BTC Robot Review en Ervaringen 2020

Laatst bijgewerkt op: 17 December 2020
BTC Robot header image

je geld voor je laten werken is een van de beste keuzes die je maar kunt maken. Dit levert namelijk nog iets op, wanneer je het op je spaarrekening laat staan zal je helemaal niets krijgen.

BTC Robot logo Trading Bot

Er zijn talloze mogelijkheden als het aankomt op het investeren, dit kan het een beetje lastig maken om een keuze te maken.

Een van de mogelijkheden is om te investeren in cryptovaluta. Door gebruik te maken van de diensten van BTC Robot zal je de koersen niet meer zelf in de gaten hoeven houden maar kun je volledig automatisch beleggen.

We zullen je in dit artikel alles laten zien wat je moet weten over de kwaliteit van BTC Robot. Door middel van deze informatie hoef je niet meer voor verrassingen komen te staan.

effectiviteit van de robot
5/5

gemakkelijk te gebruiken en vriendelijk voor nieuwe gebruikers. Proffesioneel gebruik meestal.

prijs van de robot
3/5

Geen commissies of transactiekosten. Goed inkomen.

hoe makkelijk is de robot
4/5

Vriendelijk voor alle gebruikers, duidelijke interfejs en vele gidsen om op te leren.

klantenservice
4.5/5

Technische ondersteuning op basis van e-mails met behulp van het formulier op de website.

Wij raden je altijd aan om niet meer te investeren dan je bereid bent om te verliezen. De handel in cryptovaluta zal altijd risico’s met zich meebrengen het feit dat het een zeer volatiele markt is.

Doordat de prijzen schommelen zou je een hoop geld kunnen verliezen. De software van HaasBot kan gezien worden als een assistent voor het beleggen.

Men moet hier nooit volledig op vertrouwen bij het beleggen, altijd zelf blijven nadenken als je bepaalde keuzes maakt voor je strategie.

Is BTC Robot betrouwbaar?

We kijken voor het oordelen van een site altijd naar onze site altijd naar onze bronnen. Dit is dan ook wat we hebben gedaan voor het beoordelen van BTC Robot.

Als we naar onze bronnen kijken dan zien we dat er een hoop mensen zijn die erg blij zijn met de diensten van dit product.

We kunnen dit onder andere zien aan de uitstekende reviews die dit platform heeft weten te behalen.

Door deze goede reviews kunnen we inderdaad oordelen dat het gaat om een zeer betrouwbaar bedrijf. Dit maakt het voor jou ook mogelijk om gebruik te maken van BTC Robot Voor het verhandelen van alle soorten cryptovaluta.

 • Gebruik van technologie om volledig automatisch te handelen op geselecteerde beurzen.
 • Een lage instaplimiet laat traders toe om zeer snel en zonder extra risico te gaan handelen.
 • Wanneer u een opname maakt, koppelt de robot niet aan uw bankrekening, maar aan de rekening van de makelaar, zodat u veiliger kunt zijn.

Wat is BTC Robot eigenlijk?

Het is een geautomatiseerd software programma dat zich bezighoudt met de handel in Bitcoins op de cryptomarkt. In principe koopt de robot Bitcoins tegen een lage prijs en verkoopt ze tegen een hogere prijs.

BTC Robot technology

Het grootste voordeel is dat de markt 24 uur per dag wordt bewaakt, waardoor de robot een handel kan uitvoeren op basis van zijn analyse.

De BTC-robot is een bot die beweert 150% rendement te geven op uw investering.

Om de BTC Robot uit te voeren zal de gebruiker een broker rekening moeten hebben bij Metatrader4 en de software zal worden opgenomen in het MT4 broker pakket dat de gebruiker installeert.

Het installatieproces is vrij eenvoudig en is zowel op Windows als op IOS operationeel. Straks laten we je zien welke stappen je hiervoor precies zal moeten doorlopen.

Hoe werkt BTC Robot?

In tegenstelling tot de meeste cryptocentrische handelsrobots die je ertoe aanzetten om online rekeningen te openen via een webgebaseerd platform, is BTC Robot een op zichzelf staand programma dat op je computer wordt gedownload.

Het helpt je om sneller en nauwkeuriger te handelen met Bitcoin dan wanneer je handmatig zou handelen. Zodra je een account hebt gemaakt en de software heeft gedownload kun je jouw instellingen kiezen.

Als je niet weet wat je moet doen dan kan je op de site gebruik maken van de ondersteuningsmogelijkheden.

Door dit te doen zal je in staat zijn om makkelijker te leren hoe je jouw instellingen moet kiezen.

Registratie Tijd
5 minuten 100%
Initiële Storting
€100 100%

De prijzen van BTC Robot

Zoals nagenoeg iedere aanbieder van trading software is het niet mogelijk om gratis de software in gebruik te nemen.

Wel is het zo dat de prijzen van BTC Robot aanzienlijk lager zijn dan andere opties die je op dit moment kunt vinden:

De BTC Robot biedt 3 tariefplannen aan:

 • Silver Plan (enkele licentie op een MT4-makelaar van jouw keuze): € 19,99 per maand.
 • Gold Plan (drie licenties op FxChoice, Tallinex en één andere MT4-makelaar naar keuze): €39,99 per maand.
 • Platinum Plan (Drie vergunningen voor een jaar op drie MT4 Makelaars van uw keuze): eenmalig €399.

De betaling wordt verwerkt via het ClickBetter Affiliate Network. Dit gebeurt altijd op een zeer veilige manier.

Door de extra beveiliging weet je zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken over de betalingen.

Op de site van BTC Robot zelf kun je nog veel meer informatie vinden met betrekking tot de diensten die je hier op de site kunt vinden.

Waarschuwing:

BTC Robot is slechts een assistent in uw beleggingen. Vergeet niet dat de cryptografische markt erg onstabiel is. Wij raden u aan om niet slechts kleine bedragen te investeren!

Voordelen van BTC Robot

Door de vele voordelen is BTC Robot echt een van de beste platformen die je maar kunt gebruiken voor de handel van alle mogelijke soorten cryptovaluta. Zou je er ook achter willen komen wat de diverse soorten voordelen zijn?

Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we deze hieronder voor je op een rijtje gezet:

 • De robot kan gegarandeerd winst maken als hij goed is ingesteld.
 • Vrij eenvoudig op te zetten met slechts enkele stappen.
 • 60 dagen geld terug garantie waardoor je het zelf kunt proberen.

BTC Robot ervaringen

Als we kijken naar de ervaringen van andere mensen dan zien we dat deze erg positief zijn. Er zijn veel mensen die in staat zijn geweest om geld te verdienen met het platform.

Hier moeten wij je wel bij vermelden dat de robot alleen maar winst zal maken al je de instellingen goed hebt gekozen. Als je hem verkeerd instelt is het mogelijk dat je zelfs geld verliest, je moet dus wel weten wat je moet doen.

Door de goede ervaringen zien wij het als zeer betrouwbaar platform om ook te gebruiken. Er is genoeg ondersteuning op de site om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Hoe registreren bij BTC Robot?

Net zoals bij andere bots is het van belang om een aantal stappen te volgen voordat je kunt beginnen met het verhandelen van alle mogelijke soorten cryptovaluta.

Om het wat makkelijker te maken zijn de diverse soorten stappen hieronder even voor je op een rijtje te vinden:

Stap 1: Het aanmaken van een account

Registreren is eenvoudig. Je moet je naam, e-mailadres en telefoonnummer invullen en vervolgens een wachtwoord instellen.

Aanmelden is volledig gratis dus dat komt mooi van pas als je net begint met beleggen.

BTC Robot registration payment Trading Bot

Stap 2: Het kiezen van een pakket

Zoals we al hebben laten zien zijn er verschillende pakketten die je kunt kiezen.

Door het pakket te kiezen wat aansluit bij wat je zoekt zal je in staat zijn om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met het investeren in alle mogelijke soorten cryptovaluta.

BTC Robot deposit growth

Stap 3: Het kiezen van de instellingen

Zodra je jouw pakket hebt gefinancierd, moet je beslissen welke handelsinstellingen je wilt gebruiken.

Dit omvat het beheer van je risico door het bepalen van je stop loss en take profit limieten. Door dit te doen zal je alles uit de automatische trading kunnen halen, let hier dus goed op.

Is BTC Robot echt of niet? Onze conclusie

De site is niet zelf door ons gebruikt, echter hebben wij wel gekeken naar de bekendste Engelse bronnen over de site.

Uit deze bronnen komt naar voren dat de kwaliteit van dit platform naar behoren is en dat je het zeker kunt gebruiken voor het verhandelen van alle soorten cryptovaluta. De vele reviews laten zien dat het een platform is wat een hoge dienst weet te leveren.

Uiteraard zal het succes bij het investeren afhangen van de instellingen van je bot. Het is niet voor iedereen mogelijk om te verdienen, dit hangt namelijk af van de instellingen die je hebt gekozen.

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Demo Trading
 • Geld opnemen
 • Klantenservice
3.4

Samenvatting

Het is een automatische software die zich bezighoudt met de handel in Bitcoins in de cryptografische markt. Het heeft in principe geen kosten, tenzij u beslist over abonnementsplannen. Het is het proberen waard.

Pros

 • Gemakkelijk te installeren – Slechts een paar stappen en de robot begint zelf te handelen.
 • Veilig en zeker – De robot logt niet echt in op uw bankrekening.
 • Geen commissies – BTC Robot is gratis en alle gemaakte winst is voor de gebruiker te behouden.

Cons

 • Lage hulp – De klantenservice is niet de beste geweest.
Sending
User Review
0 (0 votes)

FAQ – Veelgestelde Vragen

BTC Robot beweert een totaal van 1500 EUR per jaar te genereren op een investering van 1000 EUR, wat een winst van 150% betekent.

Deze cijfers zijn echt verleidelijk voor een handelaar en met nul commissies; het is gewoon te goed om waar te zijn zou je zeggen. Maar de vraag is, kan BTC Robot zijn claims daadwerkelijk ondersteunen?

Er zijn gevallen geweest waarin mensen bewijs hebben geleverd dat ze winst maken. Dit laat zien dat het zeker mogelijk is om geld te verdienen met dit platform. De auteur van The Verge heeft bijvoorbeeld laten zien dat je hier zeker geld mee kan verdienen.

We kunnen niet met zekerheid zeggen wie de BTC Robot heeft gecreëerd. Dit doet echter niets af aan de legitimiteit van het programma.

Satoshi Nakamura, de maker van de immens succesvolle Bitcoin, is zelfs een pseudoniem. De ware identiteit van het individu blijft tot op de dag van vandaag een mysterie.

Waar het om gaat is de functionaliteit van de software, en we kunnen zeggen dat dit programma alleen ontwikkeld had kunnen worden door een team met deskundige kennis en ervaring op het gebied van zowel computerprogrammering als de financiële markten.

Naar onze mening staat het buiten kijf dat BTC Robot een authentieke auto handelssoftware is. Er zijn een aantal factoren die tot deze conclusie hebben bijgedragen.

Door gebruik te maken van de beveiligingsprotocollen van MetaTrader 4 is het bedrijf duidelijk bezorgd over de bescherming van de investeringen van zijn klanten. Een ander punt is dat je een niet veel per maand hoeft te betalen om de robot te kunnen gebruiken.

Dit geeft het bedrijf gelijk wat meer betrouwbaarheid mee.