de informatie site over Cryptocurrency, NFTs en P2E games. 

Bitcoin Trader Review en Ervaringen – Is het Betrouwbaar?

Bitcoin Trader Review en Beoordeling Featured Image

Heel veel mensen kiezen er de laatste tijd voor de cryptomarkt ook eens een keer een kans te geven. Dit komt waarschijnlijk door het feit dat er veel landen bezig zijn met de ontwikkeling van een crypto vriendelijk beleid. Nu is het alleen wel zo dat lang niet iedereen de tijd heeft om alsmaar met de koersen bezig te zijn.

Bitcoin Trader logo kleur

Voor deze mensen bestaat er een prima alternatief, je kunt er namelijk voor kiezen om een speciale Bitcoin robot te gebruiken. Jammergenoeg zijn er veel van deze robots op de markt een scam. Bitcoin Trader is er 1 van. 

Bitcoin Trader is volgens ons oplichterij. We hebben online verschillende verhalen gelezen van mensen die hun geld zijn verloren aan deze robot. Er zijn grote risico’s verbonden aan het handelen met deze robot. Wij stellen voor een alternatief te vinden.

effectiviteit van de robot
0/5

Bitcoin Trader is een Scam. Bij nader onderzoek is er gebleken dat de robot niet te vertrwouwen is. 

prijs van de robot
0/5

250 euro voordat je de robot kan gebruiken. Meeste scam robots vragen 250 euro inleg. 

hoe makkelijk is de robot
0/5

User interface ziet eruit zoals andere scam robots zoals Bitcoin Era, Bitcoin Code, Bitcoin Evolution. 

klantenservice
0/5

Klantenservice wordt opeens onbereikbaar. 

Bitcoin Trader is een nieuw handelsplatform dat belooft het voor iedereen gemakkelijk te maken om te handelen in Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Het platform beweert kunstmatige intelligentie te gebruiken om namens zijn gebruikers te handelen, en winsten te maken tot 13000 euro per dag.

Er is echter geen bewijs dat het platform daadwerkelijk werkt zoals geadverteerd, en er zijn veel rode vlaggen die erop wijzen dat het om oplichting gaat.

Zo staat de website vol met misleidende en overhypte beweringen.

Er wordt ook geen contactinformatie gegeven, en de enige manier om met het bedrijf in contact te komen is via een formulier op de website.

Verder is het platform niet gereguleerd door enige financiële autoriteit, wat betekent dat het niet onderworpen is aan enige vorm van toezicht.

Ten slotte zijn er talloze klachten binnengekomen van gebruikers die geld hebben verloren na investeringen met Bitcoin Trader.

Is de Software betrouwbaar?

Goed, laten we maar gelijk beginnen met het belangrijkste. Is deze handelsrobot goed om te gebruiken of niet? Wanneer er over handelsrobots en software wordt gesproken, is het vaak niet duidelijk of we ze moeten vertrouwen als ze beweren dat ze zeer accuraat zijn.

Bitcoin Trader handelsinstellingen bekijken

Volgens de reviews die we online hebben gevonden lijkt Bitcoin Trader een prima keuze om te overwegen. Veel mensen geven aan dat het platform voor hen echt heeft gewerkt om aanzienlijk wat geld te verdienen. Hier moeten we wel gelijk bij zeggen dat Bitcoin Trader niets meer is dan een assistent voor bij het beleggen.

Maar wanneer je kijkt naar reddit reviews dan praten de meeste dat het wellicht een SCAM is. 

Er zitten altijd risico’s verbonden aan het handelen in cryptovaluta. Wij raden je aan om nooit teveel te investeren, in ieder geval niet meer dan je kunt verliezen. Wel is het dat je meer kunt verdienen als je meer risico neemt bij het handelen.

Wat is Bitcoin Trader precies?

Bitcoin Trader is een automatische handelssoftware die door Gary Roberts in 2017 is gemaakt en die beweert automatisch te handelen. Door de automatische transacties die 0,01 seconden sneller zijn dan de concurrenten weet je zeker dat je aanzienlijk wat kunt verdienen.

De Bitcoin Trader app elimineert het handmatige proces van het kopen en verkopen van bitcoin op een beurs. Het platform nodigt beginners uit om zich te registreren, een storting te maken en de automatische handelsfunctionaliteit te gebruiken.

De software wordt gebruikt om bitcoin en vijf andere cryptocurrencies te verhandelen. Het beweert €1300 minimale dagelijkse winst te kunnen genereren voor zijn investeerders, dit alles voor een minimum storting van €250.

Hoe werkt Bitcoin Trader?

Hoe werkt de robot eigenlijk? Het is vrij eenvoudig, echter is het toch handig om hier wat dieper op in te gaan. Het belangrijkste wat je moet weten is dat het onafhankelijk van de gebruikersinput werkt. Het wordt niet gecontroleerd door een persoon, het is 100% geautomatiseerd.

Bitcoin Trader main site

Zodra je je registreert, een account aanmaakt en geld stort ben je voor jouw deel klaar. Het enige wat je vanaf dat moment nog hoeft te doen is elke dag een paar minuten te besteden aan het kiezen van de handelsinstellingen.

Door de automatische handelsmodus te activeren zal alles voor jou uit handen worden genomen. De trading app precies zal handelen als ieder andere belegger, alleen is hij een stuk sneller.

De software maakt gebruik van de cursusprogressie en statistieken om ervoor te zorgen dat je de beste transacties zal maken.

Dat betekent in principe dat het algoritme van de software is ontworpen om marktgegevens te scannen op relevante informatie, zo maak je optimaal winst bij het platform.

Registratie Tijd
5 minuten 100%
Initiële Storting
€250 100%

Voordelen van het handelen met Bitcoin Trader

Wanneer je kiest voor het handelen met Bitcoin Trader zullen er verschillende voordelen zijn die je zult ondervinden. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we de belangrijkste voordelen hieronder even voor je op een rijtje gezet.

Dit overzicht geeft je meer inzicht in wat je allemaal te wachten zal staan bij het handelen op het platform.

Kijk wat je kunt verwachten:

  • Bitcoin Trader is gebruiksvriendelijk. Om het platform te gebruiken heb je geen ervaring nodig, ook hoef je geen programmeur te zijn om het allemaal te snappen. Het enige wat je nodig heeft is een beetje gevoel in he handelsplatform. Klik op “auto-trade” en wacht totdat je saldo toeneemt.
  • Bitcoin Trader biedt geweldige klantenondersteuning.  Je kunt te allen tijde contact met de klantenservice opnemen als je bepaalde vragen hebt. De website beweert dat het personeel 24 uur per dag beschikbaar zal zijn. Meestal reageren ze binnen enkele minuten op al je vragen, altijd weer op een vriendelijke en behulpzame manier. Zij zullen je zeker kunnen helpen als je iets te weten wilt komen over het platform. Het enige waar we niet zeker van zijn is of ze ’s nacht in staat zijn om te reageren.
  • Snellere transacties dan de menselijke handelaars. Het algoritme waarop Bitcoin Trader is gebaseerd zorgt voor veel snellere transacties dan gewoonlijk. Je hoeft alleen maar de handelsinstellingen te wijzigen en de automatische handelsmodus te activeren. Marktprijzen en financieel nieuws worden binnen enkele seconden geanalyseerd en je transactie wordt binnen 10 seconden geplaatst. Menselijke handelaars hebben meestal uren nodig om dit alles te kunnen doen.

Mensen die graag willen gaan handelen op dit platform willen natuurlijk wel weten wat hun eigenlijk te wachten staat.

Hieronder hebben we de belangrijkste onderdelen van de broker site voor je meegenomen. Dit overzicht zorgt ervoor dat je beter weet wat je te wachten staat bij het handelen.

Waarschuwing:

Vergeet niet dat deze broker applicatie alleen dient als een assistent. Het zal je niet volledig vervangen. Houd uw hand te allen tijde aan de pols en vergeet niet om slechts kleine bedragen te investeren. De cryptische markt is nog steeds erg onstabiel!

Gebruiksvriendelijkheid

Het mooiste aan het platform is het feit dat het super eenvoudig te gebruiken is. Door deze hoge mate van gebruiksvriendelijkheid zal je er zeker van zijn dat je optimaal kunt gaan handelen.

Door de aanwezigheid van de demo modus kun je eerst even proberen hoe alles werkt. Wij hebben uit verschillende ervaringen gelezen dat dit  het een stuk makkelijker maakt om later met echt geld te gaan handelen. Dus echt een aanrader!

Demo Trading

Deze robot biedt de mogelijkheid om te proberen te handelen in de demomodus voordat je een storting maakt op de site. Deze functie is niet vanzelfsprekend, want geloof het of niet, slechts enkele robots bieden demorekeningen aan. Andere robots die dit aanbieden en goede reviews hebben zijn: Bitcoin Revolution en Bitcoin Future

Ze zijn echt handig om te gebruiken kunnen we afleiden uit de ervaringen de we online hebben gevonden, vooral voor beginners of gebruikers die nieuw zijn op het platform. De handel in de demomodus stelt nieuwkomers in staat om vertrouwd te worden met de functies, tools, handelsmogelijkheden die beschikbaar zijn op het platform.

Zodra je klaar bent om echt te handelen hoef je alleen maar jouw geld op je rekening te storten en de juiste instellingen te kiezen

Geld opnemen

Het opnemen en storten van geld op Bitcoin Trader is zeer eenvoudig. Opnameverzoeken worden meestal binnen een paar uur verwerkt, terwijl andere robots er normaal gesproken dagen over doen en het storten van geld zeer eenvoudig is.

Het enige wat je hoeft te doen is een van de beschikbare betaalmethoden te kiezen, erop te klikken, je gegevens in te voeren, te beslissen over het bedrag dat je wilt storten en je bent alweer klaar.

Geld Storten

Nadat je het registratieproces met succes hebt afgerond, logt je in op jouw account met de gegevens die bij de registratie zijn gebruikt. Je zult een storting moeten doen om live te kunnen handelen.

De minimale investering die nodig is 250 EUR hierdoor denken mensen dat het een scam is. Het web platform accepteert verschillende vormen van betaling voor storting. Stortingen kunnen het beste worden gedaan met een creditcard.

Om een creditcardbetaling te doen, moet je het kaartnummer, het type kaart (Master Card, Visa of Maestro), de geldigheidsperiode en de veiligheidscode invullen.

De betalingsgateway is beveiligd voor online transacties met behulp van SSL om diefstal van financiële informatie te voorkomen.

Bitcoin Trader Registratieproces:

Stap 1: Registreren

Registratie is snel en zeer eenvoudig. Na het verstrekken van uw e-mail adres, telefoonnummer en wachtwoord, verkrijgen wij een professionele licentie, waardoor wij kunnen handelen.

Registratie photo
Bitcoin Trader aanmeldingsformulier

Stap 2: Storten

Stortingen hebben geen bovengrens, maar de eerste storting moet minimaal 250 euro zijn.

Als we problemen hebben met de eerste transactie, kunnen we nu al gebruik maken van de klantenservice. Dit is ons startkapitaal, dat we kunnen verhandelen nadat de overdracht is geboekt.

Stap 3: Beginnen met handelen

In dit stadium kunnen we al goed beginnen met de handel. Als we dat willen, kunnen we het zelf doen. Voor tijdbesparing en een betere analytische dekking kunnen we gebruik maken van de hulp van een geautomatiseerde bot.

Het doet al het werk voor ons. U dient de instellingen dienovereenkomstig aan te passen, rekening houdend met uw eigen voorkeuren.

Bitcoin Trader Ervaringen

Uit onze bronnen volgt dat het platform van Bitcoin Trader zeer betrouwbaar is om te gebruiken. Door de hoge mate van kwaliteit en ondersteuning zal je tijdens het handelen niet tegen problemen aanlopen.

Er zijn uiteraard mensen die niet in staat zijn om geld te verdienen met het Bitcoin Trader platform, echter is dit bij ieder platform het geval. De markt van de crypto is namelijk aan te merken als zeer volatiel.

Is Bitcoin Trader betrouwbaar of een Scam – onze conclusie

Wij zijn van mening dat Bitcoin Trader een prima Bitcoin robot is om te gebruiken als je graag kennis wilt maken met de handel van de cryptovaluta alhoewel we de robot zelf niet hebben getest. Door de eenvoudige interface is het voor iedereen mogelijk geworden om al zijn transacties te plaatsen op de site.

Hou er rekening mee dat er aan de handel in cryptovaluta altijd risico’s verbonden zitten, hier kom je nu eenmaal niet onderuit. Echter zal je door middel van een crypto trading bot in staat zijn om aanzienlijk wat bij te verdienen!

[wp-review id="648"]

FAQ – Veelgestelde Vragen

Er zijn enorm veel mensen die elke dag geld verdienen door te handelen met Bitcoin. De automatische handelsapplicaties zoals Bitcoin Trader zijn hulpmiddelen die gemaakt zijn om hun gebruikers te helpen beter te presteren in de dagelijkse handel met Bitcoin.

Wat de Bitcoin Trader-gebruikers in gedachten moeten houden is dat er verschillende risico’s zijn verbonden aan het handelen met een complex goed als Bitcoin. Het is een afweging die je zelf zal moeten maken.

Bitcoin Trader is een software die gemaakt is om gratis gebruikt te worden door Gary Roberts. Er zijn echter kosten verbonden aan het werken met een van de brokers die op het platform zijn geïntegreerd.

Het bedrag dat je investeert zal gebruikt worden voor de transacties op het platform trader bitcoin. De minimale storting op dit moment is €250. 

Er gaan geruchten over beroemdheden zoals Peter Jones en Ed Sheeran Bitcoin Trader gebruiken en hiermee miljoenen verdienen met Bitcoin. Dit is echter niet bevestigd en kan niet als een echt feit worden beschouwd.

Wij raden je daarom aan om hier niet al te veel op te letten en om vooral zelf het Bitcoin Trader platform zelf te proberen voordat je aan de slag gaat met geld verdienen.

Neen, het Bitcoin Trader platform heeft zelf wallets. Daarom moet je niet speciaal een wallet aanmaken om aan live trading te kunnen beginnen.  

Met deze software kunt u zich richten op uw eigen bedrijf. De robot doet al het werk voor u als u geen tijd wilt verspillen aan het analyseren van de markt.

Share this article:

what you need to know

in your inbox every morning