de informatie site over Cryptocurrency, NFTs en P2E games. 

Bitcoin Profit Review En Ervaringen: Is Het Betrouwbaar?

Bitcoin Profit review Featured Image

De laatste tijd proberen steeds meer mensen cryptocurrency te verhandelen. De meeste beleggers hebben geen tijd om de markt grondig te analyseren.

Ook ontbreekt het hen vaak aan de juiste kennis en vaardigheden. Om het gemakkelijker te maken, gebruiken velen van hen cryptocurrency-bots om aan auto trading te doen.

Bitcoin Profit logo

Helaas loopt dit niet altijd goed af. Deze tools beloven winstgevende transacties uit te voeren, maar in werkelijkheid zijn veel van hen echter een hulpmiddel in de handen van oplichters. Oneerlijke aanbieders jagen op winstbeluste beleggers die hun eerste stappen zetten in de volatiele cryptocurrency market.

Ze maken valse software die eruitziet als een legitieme app. Ze beloven hoge inkomsten met weinig moeite, moedigen nieuwe gebruikers aan met een rijk aanbod aan vermeende voordelen (the benefits) en citeren vaak de fictieve successen van beroemdheden.

Dit soort trucs wordt ook toegepast door the Bitcoin Profit-platform. Het bedrijf verleidde potentiële investeerders niet alleen met risicovrije winsten en zogenaamde ‘hooks’, maar maakte ook nepartikelen over bekende figuren uit de sportwereld die met de app miljoenen zouden hebben verdiend.

Veel handelaren werden voor de gek gehouden, en in plaats van miljoenen winst te maken, verloren ze onherstelbaar hun geld.

Wil je een soortgelijk lot vermijden? Dan is dit artikel iets voor jou. Met Bitcoin Profit als voorbeeld laten we je zien hoe je nephandelssoftware kunt herkennen. We zullen de elementen bespreken die op het eerste gezicht argwaan moeten wekken en ook een aantal veilige oplossingen voorstellen voor handelsautomatisering.

effectiviteit van de robot
1/5

Bitcoin Profit is eenvoudig te gebruiken, dus geschikt voor beginners en gevorderden.

prijs van de robot
0.5/5

In verhouding tot de handelsefficiëntie zijn de kosten werkelijk te verwaarlozen.

hoe makkelijk is de robot
1/5

Bitcoin Profit moedigt gebruikers aan met een vriendelijke interface.

klantenservice
1/5

Klantvriendelijke klantenservice en een grote gemeenschap zijn de solide voordelen van deze bot.

Hoe controleer je of Bitcoin Profit betrouwbaar is?

Is Bitcoin Profit legit? Er zijn verschillende kenmerken waarmee je makkelijk een zwendel kunt herkennen. Veel oneerlijke aanbieders gebruiken vergelijkbare trucs. Het feit dat Bitcoin Profit oplichterij is, wordt aangegeven door de volgende factoren:

 • Handel via ongereguleerde makelaars, gevestigd in de zogenaamde belastingparadijzen;
 • Het publiceren van nep-meningen van specialisten en beroemdheden over vermeende winsten uit handel met Bitcoin Profit software (with Bitcoin Profit);
 • Beloftes van snelle winst met bijna nul inspanning;
 • Het minimale investeringsbedrag (de initiële investering) is € 250;
 • Registratieformulier weergegeven op de startpagina om handelaren aan te moedigen een account aan te maken;
 • Waarschuwing voor de mogelijkheid van verlies van geld geschreven in kleine lettertjes helemaal onderaan de pagina;
 • Veel Bitcoin Profit-websites beweren officieel te zijn;
 • Valse positieve beoordelingen;
 • Er is geen informatie over softwareontwikkelaars.

Robot homepage lay-out

De lay-out van the Bitcoin Profit-website doet denken aan de interfaces van andere nep handelsrobots. Op de homepage zien we de belofte van enorme winsten. De reclameslogan is: “Verdien miljoenen met Bitcoin, zelfs wanneer the market (the cryptocurrency market) instort.”

Op deze manier moedigt de aanbieder investeerders aan om een account aan te maken bij Bitcoin Profit. Wie wil er nu niet snel miljonair worden? Bitcoin Profit handelt dus op sluwe wijze.

Bitcoin Profit website

Op de homepage springt het inschrijfformulier meteen in het oog. Je hoeft er niet naar te zoeken. Een zichtbare vragenlijst vraagt handelaren om snel een beslissing te nemen om zich te registreren.

Het registreren van een Bitcoin Profit-account kost altijd € 250

Je gebruikt the Bitcoin Profit app niet gratis. Registratie vereist een aanbetaling van minstens € 250.

De provider zorgt ervoor dat je na het financieren van je account volledige toegang krijgt tot alle functies van de robot, zodat je snel geld kunt beginnen te verdienen.

In feite gaat je geld naar oneerlijke makelaars die zonder regelgeving werken.

250 euro

Geen informatie over de makers

Voor de meeste nep handelsrobots zullen we geen betrouwbare informatie over hun makers vinden. Ontwikkelaars willen anoniem blijven. In betaalde reviews laten ze weten dat dit volstrekt normaal is.

Wij denken daar anders over. Legitieme handelsplatformen blijven transparant en verbergen geen informatie over hun oprichters. Als een app de identiteit van de mensen erachter verbergt, zou je een groot rood licht moeten zien. Dit betekent meestal dat de provider iets te verbergen heeft.

We weten niets over de makers van Bitcoin Profit. Het platform wordt gepromoot door tal van affiliate netwerken, zoals oDigger, OfferVault en anderen.

Financiële Klachteninstituut

KiFiD logo

Het Financiële Klachteninstituut waarschuwt voor valse cryptocurrency robots.

Onlangs heeft de instelling talloze klachten ontvangen over oneerlijke investeringsplatforms.

Het actieschema van oplichters is altijd hetzelfde. In het begin lokken ze potentiële klanten met socialmedia-advertenties of nieuwsbrieven. Sommigen nemen zelfs telefonisch contact op. Vervolgens moedigen ze gebruikers aan om een account op de site aan te maken en een storting te doen.

Het is niet ongebruikelijk dat oplichters je vragen om een applicatie te installeren voor bediening op afstand. Dit is een ander waarschuwingssignaal. Als je dit doet, loop je het risico niet alleen geld, maar ook je identiteit te verliezen.

Nadat je geld op je Bitcoin Profit-account hebt gestort, krijg je toegang tot het dashboard. In dit stadium zal je ‘mentor’ er alles aan doen om je aan te moedigen om steeds meer bedragen te investeren. Zelfs als je winst genereert, zul je problemen ondervinden bij het opnemen van geld.

Oneerlijke leveranciers verwijzen bijvoorbeeld vaak naar het besluit van de PFSA om de mogelijkheid van geldopname te blokkeren.

De meeste klanten krijgen hun geld niet terug. Zelfs als ze aangifte doen bij de politie, is de kans klein. Valse robots verdwijnen direct van de markt of gaan onder een andere naam opereren. Hun servers bevinden zich in het buitenland, wat het werk van wetshandhavingsinstanties verder belemmert.

Wat gebeurt er na registratie op Bitcoin Profit?

Hieronder leggen we stap voor stap uit wat er gebeurt na het registreren van een account op Bitcoin Profit.

Je vult het registratieformulier in

Het registratieproces zelf is niet ingewikkeld. Helemaal aan het begin vul je het formulier in dat beschikbaar is op de website van de robot.

Dit vind je meestal op de homepage.

Het verificatiesysteem vereist de volgende gegevens: e-mailadres, telefoonnummer en wachtwoord om toegang te krijgen tot het account.

Je moet ook toestemming geven voor de verwerking ervan en je aanvaarding van de algemene voorwaarden en het privacybeleid bevestigen.

Formulier

Na het indienen van het formulier nemen vertegenwoordigers van Bitcoin Profit contact met je op via e-mail of telefoon. Theoretisch is het contact gericht op het bevestigen van je identiteit. In de praktijk moedigen consultants echter aan om cryptocurrencies via hen te verhandelen.

Gebruikers op online forums klagen over opdringerige telefoons, zelfs meerdere keren per dag. De vermeende klantenservice gebruikt verschillende telefoonnummers, zodat ze niet kunnen worden geblokkeerd. Naar onze mening gaat dit soort acties veel verder dan het standaard verificatieproces.

Je doet een minimale storting

Euros

Na het betalen van een minimale storting van € 250, raden de vertegenwoordigers je aan om grotere bedragen te investeren.

Mogelijk zie je zelfs in de mobiele app dat je startkapitaal winst heeft gegenereerd. In het geval van Bitcoin Profit is het manipulatie.

De app toont valse resultaten om je aan te moedigen om te investeren. Niets wekt meer eetlust op dan de aanblik van stijgende inkomsten.

Daarnaast belooft de leverancier de ondersteuning van professionele adviseurs. Het zorgt er ook voor dat het de nodige instrumenten zal bieden om beleggingsstrategieën uit te voeren.

Helaas vallen veel beginners en ervaren handelaren voor zulke praatjes. Uit verhalen die op online fora worden beschreven, blijkt dat gebruikers zelfs enkele duizenden euro’s investeren.

Je verliest het contact met je ‘mentor’

Stel je voor dat je een groot bedrag hebt geïnvesteerd en je account meldt dat je winst maakt. Het geld dat je verdient, wil je opnemen op je bankrekening.

Op dit moment is er een probleem. Opname is niet mogelijk en de klantenservice laat niets van zich horen.

Consultants die je vroeger zo graag belden, worden ineens onbereikbaar.

Helaas realiseren veel beleggers zich op dit moment pas dat ze te maken hebben met een zwendel.

Klantenservice

Welke handelsrobot is veilig? En hoe kies je er een?

Een veilige handelsrobot werkt voornamelijk in overeenstemming met de wet. Het werkt samen met gereguleerde makelaars en crypto exchanges. Let bij het kiezen van een handelsbot op de factoren die we hierboven hebben beschreven. Neem een kijkje op de website en lees gebruikersbeoordelingen.

Hieronder raden we twee bewezen handelsplatforms aan:

Capitalise

Capitalise logo

Capitalise is een platform voor automatische cryptohandel. Het biedt handelsbots voor beginners en ervaren handelaren. Om ze te configureren, heb je geen kennis van programmeren nodig.

De aanbieder biedt de nodige tools voor de analyse van marktgegevens. Je profiteert van interactieve grafieken, simulaties en slimme meldingen.

In tegenstelling tot malafide aanbieders biedt Capitalise gratis handelssoftware. Je betaalt niet voor registratie en accountonderhoud.

Het handelsplatform van Capitalise werkt met FTX- en Binance-beurzen. Beide diensten werken in overeenstemming met de wet en hebben de juiste licenties. Op die manier hoef je je niet af te vragen of het legaal is. Je kunt er zeker van zijn dat je geld naar een professionele exchange gaat en niet naar verdachte entiteiten.

eToro

eToro logo

eToro is een bekende beleggingsmakelaar met jarenlange ervaring (lees ook onze eToro review). Met dit platform kun je de handel in cryptocurrency automatiseren met behulp van de copy trading functie. Hiermee kopieer je de transacties van meer ervaren handelaren.

Dit is een geweldige manier om te leren handelen voor beginners. Het imiteren van de strategieën van geavanceerde handelaren zal je helpen succesvolle transacties te maken.

Bij eToro investeer je niet alleen in cryptocurrencies. Je kunt hier ook aandelen, ETF’s, indices en vele andere activa kopen. Als je op zoek bent naar een universeel handelsplatform, kies je eToro. Je krijgt op één plek toegang tot een verscheidenheid aan financiële instrumenten.

De makelaar brengt geen kosten in rekening voor het registreren en onderhouden van het account. Ook de automatische handelssoftware is gratis.

Het minimale investeringsbedrag begint vanaf € 10 en je hebt een gratis demo-account tot je beschikking. Je hoeft dus niet meteen grote bedragen te investeren, zoals in het geval van Bitcoin Profit.

Bitcoin Profit review

De vraag is dus: is Bitcoin Profit scam? Het platform maakt gebruik van betaalde beoordelingen van affiliate partnernetwerken. Daarin lezen we dat de robot een hoog slagingspercentage heeft en beleggers helpt geld te verdienen aan cryptocurrencies.

Reviewers stellen dat een minimale storting van € 250 een klein bedrag is dat niet afwijkt van het marktgemiddelde. Ze prijzen Bitcoin Profit aan als een van de snelste handelsrobots in de sector. Het analyseert naar verluidt gegevens in realtime, biedt een gratis demo-account en ondersteunt Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Betaalde beoordelingen citeren ook feedback van gebruikers op populaire forums, zoals Trustpilot of Reddit.

In feite ziet de waarheid over Bitcoin Profit er heel anders uit. De eerste storting van € 250 is geen klein bedrag. Na de storting zullen de vertegenwoordigers je aanmoedigen om steeds meer geld te investeren. Verwacht ook problemen met het opnemen van mogelijke winsten.

Het opgegeven slagingspercentage wordt niet ondersteund door betrouwbare gegevens. Informatie over hoeveel je kunt verdienen met Bitcoin Profit is overdreven. Geen enkele handelsrobot garandeert winst. Positieve beoordelingen over Bitcoin Profit op online forums zijn nep en worden gepubliceerd door betaalde spammers.

Is Bitcoin Profit legaal?

Alles wijst erop dat Bitcoin Profit niet legaal is. Gebruikers verliezen onherstelbaar het geïnvesteerde geld. De klantenservice zwijgt zodra er problemen ontstaan. Op de cryptocurrency-markt vind je echter veel legitieme handelsrobots. We raden je aan om Bitcoin Profit met een brede boog uit de weg te gaan.

 • Bitcoin Profit-beoordelingen prijzen het hoge slagingspercentage. Ze beloven gemakkelijke inkomsten en passief inkomen. In feite verliezen beleggers hun geld en breken vertegenwoordigers van het platform het contact.
 • Om een account aan te maken, moet je € 250 storten.
 • We weten niets over softwareontwikkelaars.
 • Er circuleren veel positieve nep recensies op internet. Ze zijn geschreven door reviewers betaald door Bitcoin Profit.

Wat is Bitcoin Profit?

Bitcoin Profit is een illegale software voor automatische cryptocurrency-handel. Het adverteert zichzelf als een effectieve handelsrobot die winst oplevert, zelfs als de markt instort.

In feite dwingt de app geld af van beleggers en voorkomt dat ze geld kunnen opnemen. Je geld gaat naar niet-gereguleerde makelaars in belastingparadijzen.

Hoe werkt Bitcoin Profit?

In de reviews zullen we lezen dat Bitcoin Profit gegevens van de cryptomarkt (the cryptocurrency market) analyseert en transacties uitvoert namens de gebruiker.

Het zou een hoog slagingspercentage hebben, op zoek zijn naar gunstige investeringsmogelijkheden en een koop- en verkooporder plaatsen op de meest gunstige momenten.

In feite werkt de software echter niet zoals door adverteerders wordt verklaard. De bot maakt gebruik van valse handelssignalen en misleidt opzettelijk beleggers om hen meer geld af te persen.

Is het de moeite waard om Bitcoin Profit te gebruiken?

Het is zeker niet de moeite waard om Bitcoin Profit te gebruiken, want de software werkt illegaal. In plaats van de beloofde winst, zul je hoe dan ook verliezen lijden.

Wil je profiteren van automatische cryptohandel? Kies voor de diensten van bewezen providers, zoals Capitalise of eToro. Je hoeft je niet af te vragen of de robot veilig is en of hij echt werkt.

Advertenties

Bitcoin Profit gebruikt vaak afbeeldingen van beroemde mensen in zijn advertenties.

Hij verwijst ook naar niet-bestaande interviews in populaire tv-programma’s, dit alles natuurlijk illegaal.

In een van de commercials verschijnt Robert Lewandowski.

De voetballer zou veel geld hebben verdiend met het verhandelen van cryptocurrencies en het gebruik van software hebben aangemoedigd.

Robert Lewandowski

Ook Richard Branson moest mensen overtuigen om met de bot te handelen.

In feite hebben deze beroemdheden niets te maken met Bitcoin Profit.

Voordelen van Bitcoin Profit

Waarschuwing: Bitcoin Profit is oplichterij. Het beweert een effectieve bot te zijn voor automatische cryptohandel, maar de software werkt niet. Investeer geen geld in Bitcoin Profit.

Gebruiksvriendelijkheid

Bitcoin Profit beschikt over een gebruiksvriendelijke interface en biedt de mogelijkheid om instellingen te personaliseren.

Op het eerste gezicht lijkt de site duidelijk. We kennen echter niet het exacte mechanisme van de werking ervan en weten niet welke acties het op de achtergrond doet.

Demo-account

Bitcoin Profit stelt je zogenaamd in staat om een demo-account te gebruiken voordat je met echt geld begint te handelen.

Deze belofte roept echter twijfels op. Het platform vereist een storting van € 250 vanaf het prille begin.

Storting

Om te beginnen met handelen, moet je minimaal € 250 storten op je Bitcoin Profit-account.

Het platform biedt verschillende betaalmethoden. Het moedigt je aan om stortingen te doen met een creditcard en zorgt ervoor dat de verbinding is gecodeerd met SSL. We vermoeden echter dat dit nep is. Je gegevens zijn dus hoogstwaarschijnlijk niet veilig.

Als je een betaalkaartnummer op de website hebt opgegeven, neem dan onmiddellijk contact op met je bank en blokkeer dit!

Geldopname

Bitcoin Profit verklaart dat een aanvraag tot uitbetaling binnen enkele uren worden verwerkt. In feite werkt het opnamesysteem niet en kun je geen geld naar je bankrekening overmaken. Soms, om vertrouwen te wekken, zal Bitcoin Profit je de mogelijkheid geven een deel van het geld op te nemen.

Vergoedingen en commissies

Bitcoin Profit adverteert zichzelf als een gratis programma voor automatische cryptohandel. Het vereist echter een storting van € 250.

Risico

Handelen met Bitcoin Profit brengt een hoog risico met zich mee om geld te verliezen.

De robot werkt niet zoals hij in de advertenties beweert. Het is een zwendel gericht op het afpersen van geld van beleggers.

Klantenservice

De klantenondersteuning neemt onmiddellijk na registratie contact op met nieuwe gebruikers, ogenschijnlijk om hun identiteit te verifiëren. In werkelijkheid dringen ze aan op investeringen.

Gebruikers op online fora klagen over opdringerige telefoons. Consultants bellen zelfs meerdere keren per dag. Ze gebruiken verschillende nummers zodat ze niet geblokkeerd kunnen worden. Klanten krijgen ook veel spam in hun mailboxen.

Theoretisch blijft ondersteuning 24/7 beschikbaar. In de praktijk verloopt het contact met de klantenservice echter lastig. Zo zwijgen consultants als er problemen zijn met het opnemen van geld.

Onder welke namen opereert Bitcoin Profit?

Bitcoin Profit opereert onder de volgende namen:

 • BTC Profit;
 • Bitcoin Code;
 • Crypto Trader;
 • Multiple Miljonair.

Dit zijn niet de enige namen waarachter de Bitcoin Profit-zwendel zich verbergt. Nieuwe versies van de robot verschijnen en verdwijnen aan een snel tempo.

Hoe meld je je aan bij Bitcoin Profit?

Om beleggers aan te moedigen een account te openen, is inloggen op Bitcoin Profit heel eenvoudig.

Stap 1: Registratie voor een Bitcoin Profit login

Het registratieproces is zeer intuïtief.

Het enige wat je hoeft te doen, is je gegevens in te vullen in het registratieformulier: e-mailadres, telefoonnummer en wachtwoord (doe dit niet!).

Bitcoin Profit account aanmaken

Stap 2: Doe een eerste storting

Bitcoin Profit vereist een minimale storting van € 250. Pas nadat je je account hebt gefinancierd, krijg je toegang tot alle functies van het platform.

Stap 3: Stap over naar live transacties

Om te beginnen met handelen, moet je de robot instellen. Bitcoin Profit biedt naar verluidt de mogelijkheid om instellingen aan te passen om verliezen te minimaliseren en de winst te maximaliseren. In feite werkt de software niet en zijn verliezen onvermijdelijk.

Bitcoin Profit getest: meningen en gebruikerservaringen in het forum

Beleggersrecensies op online fora zijn meestal negatief. Gebruikers waarschuwen voor fraude en raden het gebruik van een bot af. In de inzendingen kunnen we lezen dat Bitcoin Profit de beloften in de advertenties niet nakomt. Handelaren klagen over opdringerige telefoontjes, e-mailspam en problemen met het opnemen van geld.

Op internet vinden we ook positieve meningen over het platform. Deze mogen echter niet worden vertrouwd. Gunstige reviews zijn vals, en Bitcoin Profit betaalt spammers om ze op populaire online fora te plaatsen.

Besluit: is Bitcoin Profit betrouwbaar? Of is het oplichterij?

Scam or not? De resultaten van onze analyse geven duidelijk aan dat Bitcoin Profit niet betrouwbaar is. Het is onmogelijk om geld te verdienen op het handelsplatform. Als je een account aanmaakt en geld stort, zul je gegarandeerd verliezen lijden.

De robot vereist een minimale storting van € 250. Have you made a profit? Het moedigt de herinvestering van winsten aan en het blokkeert de mogelijkheid om geld op te nemen. Contact opnemen met de klantenservice in geval van problemen is moeilijk.

Bitcoin Profit trading werkt ook onder andere namen. Het geld van beleggers gaat naar illegale makelaars in belastingparadijzen.

We kennen de identiteit van de softwareontwikkelaars niet. Dit alles is gericht op het belemmeren van het werk van wetshandhavingsinstanties. Zelfs als je de zwendel bij de politie meldt, heb je weinig kans om je kapitaal terug te krijgen.

Maar please be aware: gelukkig zijn er ook eerlijke aanbieders op de cryptocurrency markt, zoals Capitalise en eToro. Maak uitsluitend gebruik van de diensten van bewezen platforms, en vermijd Bitcoin Profit en soortgelijke oplichtingsplatformen met een brede boog.

FAQ: Veelgestelde vragen

Als je je Bitcoin Profit-account wilt verwijderen, neem je contact op met de klantenondersteuning. Een consultant begeleidt je door de hele procedure. In de praktijk verloopt het contact met de klantenservice echter lastig. Mogelijk kun je je account niet verwijderen.

Bitcoin Profit is niet veilig. Bij het gebruik van deze handelsrobot loop je niet alleen het risico geld te verliezen, maar ook diefstal van persoonlijke gegevens.

Om geld te storten op Bitcoin Profit, gebruik je een van de beschikbare betaalmethoden en volg je de instructies. We raden echter af om geld naar Bitcoin Profit over te maken. Het platform is oplichterij.

Alle gestorte bedragen worden onherstelbaar verbeurd verklaard. Als je je betaalkaartnummer op het platform hebt opgegeven, neem dan onmiddellijk contact op met je bank. Blokkeer de kaart en bestel een nieuwe, want je kapitaal is at risk.

Nee, Bill Gates beveelt Bitcoin Profit niet aan. De miljardair heeft nooit over het platform gesproken.

Ja, er is een Nederlandse taalversie van Bitcoin Profit beschikbaar. De vertaling laat echter te wensen over. De eigenaren van het platform gebruikten waarschijnlijk automatische vertaalsoftware in plaats van een vertaler te betalen die vloeiend Nederlands spreekt.

Share this article:

what you need to know

in your inbox every morning