Bitcoin Compass Ervaringen 2020

Laatst bijgewerkt op: 17 December 2020
Bitcoin Compass main header BTC Crypto

Heel wat mensen zijn de laatste tijd op zoek naar een aantal manieren om hun geld voor zich te laten werken. We zien dat dit voornamelijk komt door het feit dat je nagenoeg geen rente meer krijgt op je spaarrekening.

Bitcoin Compass logo BTC Crypto

Cryptovaluta is één van de dingen die ontzettend populair wordt de laatste tijd. Door gebruik te maken van een Bitcoin trader zal je veel makkelijker de juiste transacties kunnen plaatsen.

Bitcoin Compass is een van de meest populaire opties die je op dit moment maar kunt vinden.

Om je hier wat meer over te laten zien hebben we de belangrijkste dingen over Bitcoin Compass hieronder even voor je op een rijtje gezet!

effectiviteit van de robot
4/5

Bitcoin Compass is een geweldige tool voor gebruikers met verschillende niveaus van verfijning.

prijs van de robot
4/5

Het gebruik van deze robot is volledig gratis.

hoe makkelijk is de robot
4/5

Eenvoudige bediening zorgt voor een aangenaam gebruik zonder lastige problemen en vragen.

klantenservice
4/5

Klantenondersteuning is altijd beschikbaar om te helpen in problematische situaties, de klok rond.

Als u niet veel tijd wilt besteden aan het observeren van prijsveranderingen en marktgedrag, kies dan voor Cryptobot.

Deze software zal het moeilijkste werk voor u doen, het investeren van kapitaal voor u.

Is de software van Bitcoin Compass betrouwbaar?

Uit onze bronnen kunnen we afleiden dat de service van Bitcoin Compass inderdaad is aan te merken als betrouwbaar.

Dit komt voornamelijk door het feit dat er veel mensen zijn die in het verleden geld hebben verdient met de broker. Doordat er zoveel goede reviews te vinden zijn weet je zeker dat je te maken hebt met een partij die het beste met je voor heeft voor het handelen.

Dit maakt ze een van de beste spelers van dit moment voor jouw handels avontuur.

 • Een uitstekend hulpmiddel in de cryptohandel.
 • Mogelijkheid om automatische algoritmen te genereren.
 • Nauwkeurige analyse en succesvolle transacties.

Wat is Bitcoin Compass precies?

Bitcoin Compass is een handelsrobot die beweert handelaren te helpen hun winst te maximaliseren in stijgende en dalende bitcoin prijzen.

Deze robo-handelaar beweert dat bitcoin-beleggers daarmee niet door de drukte van de marktanalyse en de investeringsbeslissingen hoeven te gaan. De robot doet al het werk van het analyseren van marktgegevens tot het maken van beslissingen en het openen en sluiten van transacties.

Zodra een handelsrekening is ingesteld, hoeft de handelaar alleen maar zijn handelsrekening te controleren voor minder dan 20 minuten per dag.

Bitcoin Compass is gebaseerd op computeralgoritmes die de handelsstrategieën van de beste bitcoin-handelaren ter wereld simuleren.

De oprichters van deze tool zijn ex-Wall Street handelaren en crypto beleggers.

Hun achtergrond in speculatieve handel is wat hen in staat zou hebben gesteld om de crypto-markten te beheersen en een tool te maken met een geclaimde nauwkeurigheidsgraad van 99,9%.

Op veel beoordelingssites rapporteren handelaren die Bitcoin Compass gebruiken grote rendementen.

De minimale storting die nodig is om met deze robo-handelaar te gaan handelen is €250, dit ligt prima binnen het bereik van wat de meeste mensen kunnen veroorloven.

Hoe werkt de Bitcoin Compass

Bitcoin Compass is een robot-trader die de grote gegevens van de bitcoin-markt analyseert voor handels inzichten en automatisch de bijbehorende transacties plaatst.

Simpel gezegd is het een hulpmiddel dat investeringsbeslissingen neemt door het analyseren van de vele factoren die de bitcoin-prijzen bepalen. 

Traditioneel worden algoritmen gebruikt door daghandelaren in aandelen- en forex markten om de koersbewegingen van de activa te voorspellen.

Het Bitcoin Compass systeem beweert dat handelaren de koersbewegingen van bitcoin kunnen voorspellen met een nauwkeurigheid van 99,4%.

De Bitcoin Compass app maakt zowel automatische als handmatige handel mogelijk. Met het hoge nauwkeurigheidsniveau belooft de app een rendement van maximaal €1300 per dag met een initiële investering van €250.

Volgens de bot zullen handelaren met een grotere storting waarschijnlijk een groter rendement behalen. Deze robo-trader vereist geen technische expertise.

Dit betekent dat zowel beginnende als ervaren traders het zonder problemen kunnen gebruiken.

Registratie Tijd
5 minuten 100%
Initiële Storting
€250 100%

Prijzen van Bitcoin Compass

Een groot voordeel van Bitcoin Compass is dat het een platform is wat je gratis kunt gebruiken. Je bent dan ook geen kosten kwijt om een bepaald account aan te maken of iets dergelijks.

Ook betaal je niets als je een storting plaatst op het platform. Wel moet je een minimaal bedrag storten om te kunnen beginnen met het platform. Dit is natuurlijk niet zo erg, je kunt dit geld namelijk gewoon gebruiken voor bij het beleggen.

Hiermee kan ook jij zo snel mogelijk aan de slag om passief geld te verdienen via cryptovaluta. In tegenstelling tot de meeste crypto handelaren in de markt van vandaag, beweert Bitcoin Compass dat het ontwikkeld is door mensen die ervaring hebben in geavanceerde handel en die zelf ook beleggers.

Dit is, volgens de makers dan, wat handelaren zo’n hoog nauwkeurigheidsniveau garandeert.

Hierdoor heb je meer zekerheid over het behalen van de rendementen, al hangt het natuurlijk altijd af van de instellingen die je kiest. Beleg daarom nooit meer dan je bereid bent om te verliezen.

Waarschuwing:

Bitcoin Compass is slechts een investeringsassistent. Houd uw hand altijd aan de pols en investeer slechts kleine bedragen. 

Voordelen van Bitcoin Compass

Het gebruik van Bitcoin Compass brengt aanzienlijk veel voordelen met zich mee.

Om je wat beter op weg te helpen hebben we voor jou de belangrijkste voordelen van de software hieronder even op een rijtje gezet:

 • Klantenservice die klaar staat om je te helpen met vragen.
 • Eenvoudige interface die ook voor beginners geschikt is.
 • Veel keuzemogelijkheden voor het samenstellen van een strategie.

Hoe registreren bij Bitcoin Compass

Als je zelf gebruik wilt maken van Bitcoin Compass zal je eerst een aantal stappen moeten doorlopen.

Hieronder kan men de stappen vinden die op dit moment gevolgd moeten worden om een account aan te maken bij de site en om te gaan handelen:

Stap 1: Het aanmaken van een account

De eerste stap bestaat uit het invullen van persoonlijke gegevens, inclusief e-mail en volledige namen.

Dit moet via een formulier dat op de eerste pagina van de Bitcoin Compass website staat. Zodra een cliënt het formulier heeft ingevuld, wordt je naar de volgende pagina gebracht waar je een wachtwoord moet aanmaken.

De Bitcoin Compass website is Secure Socket Layer (SSL) beveiligd, wat betekent dat al het verkeer tussen jou en de server versleuteld is.

Bitcoin Compass register form view BTC Crypto

Stap 2: Een storting maken

Na registratie zal Bitcoin Compass je vragen om je rekening te financieren om te gaan handelen.

Het minimum vereiste bedrag is €250.

Deze crypto-trader belooft een rendement van duizenden euro’s per dag. Bitcoin Compass beweert dat het zowel handmatig als automatisch handelen mogelijk maakt, daarom kan het rendement verschillen met handmatige handelsstrategieën.

Bitcoin Compass accepteert stortingen en opnames van meerdere bronnen, waaronder Visa, MasterCard, WireTransfer, Skrill, Trustly, GiroPay, iDeal, Klarna, Neteller, Sepa, Rapid Transfer en andere.

Stap 3: De instellingen kiezen

Bitcoin Compass biedt geen demo handel aan. Echter is het platform eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginnende handelaren.

Ook zijn er handige tips en tricks op de website van Bitcoin Compass te vinden om je te helpen bij het beleggen.

Bitcoin Compass users BTC Crypto

Voor beginnende handelaren is geautomatiseerd handelen de beste keuze, omdat het weinig praktijkervaring vereist.

In feite beweert de Bitcoin Compass-site dat klanten met geautomatiseerde handelsrekeningen minder dan 20 minuten per dag nodig hebben om alles bij te houden.

Is Bitcoin Bitcoin Compass echt of nep?

Wij hebben aan de hand van onze bronnen kunnen concluderen dat Bitcoin Compass inderdaad een echte site is die zich bezighoudt met de handel in crypto.

Onze bronnen laten zien dat er veel mensen zijn die positief zijn. Zij zeggen dat het een platform is waar je met geluk veel geld mee kunt verdienen, veel mensen hebben dan ook winst weten te boeken.

Weet wel dat Bitcoin Investor enkel en alleen is aan te merken als een assistent voor bij het beleggen.

Je zal altijd zelf na moeten denken bij het maken van je transacties en bij het kiezen van je investeringen. Het is verstandig om niet meer te investeren dan je bereid bent om te verliezen om zo problemen te voorkomen.

Wilt u andere mogelijkheden bekijken? Bekijk onze Bitcoin Profit review.

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Demo Trading
 • Geld opnemen
 • Klantenservice
4

Samenvatting

Bitcoin Compass – navigeert direct naar uw bestemming, d.w.z. naar uw succes in de cryptohandel. Het is een gebruiksvriendelijke bot die zorgt voor een constante groei van de activa zonder risico’s.

Pros

 • Hoge efficiëntie – De prestatie-indicator van het Bitcoin-kompas was 88%.
 • Vrijheid – Schakelen tussen automatische en handmatige modus.
 • Gratis service – Geen verborgen kosten.

Cons

 • Startstorting – Zoals altijd is een startstorting vereist, wat voor sommigen een beperking kan zijn.
Sending
User Review
0 (0 votes)

FAQ - Veelgestelde vragen

Bitcoin Compass lijkt een legitieme handelsrobot te zijn gezien de vele positieve klantbeoordelingen.

Daarnaast is er nog het feit dat het gebaseerd lijkt te zijn op gevestigde technologieën. De website en tools van Bitcoin Compass lijken zeer veilig te zijn, wat betekent dat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over hun persoonlijke gegevens.

Er zijn echter mensen die zeggen dat Bitcoin Compass nep is omdat ze niet altijd het beloofde rendement op hun website leveren.

Wij hebben de legitimiteit van de beweringen niet kunnen verifiëren en we hebben geen bewijs gevonden dat wijst op het feit dat de software nep zou zijn. Hun platform is gratis te gebruiken en neemt alleen een commissie van de winst die door de handelaren wordt gegenereerd.

Dit is, volgens veel online websites, voldoende bewijs dat het een betrouwbare site is om te gebruiken.

Bitcoin Compass is blijkbaar opgericht door een groep Wall Street-beleggers met verschillende achtergronden.

Sommige van de oprichters hebben uitgebreide ervaring met geavanceerde handelsstrategieën zoals hoogfrequente handel.

Bitcoin Compass beweert de handelsstrategieën te gebruiken die daghandelaren gebruiken om enorme winsten te maken op de traditionele markten.

Misschien is een van de grootste drijfveren voor het bereiken van de innovatieve technologieën van Bitcoin Compass wel de liefde van de oprichters voor cryptocurrencies en blockchain.

Bitcoin Compass kan ook gebruikt worden om andere cryptocurrencies te verhandelen, waaronder Bitcoin Cash, Ripple, Ethereum, Litecoin en Stellar.

Er gaan geruchten dat Bitcoin Compass door verschillende beroemdheden wordt gebruikt. De meerderheid van deze beweringen zijn echter leugens die verteld worden door oplichters.

Bitcoin Compass ondersteunt deze vorm van marketing niet en heeft beloofd actie te ondernemen tegen deze praktijken. De steun van Peter Jones Bitcoin Compass is een leugen van criminelen die geen uitgebreide beoordelingen willen geven.

Bitcoin Compass heeft onlangs een verklaring uitgebracht waarin het zijn partners waarschuwt voor het gebruik van misleidende marketingtechnieken.

Elke affiliate die schuldig wordt bevonden aan misleidende marketing zal verboden worden om Bitcoin Compass te verkopen.