Bitcoin Era Review en Ervaringen 2020

Laatst bijgewerkt op: 28 December 2020

Je hebt waarschijnlijk gelezen dat iemand ontzettend veel geld heeft verdient met de handelsrobot: Bitcoin Era. Maar wat is het precies, hoe werkt het, en is het betrouwbaar? 

Bitcoin Era logo kleur

De Bitcoin Era cryptorobot zou helemaal automatisch werken en zou dus geschikt zijn voor zowel nieuwkomers als experts. Maar is deze robot echt betrouwbaar? Kan je echt geld verdienen? 

effectiviteit van de robot
4.6/5

De resultaten spreken voor zichzelf. 

prijs van de robot
4/5

Dankzij de automatische investering vermenigvuldigt u uw kapitaal zonder veel moeite.

hoe makkelijk is de robot
4.2/5

De duidelijke applicatie-interface is zeer eenvoudig te gebruiken, zodat u uw eerste transactie zeer snel kunt afronden.

klantenservice
4.5/5

Uitstekende ondersteuning en razendsnelle telefonische reactietijd, ondersteuning per e-mail en bijna 24/7.

Door de uitstekende rendementen ben je namelijk in staat om veel geld per dag te verdienen. Wil je zoveel mogelijk verdienen en zo min mogelijk hoeven doen dan zal je veel baat hebben bij een Bitcoin robot. Deze kan namelijk volledig automatisch voor je jouw beleggingen maken.

Tijd om daar achter te komen, lees dus snel verder!

Bitcoin Era maakt een systematisch inkomen mogelijk zonder dat er vrije tijd wordt opgeofferd. Gebruik een automatische robot die al het werk voor u doet. Na storting zal een financiele adviseur u contacteren om de software uit te leggen en advies te geven. 

Is de Software betrouwbaar?

Bitcoin Era is een bekende bitcoin trading robot en behoort tot een van de populairste van het jaar. Het is genoemd in verschillende Facebook-advertenties en is geassocieerd met beroemdheden zoals Gordon Ramsay en Richard Branson, hoewel er geen bewijs is dat deze beroemdheden deze app hebben gebruikt.

We hebben online reviews geraadpleegd over Bitcoin Era en vastgesteld dat het legitiem is.

 • Reviews geven Bitcoin Era een hoge betrouwbaarheidsscore en beweren dat de meeste informatie op hun site accuraat is. Klantenservicetests kregen ook een hoge score van online reviews. 
 • De beoordelingen volgens de online reviews zijn gebaseerd op real-time testen, live trading en ook een diepgaande analyse van de feedback van andere gebruikers. Volgens deze beoordelingen is Bitcoin Era zeer betrouwbaar.
 • Ze beweren dat deze bot consistent is en dat de platforms ervan gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien heeft het een zeer goede reputatie bij de meeste mensen die graag toegankelijk willen handelen.

Wat is Bitcoin Era precies?

Het is een Bitcoin robot die beweert investeerders in staat te stellen om duizenden euro’s te verdienen met een investering van maar 250 EUR. De robot is volledig automatisch, wat betekent dat de website aangeeft dat iedereen het kan gebruiken, ongeacht zijn of haar handelservaring.

Bitcoin Era stelt dat het mogelijk is om een rekening te laten groeien met een storting van 250 EUR tot wel 500k EUR.

Ze zeggen dat het herinvesteren van jouw inkomsten het enige is wat je hoeft te doen om veel geld te verdienen. Deze robot handelt niet alleen in bitcoin, maar ook in andere populaire valuta zoals Ether, Ripple en IOTA.

De manier waarop de Bitcoin Era-app werkt, is door signalen uit te zenden die een fractie van een seconde (0,01) sneller zijn dan het marktgemiddelde. Zo ben je de normale beleggers altijd weer te snel af.

Hoe werkt Bitcoin Era?

Bitcoin Era noemt zichzelf een volautomatische robot voor de bitcoin-markt.

Deze bot voert naar verluidt investeringsonderzoek uit door de grote gegevens van de Bitcoin-markt te analyseren op mogelijke koerswisselingen. Lees hier de review van een andere robot die deze techniek gebruikt. 

In tegenstelling tot menselijke handelaren kunnen algoritmen een enorme hoeveelheid gegevens analyseren en binnen een fractie van een seconde transacties plaatsen.

Bitoin robots zoals Bitcoin Era zeggen dat ze toptechnologieën toepassen om een hoge nauwkeurigheid en handelssnelheid te garanderen.

Zoals we eerder al hebben vermeld, beweert Bitcoin Era een winst van maximaal 5.000 EUR per dag te genereren. Ze zeggen dat dit mogelijk is door de hefboomwerking die zij hanteren op de investeringen op de site.

Registratie Tijd
5 minuten 100%
Initiële Storting
€250 100%

Voordelen van Bitcoin Era

Kies je voor Bitcoin Era dan zal je veel voordelen ondervinden bij het platform. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we enkele van de grootste voordelen hieronder voor je belicht. 

Zo kan je voor jezelf een makkelijkere afweging maken over het gebruik.

Door dit overzicht weet je wat je kunt verwachten:

 • Een super gebruiksvriendelijk platform.
 • Ondersteuning van de klantenservice is mogelijk.
 • Hoog succespercentage van ruim 88%.
 • Positieve beoordelingen van voorgaande beleggers

Er zijn meerdere onderdelen aan te merken binnen het bitcoin era platform. Om je wat meer te kunnen laten zien over de werking en kwaliteit van het platform (live trading, minimale starting, geld verdienen per dag, storting van 250, real time trading, account te openen) hebben we hieronder het een en ander voor je op een rijtje gezet. Zo weet je beter wat je te wachten staat.

Waarschuwing:

Vergeet niet dat Bitcoin Era slechts een investeringsassistent is. De cryptocurrency markt is zeer onstabiel. Wees redelijk en investeer geen grote hoeveelheden geld tegelijk.

Gebruiksvriendelijkheid

Bitcoin Era is aan te merken als een zeer gebruiksvriendelijk platform om te gebruiken. De meerderheid van de recensenten geven aan dat zij makkelijk aan de slag konden met het investeren.

Bovendien melden de meeste recensenten dat de Bitcoin Era webtrader gemakkelijk te gebruiken is. Er is ook veel positieve feedback over de klantenservice van deze bot.

Bitcoin Era beweert ook nog eens dat de website en webtrader volledig beveiligd zijn. Dit maakt het een zeer toegankelijke Bitcoin robot om te gebruiken.

Demo Trading

Het is op dit moment helaas niet mogelijk om met een nieuwe account gebruik te maken van de demo trading optie. Wel zal je na het aanmaken van een account details krijgen over hoe je het platform precies moet gebruiken.

Na het doen van een storting op een nieuwe account worden beleggers voorzien van details over hoe ze toegang kunnen krijgen tot de webtrader en hoe ze hun handelsrekening kunnen opzetten.

Gebruikers zeggen dat het opzetten van een rekening een eenvoudig proces is en dat het niet meer dan drie minuten duurt. Live trading houdt in dat de app de crypto-markten analyseert op kansen en dat het de beste transacties plaatst.

Met Bitcoin Era beweren beleggers geld te verdienen in zowel dalende als stijgende crypto-markten.

Geld opnemen

Je kunt geld op verschillende manieren opnemen bij de site Bitcoin Era. Het makkelijkste is om dezelfde methode te gebruiken als die van de storting. Dit hebben we geleerd uit de bitocin era ervaringen. 

Je kunt op dit moment op meerdere manieren geld opnemen met je bitcoin era account. Het opnemen van het geld zal over het algemeen iets langer duren dan het storen van geld. Meer informatie kun je hierover op de site terugvinden.

Geld Storten

Zoals we al even hebben vermeld moet je een storting maken als je graag wilt investeren via het platform van Bitcoin Era. Bitcoin Era accepteert stortingen en opnames via Master Card, Visa, overschrijving, WebMoney, Maestro, Neteller en Skrill.

Deze crypto robot brengt geen stortings- en opnamekosten in rekening net zoals bij de robot Bitcoin Future. Brokers kunnen echter wel kosten in rekening brengen voor de transacties, let hier dus even goed op.

hoe het werkt Bitcoin Era

Bitcoin Era Registratieproces:

Stap 1: Registreren voor een Bitcoin Era Account

Het aanmaken van een account is heel eenvoudig. Het hele proces duurt maar een paar minuten. Bij de registratie geeft u uw naam, telefoonnummer en e-mailadres op. Dezelfde gegevens zijn nodig voor alle andere cryptografische robots.

Bitcoin Dollar photo
Bitcoin Era aanmeldingsformulier

Stap 2: Storten

In het Bitcoin-tijdperk kunnen stortingen worden gedaan met behulp van veel populaire betaalsystemen. Het platform ondersteunt zowel Visa- en MasterCard-kaarten als Maestro, Skrill, Neteller of WebMoney e-betalingen en traditionele bankoverschrijvingen.

Bitcoin Era brengt geen kosten in rekening voor het doen van een storting en het opnemen van geld.

Bitcoin Era wereldkaart

Stap 3: Beginnen met handelen

Bitcoin Era gebruikt zijn eigen software voor cryptografische marktanalyse. De handelaar heeft de mogelijkheid om alle transacties zelf uit te voeren of te kiezen voor automatische handel in opties.

De gebruiker kan het saldo en de prijs instellen, het maximaal toegestane geldverlies invoeren of de limiet van het cryptobotwerk op het gewenste bedrag instellen.

Dit was de laatste stap voor het maken van een Bitcoin Era account. 

Bitcoin Robot Bitcoin Era ervaringen

Wanneer we op internet zoeken naar Bitcoin Era ervaringen dan zien we dat deze erg positief zijn. Veel mensen geven aan dat zij met behulp van het platform een hoop geld hebben kunnen verdienen.

Er zijn uiteraard ook mensen die helaas geen geld hebben kunnen verdienen. Echter hou je dit altijd bij het gebruik van een crypto robot. De markt is namelijk erg volatiel en kan veel schommelen.

Door de vele positieve ervaringen die wij terug kunnen vinden bij onze bronnen raden wij de site zeker aan om te proberen als je graag wilt gaan handelen in Bitcoin. Dit laat zien dat de site goed beoordeelt wordt en dat de kans groot is dat ook jij winst kunt maken met het platform.

Bitcoin Era zicht op de storting

Is Bitcoin Era betrouwbaar of nep – onze conclus

Uit onze bronnen volgt dat Bitcoin Era is aan te merken als een zeer legitieme robot. De minimale storting die nodig is om te handelen met Bitcoin Era is €250.

Het wordt aanbevolen om met dit bedrag te beginnen en je account te laten groeien door je winst te herinvesteren. Hoewel je veel kunt verdienen met deze cryptocurrency trading robot is het van belang dat je er niet altijd op vertrouwd.

Het is namelijk zo dat de cryptomarkt veel koersschommelingen meemaakt. Deze kunnen ervoor zorgen dat je niet altijd winst zal maken.

Hoewel Bitcoin Era zeer accuraat is zal je dus altijd risico lopen bij het handelen in Bitcoin. Handel daarom nooit met een bedrag dat je je niet kunt veroorloven. Zo voorkom je dat je de verkeerde keuzes maakt.

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Demo Trading
 • Geld opnemen
 • Geld Storten
 • Klantenservice
4.7

Samenvatting

Bitcoin Era is een software ontworpen voor cryptovalut-handel, die veel van de beperkingen oplost waarmee cryptovalut-handelaren te maken hebben. Zelfs de beste handelaren kunnen geen honderdduizenden gegevens in een seconde analyseren.

Pros

 • Gemakkelijk te gebruiken – Het platform kan zonder problemen door beginnende beleggers worden gebruikt.
 • Synchronisatie met makelaars – Bitcoin Era werkt alleen samen met betrouwbare en bewezen makelaars.
 • Hoge rentabiliteit – Uit een deposito van minder dan 1 000 EUR kan een dagelijkse winst van maximaal 5 000 EUR worden gegenereerd.
 • Volledige automatisering – De belegger heeft geen behoefte aan specialistische kennis en ervaring.

Cons

Minimum storting – het platform heeft geen maximum stortingslimiet, maar het vereiste minimum is vastgesteld op 250 euro. Voor sommige mensen kan dit een obstakel zijn.

Sending
User Review
4.16 (19 votes)

FAQ – Veelgestelde Vragen

Bitcoin Era is een software die werkt als een Bitcoin Robot. Deze is gemaakt om de gebruikers te helpen bij het investeren in alle mogelijke soorten cryptovaluta.
 
Bitcoin Era werkt door het automatisch plaatsen van transacties. Als gebruiker hoef je alleen de instellingen te configureren en deze aan te zetten.
 
Er zijn online beweringen gedaan over het feit dat Bitcoin Era een nep zou zijn, maar deze zijn niet bevestigd. Wij zien het als een betrouwbare site om bij te handelen. Alhoewel cryptosoep.com het zelf niet heeft getest. 

Bitcoin Era is gratis te gebruiken. Er zijn brokers geïntegreerd in het platform die een minimale storting vereisen voor het plaatsen van transacties op de crypto-markt.

De minimale storting die de brokers vereisen is op dit moment 250 EUR. Wij raden je aan om niet meer te investeren dan dit als je nog nieuw bent op de markt.

De cryptomarkt is namelijk zeer volatiel, dit brengt met zich mee dat je risico loopt tijdens het handelen. Doordat de markt zoveel schommelt valt er echter wel weer een hoop winst te behalen.

Het is namelijk nog altijd zo dat je veel meer kunt verdienen wanneer je bereid bent om meer risico te nemen, dit is ook het geval voor de handel in cryptovaluta.

Er zijn verschillende beweringen dat beroemdheden zoals Gordon Ramsay, Richard Branson en Kate Winslett de Bitcoin robot zouden gebruiken. De waarheid is echter dat geen van deze beweringen zijn bevestigd en dat deze geruchten waarschijnlijk niet waar zijn. Wij raden je aan om altijd zelf een afweging te maken over het gebruik van het platform. Door zelf eens een kijkje te nemen op het platform kun je zo zien of het mogelijk iets voor je is.

Er is geen telefoon-app voor Bitcoin Era, maar je kunt het platform openen via jouw mobiele webbrowser.

Bitcoin Era is volledig compatibel met de mobiele versie van de browser. Dit maakt het net even wat makkelijker om wat instellingen te veranderen als je onderweg bent of op het werk zit.

Wij raden je wel aan om de site in de gaten te houden. Het is namelijk goed mogelijk dat er in de toekomst mogelijk wel een app zal komen.