eenvoudig. U kunt zelf uw gewenste risiconiveau bepalen. Hoe hoger het risiconiveau, hoe aantrekkelijker het potentiële rendement op de investering. In Bitcoin Code kunt u ook zelf handelen.

De meeste gebruikers kiezen echter voor de automatische handelsfunctie. Het stelt de robot in staat om alle transacties uit te voeren zonder onze tussenkomst.

Bitcoin Robot Bitcoin Code ervaringen

De ervaringen van Bitcoin Code zijn aan te merken als uitstekend. Wij hebben nagenoeg geen slechte reviews kunnen vinden.

Er zijn wel een paar mensen die helaas niet zoveel verdiend hebben met de handel in crypto, echter is dit nu eenmaal een risico wat je altijd zult behouden. Door de vele reviews denken wij dat het een prima site is om te gebruiken.

Is Bitcoin Code Alternatieven?

Er zijn verschillende alternatieven op de markt voor deze handelsrobot, maar je moet opletten dat je de juist selecteerd. Na het lezen van veel reviews online denken wij dat deze robot een goed alternatief is, alsook het Bitcoin Trader systeem. 

Is Bitcoin Code betrouwbaar of een Scam? – onze conclusie

Na zorgvuldig onderzoek op diverse bronnen kunnen we bevestigen dat de Bitcoin Code een volledig functioneel en automatisch systeem is wat prima werkt dus het is geen scam. Sommige mensen vinden dat een “robot” 100% waterdicht moet zijn, iets wat het nooit beweert te zijn

Het feit is dat er altijd risico’s verbonden zijn aan de handel in crypto. Zie het als een assistent tijdens het beleggen, het is altijd van belang dat je zelf de nodige aanpassingen maakt. Zolang je dit in het achterhoofd houdt is het een prima handelsrobot. 

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Demo Trading
 • Geld opnemen
 • Geld Storten
 • Klantenservice
4.5

Samenvatting

Bitcoin Code is een geweldige software die betaalbaar is voor zowel beginners als gevorderden. Er zijn veel positieve gebruikersbeoordelingen, die aantonen dat de Bitcoin Code de moeite waard is om aan te bevelen.

Pros

 • Beveiliging – Geld dat in de Bitcoin Code wordt gestort, wordt alleen aan bewezen makelaars overgemaakt.
 • Snelheid – Bitcoin Code voert operaties uit met een snelheid die voor een gewone investeerder onbereikbaar is. Een cryptobot kan honderden of duizenden acties tegelijk uitvoeren.
 • Gemakkelijk te gebruiken – Het platform kan eenvoudig worden geconfigureerd en gebruikt zonder technische of IT-vaardigheden.

Cons

 • Minimale en maximale storting – De Bitcoin Code voorziet in minimale en maximale stortingslimieten. Voor sommigen kan de ondergrens te hoog zijn en de bovengrens te laag.
Sending
User Review
5 (5 votes)

FAQ – Veelgestelde Vragen

Bitcoin Code is een geautomatiseerde handelssoftware gemaakt door de ondernemer Steve McKay die beweert dat het mensen geld oplevert door op het juiste moment bitcoin te kopen en te verkopen.
 
Er wordt beweerd dat de Bitcoin-code tot 88% van de geplaatste transacties een winpercentage heeft. Er zijn online beweringen gedaan over het feit dat de Bitcoin Code nep zou zijn, maar hier kunnen wij geen bewijs voor vinden.

Er gaan geruchten dat beroemdheden en succesvolle zakenmensen zoals Elon Musk hebben geïnvesteerd in Bitcoin Code. Deze beweringen zijn echter niet waar.

Elon Musk is in feite een bewonderaar van Bitcoin en wat het kan doen voor het financiële systeem, maar hij is niet betrokken bij Bitcoin Code. Geloof deze verhalen dus niet maar doe zelf onderzoek voordat je zomaar besluit om te gaan investeren.

Bitcoin Code is een van de oudste Bitcoin-robots op het internet. Er zijn verschillende beweringen over gebruikers die dagelijks winst maken met Bitcoin Code.

Het beste advies dat we je kunnen geven met betrekking tot deze vraag is om dit artikel door te lezen en om het zelf te proberen voordat je jouw eigen conclusies trekt.

Er is een mobiele Bitcoin Code-app die op dit moment alleen beschikbaar is voor Android-gebruikers. Door deze te downloaden is het nog makkelijker om jouw investeringen in te zien.

De kans is groot dat ook Apple binnenkort een app zal krijgen, echter kunnen wij hier nog niet met zekerheid iets over zeggen. Hou wel de site in de gaten, er bestaat e namelijk altijd de mogelijkheid dat er wel een app uit zal komen voor andere soorten systemen. Dit zou het nog toegankelijke maken om te gebruiken.