de informatie site over Cryptocurrency, NFTs en P2E games. 

Bitcoin Revolution Review, Ervaringen en Resultaten

Bitcoin Revolution Review Featured Image
De handel in crypto is nog altijd ontzettend populair. Wij vinden het niet zo raar dat er zoveel mensen zijn die kennis willen maken met deze unieke markt. Zolang de banken geld blijven bijdrukken.. blijf ik geloven in mijn coins.
Bitcoin Revolution logo

Eerlijk, we hebben het platform bekeken geloven dat wanneer je de juiste instellingen gebruikt, het heel goede resultaten kan behalen. Lees hieronder meer over de robot, of klik op de knop om onmiddellijk door te gaan naar de officiële Bitcoin Revolution website.

effectiviteit van de robot
5/5

Bitcoin revolution is het beste voor amateurs en beginnende professionals met weinig vrije tijd.

prijs van de robot
3/5

Het is verre van de goedkoopste robot op de markt, maar voor wat je krijgt, is het ook zeker niet het duurste.

hoe makkelijk is de robot
4/5

Eenvoud is waarschijnlijk het enige woord dat ik zou gebruiken om de Bitcoin Revolution account te beschrijven. Het wordt er bijna niet makkelijker op.

klantenservice
4.5/5

Uitstekende ondersteuning en razendsnelle telefonische reactietijd, ondersteuning per e-mail en bijna 24/7 beschikbaar.

Mocht je niet zoveel zin hebben om alle koersen bij te houden dan is het mogelijk om ervoor te kiezen om een Bitcoin robot te gebruiken. Door middel van speciale algoritmes ben je in staat om zonder al te veel moeite extra geld te verdienen.

Is Bitcoin Revolution Betrouwbaar?

Je hebt waarschijnlijk wel eens een keer van Bitcoin Revolution gehoord. Je hebt waarschijnlijk ook gelezen dat de app op een of ander programma stond, zoals Dragons Den, This Morning en Shark Tank en dat mensen als Elon Musk, Gordon Ramsay en Richard Branson in de app zouden hebben geïnvesteerd.

Deze beweringen kloppen alleen niet echt en zijn waarschijnlijk reclametrucs waardoor men begint te denken dat deze handelsrobots een scam zijn. We kunnen echter wel bevestigen dat er heel veel mensen zijn die veel geld hebben verdiend met de hulp van Bitcoin Revolution.

  • Bitcoin Revolution is anders dan de meeste omdat deze handelssoftware de berekende transacties automatisch voor je uitvoert hierdoor hoef je niet 24/7 naar je scherm te staren. 
  • De robot beweert een succespercentage tot 88% te bereiken, afhankelijk van de marktomstandigheden.
  • Wij denken dat het een betrouwbaar programma is. Dit volgt uit de vele reviews die wij op het internet uit verschillende bronnen kunnen vinden.

Wat is Bitcoin Revolution precies?

De Bitcoin Revolution app is een autohandelssoftware die is ontworpen om te handelen door beslissingen te nemen over de stijging en daling van de bitcoin prijs.

Deze app beweert duizenden euros per dag te kunnen genereren voor zijn gebruikers en een winstpercentage van 88% te hebben. Er wordt gezegd dat Bitcoin Revolution in een fractie van een seconde alle mogelijke transacties kan maken voor op de markt. 

Dit geeft de gebruikers van deze software een enorm voordeel ten opzichte van andere handmatige handelaars. 

Door het ontzettend snel kunnen kopen en verkopen van cryptocurrencies kan je met behulp van een robot al enkele transacties hebben uitgevoerd en een paar % winst hebben vooraleer een handmatige handelaar zijn eerste transactie kan uitvoeren. 

Het is op dit moment onbekend wie de maker van Bitcoin Revolution is, maar het gerucht gaat dat een groep brokers die hun krachten hebben gebundeld om de ultieme software te maken.  Bitcoin Revolution wordt door veel gebruikers gezien als een van de eenvoudigste en meest effectieve platforms die op dit moment beschikbaar is voor het handelen in crypto. 

Hoe werkt de Software?

Bitcoin Revolution biedt haar software gratis aan voor haar gebruikers.

De reden hiervoor is dat de makers achter revolution veel meer verdienen aan de hoeveelheid transacties in tegenstelling tot het abonnementsmodel.

De makers geloven echt in hun handelsalgoritme.

Zij krijgen maar 1% van de succesvolle transacties die iedere gebruiker maakt op het platform.

De gebruikers hoeven alleen maar hun initiële investering te storten van 250 euro bij de broker die op het platform is aangesloten, de aanbevolen instellingen in te stellen en te beginnen met het handelen.

Dit hele proces duurt nog geen 20 minuten. Maak een rekening aan en maak de initiële storting. Kies vervolgens de instellingen die je wilt hebben. Zo makkelijk kan het zijn.
Registratie Tijd
20 minuten 100%
Initiële Storting
€250 100%

Bitcoin Revolution Voordelen

Kies je ervoor om de software te gebruiken dan zal je meerdere voordelen ondervinden bij het gebruik van het platform.

Om het weer wat makkelijker voor je te maken hebben we hieronder de belangrijkste voordelen even voor je op een rijtje gezet.

Door dit overzicht weet je wat je kunt verwachten:

  • Het is een automatisch handelsplatform dat door iedereen gebruikt kan worden.
  • Je kunt eerst gebruik maken van een demo account om te leren hoe je het doet.
  • Als er vragen zijn kan je eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.
  • Ze hebben een hoog succespercentage in verhouding tot anderen.
  • Beleggers kunnen geld verdienen zonder zich zorgen te maken over verborgen kosten en marktkennis. 

Er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat je bij Bitcoin Revolution aan het juiste adres bent.

Hieronder hebben we enkele van de belangrijkste onderdelen even wat beter uitgelicht. Dit maakt het mogelijk om snel een beter beeld te krijgen over het platform zelf.

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik maken van een automatisch handelsplatform. 

De demo account van Bitcoin Revolution robot heeft een echte weergave van de cryptocurrency markt en je kan alle functies in deze veilige omgeving uittesten alsof het een live handelssessie is.

Waarschuwing:

Vergeet niet dat Bitcoin Revolution enkel en alleen een belegging assistent is. De markt van de crypto is aan te merken als zeer volatiel. We raden je aan om niet meer te investeren dan je bereid bent om kwijt te raken.

Gebruiksvriendelijkheid

Uit Bitcoin Revolution ervaringen is aan te merken dat het een zeer gebruiksvriendelijk programma is. 

Om het goed te kunnen gebruiken zal je helemaal geen ervaring nodig hebben, dit maak het dus super toegankelijk om het ook eens een keer te proberen.

Het enige wat je moet doen is vertrouwd raken met het online bitcoin revolution handelsplatform en alleen wat spelen per dag met de gratis demo account. Elke automatische transactie dat je maakt kan je echt veel van leren. 

Door jouw instellingen zelf te kiezen is het mogelijk om zelf snel de risico’s te kiezen die je wilt. Hou er echter rekening mee dat de markt zeer volatiel kan zijn.

Demo Trading

Bitcoin Revolution heeft een nieuwe demoaccount beschikbaar voor alle gebruikers. Als je ervoor kiest om een demo-account aan te maken, wordt je meegenomen naar een speciaal deel van de site.

Hier krijg je een snelle rondleiding over de functionaliteiten van het account. Om de software volledig te testen, geeft de software je een tegoed van €1.500. Dit bedrag kun je utiliseren om je eigen transacties in de demomodus te oefenen. Het enige wat je moet doen is op de ‘Auto Trade’ knop klikken en de software automatisch laten draaien. Bij elke transactie in de demo trading account leer je het Bitcoin Revolution platform beter kennnen. 

De winst die je maakt in het online demo platform is natuurlijk fictief, maar deze winst kan een simulatie geven als je met echt geld zou spelen. 

 

Geld opnemen

Je kunt via de site een verzoek indienen als je graag geld wilt opnemen van je account. Het verzoek wordt in minder dan een dag verwerkt. Je kunt op elk moment geld opnemen en het zal waarschijnlijk in minder dan 24 uur duren voordat je het op jouw bankrekening ontvangt.

Zoals de meeste betrouwbare bitcoin robots biedt Bitcoin Revolution ook veel verschillende methoden voor het opnemen van geld

Geld Storten

Zodra je al jouw opties met Bitcoin Revolution hebt verkend en besluit om te beginnen met de live account hoef je alleen nog maar de eerste storting te doen en de robot te laten werken. We raden je aan om een investering van €250 te maken om te beginnen. Als je winst maakt, herbeleg deze dan en vergeet niet om ook een deel uit te laten betalen.

De geaccepteerde betaalmethoden zijn Visa en Master credit- en debitcards, Neteller, American Express en Discover Network. Deze betaalmethoden zijn allemaal heel betrouwbaar. Zodra je de eerste storting hebt gedaan, ben je klaar te handelen met Bitcoin Revolution.

betaalmogelijkheden bitcoin revolution

Bitcoin Revolution Registratieproces:

Stap 1: Registreren

De eerste stap om te beginnen handelen met de robot is het registratieformulier invullen op de officiële website van Bitcoin Revolution.

Vul je voornaam, achternaam, e-mail adres en telefoonnummer in. 

account aanmaken success
registratieformulier

Stap 2: Storten

Om de Bitcoin Revolution software automatisch handel te laten drijven, moet je een startkapitaal van ongeveer €250 storten op uw account.

Jouw storting is je “startkapitaal” om online te handelen. 

stortings mogelijkheden

Stap 3: Beginnen met handelen

De software analyseert assets en doet aanbevelingen die worden ondersteund door ons bewezen algoritme.

De signalen kunnen automatisch of handmatig worden uitgevoerd.

Crypto Robot Bitcoin Revolution Ervaringen

Wanneer we op internet zoeken naar ervaringen met Bitcoin Revolution zien we dat deze eigenlijk allemaal wel lovend en goed zijn. Veel mensen geven aan dat zij erg veel kunnen verdienen met de hulp van deze makkelijkere Bitcoins robot. Deze ervaringen laten zien dat het een betrouwbaar platform is om te gebruiken.

Er zijn wel wat mensen die niet in staat zijn geweest om geld te verdienen, echter is dit nu eenmaal een risico van het handelen in crypto. Dit komt door het feit dat de markt te maken krijgt met sommige grote schommelingen in de prijs.

Uit andere Bitcoin Revolution ervaringen hebben we geleerd dat ze heel tevreden zijn over de klantenservice die 24 uur per dag bereikbaar is. De support heeft ook geholpen bij het handelen met bitcoin revolution. De support legt heel goed het bitcoin revolution platform uit en de werking van je bitcoin revolution account. 

Is Bitcoin Revolution Betrouwbaar of een SCAM? – Onze Conclusie

Bitcoin Revolution is een geautomatiseerde handelssoftware die in 2017 is ontwikkeld door een groep gevestigde brokers, die met één druk op de knop transacties uitvoert voor hun gebruikers.

Bitcoin Revolution is een van de oudste Bitcoin Robots op de markt, en veruit een van de meest bekende. Er zijn online beweringen gedaan dat Bitcoin Revolution een scam is als gevolg van de Bitcoins crash in 2018, maar naar onze mening klopt dit niet.

Uit onze bronnen volgt namelijk dat er veel positieve ervaringen zijn met voorgaande klanten die gebruik maakten van deze broker. Hieruit kunnen wij afleiden dat het een betrouwbare site is om te gebruiken, maar we hebben zelf deze robot niet getest. 

[wp-review id="643"]

FAQ – Veelgestelde Vragen

Bitcoin Revolution is een van de meest populaire automatische handelsplatformen die bekend zijn in de automatische algoritmes. Het is bekend dat de handel in Bitcoins mensen in de loop van de nacht tot miljardairs heeft gemaakt. Je moet je er wel van bewust zijn dat er hoge risico’s aan verbonden zijn wanneer je te maken hebt met complexe activa zoals Bitcoin. Het beste advies dat we je kunnen geven met betrekking tot deze vraag is om dit artikel goed door te lezen, de software zelf te proberen en om je eigen conclusies te trekken. Je moet alleen investeren wat je je kunt veroorloven om te verliezen. Hou er wel rekening mee dat je veel meer kunt verdienen als je meer risico neemt, dit is nu eenmaal het geval bij iedere soort investeringen die je maar kunt maken op de huidige markten.
 
Er gaan geruchten dat deze bekende personen achter Bitcoin Revolution staan. Deze beweringen zijn echter niet waar. Richard Branson is een grote fan van Bitcoin, maar hij heeft niets gezegd over het gebruik van Bitcoin Revolution. Jeremy Clarkson heeft ook bevestigd dat hij niet heeft geïnvesteerd in Bitcoin, laat staan in Bitcoin Revolution. 
 
Kate Winslett ging zelfs zover om het bedrijf aan te klagen omdat ze haar imago ten onrechte gebruikte om reclame te maken voor Bitcoin Revolution. Wel zijn er meer dan genoeg normale niet bekende mensen die het platform gebruiken om aanzienlijk veel geld te verdienen met de handel in crypto valuta.
 
Bitcoin Revolution is een software die gratis te gebruiken is. Als je transacties met Bitcoin Revolution op de live markt wilt plaatsen heb je slechts een kleine storting van $250 nodig. Dit is nodig om te handelen met de verschillende brokers die verboden zijn aan het platform. Wij raden je aan om in het begin niet meer te investeren dan dit. Op deze manier kun je eerst het platform leren kennen voordat je besluit om er meer geld op te zetten. Het is wel verstandig om altijd je rendement opnieuw te beleggen. Zo zal ook jij aanzienlijk veel kunnen verdienen.
 

Je kan een lijst van goedgekeurde websites vinden op de website van Bitcoin Revolution. Je krijgt ook de mogelijkheid om deze lijst te bekijken wanneer je een nieuwe account aanmaakt op de website. 

Ja voor Bitcoin Revolution is er een support dienst dat 24 7 aan de slag is en 6 dagen per week. Wij hebben ondervonden dat de klantendienst heel snel reageert op elke vraag. 

Share this article:

what you need to know

in your inbox every morning