Crypto Genius Review en Ervaringen in 2020

Laatst bijgewerkt op: 17 December 2020
Crypto Genius header image bitcoin

Wij schatten de kans groot in dat jij tot de groep mensen behoort die ook graag wilt beginnen met de handel in cryptovaluta, er is namelijk een reden dat je dit artikel hebt gevonden.

Crypto Genius logo kleur

Door de hoge rendementen op deze markt is het mogelijk om ook aardig wat passieve inkomsten te krijgen.

Er zijn nog altijd mensen die denken dat je voor de handel in cryptovaluta veel kennis moet hebben en dat je alleen maar achter de computer zal zitten. Dit beeld klopt alleen niet, met behulp van Crypto Genius zal je in staat zijn de handel automatisch te laten verlopen.

We snappen dat je niet alles weet rondom Crypto Genius, dit is de reden dat we je hier vandaag wat meer over laten zien.

Zo kan je precies zien waarom je zelf eens Crypto Genius zou moeten proberen.

effectiviteit van de robot
4.1/5

Crypto Genius is betaalbare software waarmee zelfs nieuwkomers gemakkelijk kunnen beginnen.

prijs van de robot
5/5

Het gebruik van het platform is 100% gratis.

hoe makkelijk is de robot
4/5

Eenvoudig registratieproces en eenvoudige bediening is een van de vele voordelen van Crypto Genius.

klantenservice
4.5/5

De klantenservice en assistentie die beschikbaar zijn voor het grootste deel van de dag maken het gebruik van het platform aangenamer.

Wij geven je echt als tip om niet meer te investeren dan je bereid bent om te verliezen. De handel in cryptovaluta is namelijk altijd gepaard met risico’s. Dit komt door het feit dat de koersen sterk kunnen schommelen.

De software van Crypto Genius is alleen maar aan te merken als een assistent voor het beleggen, hier zou je nooit voor de volle 100% blind op moeten vertrouwen.

Is Crypto Genius betrouwbaar?

Als we een kijkje nemen bij onze bronnen dan kunnen we zien dat er echt ontzettend veel mensen zijn die een zeer positieve ervaring hebben met Crypto Genius.

Door deze goede reviews zijn wij van mening dat het gebruik van Crypto Genius is aan te merken als professioneel en betrouwbaar.

Deze goede reviews laten namelijk zien dat Crypto Genius de juiste ondersteuning en tools kan bieden om met het verhandelen optimaal aan de slag te gaan. Dit maakt het echt een van de beste opties van dit moment.

 • Het niveau van controleerbaarheid van de Crypto Genius-cryptobot is maar liefst 99%, wat hem tot de top van de cryptobots maakt.
 • Hoge mate van veiligheid van de gesloten transacties.
 • Volledige automatisering van de transacties, wat een enorme tijdsbesparing oplevert.

Wat is Crypto Genius eigenlijk?

Crypto Genius is een handel algoritme dat bitcoin en andere cryptos verhandelt. Deze robot kan hoogfrequente handelsstrategieën toepassen om te profiteren van stijgende en dalende crypto-markten.

Bovendien is het volledig automatisch, wat betekent dat je geen handelservaring nodig hebt om het te gebruiken.

Een diepgaande analyse van beoordelingen op de site laat zien dat de meeste handelaren beweren tussen de €700 en €1500 per dag verdienen. Zoals je weet is deze bot 100% automatisch. De echte automatische robots vereisen geen handelservaring van handelaren om ze te gebruiken.

Semi-automatische robots kunnen echter wel gespecialiseerde vaardigheden vereisen. De rol van de handelaar met deze robot is het openen en sluiten van handel sessies en het binnenhalen van de winst.

Hoe werkt Crypto Genius?

Crypto Genius past de strategieën toe die worden gebruikt in de hoogfrequente handel in aandelen- en forex markten. Bij deze strategieën wordt gebruik gemaakt van big data om handel beslissingen te nemen.

Handels Algoritmen zijn nauwkeuriger dan menselijke algoritmen, omdat ze massale data binnen een fractie van een seconde kunnen analyseren en transacties kunnen uitvoeren.

De afhankelijkheid van big data betekent naar verluidt meer accurate handel beslissingen.

Robots zoals Crypto Genius kunnen zowel de fundamentele als de technische analyse uitvoeren. In de fundamentele analyse, identificeert de bot verhandelbaar nieuws wanneer ze opduiken en plaatst ze overeenkomstige transacties.

Als een bepaalde beurs wordt gehackt en de prijzen van crypto’s dalen, detecteert de robot dit nieuws in een vroeg stadium en voert hij de strategieën uit waarmee geld wordt verdiend in dalende markten.

Bij technische analyse daarentegen worden inzichten uit historische gegevens afgeleid.

Registratie Tijd
5 minuten 100%
Initiële Storting
€250 100%

De prijzen van Crypto Genius

Crypto Genius is momenteel een gratis handelsrobot.

Door de stijgende vraag is het echter zeer waarschijnlijk dat zij in de toekomst een licentievergoeding zullen invoeren. Wel moet je een storting maken om te beginnen met het verhandelen van crypto valuta.

Crypto Genius top earners sheet view

Crypto Genius accepteert stortingen via Visa, Master Card, Wire Transfer, Bitcoin, Maestro, Neteller, Web Money en Skrill. Andere methoden kunnen worden geaccepteerd, afhankelijk van de broker die je kiest.

Doordat je niet extra hoeft te betalen voor het platform kan je ook als beginner aan de slag op het platform.

Voordelen van Crypto Genius

Wanneer je de keuze maakt om Crypto Genius te gebruiken dan zul je verschillende voordelen ondervinden.

Je vraagt je natuurlijk af wat dit dan precies voor voordelen zijn die je tegen zal komen.

We hebben het wat eenvoudiger voor je gemaakt door hieronder een selectie te maken met de grootste voordelen van het platform van Crypto Genius:

Door dit overzicht weet je wat je kunt verwachten:

 • Crypto Genius maakt gebruik van een goed matching mechanisme
 • Crypto Genius  heeft ondersteuning voor diverse soorten cryptocurrency beurzen
 • De klanten zijn zeer positief over de kwaliteit van het platform
 • Ondersteuning staat altijd voor je klaar voor vragen

eel van die overwegingen komen overeen als we andere cryptocurrency robots vergelijken zoals Bitcoin Revolution of Bitcoin Trader.

Hoe registreren bij Crypto Genius?

Zoals bij iedere andere robot is het voor het gebruik van Crypto Genius van belang om een aantal stappen te volgen.

Dit is een vereiste om te beginnen met het verhandelen van alle mogelijke soorten cryptovaluta op Crypto Genius.

Om het wat makkelijker te maken hebben we de stappen hieronder voor je op een rijtje gezet. Dit geeft je alle informatie die je nodig hebt om te beginnen

Stap 1: Maak een account aan

Hier moet je een registratieformulier invullen.

Dit doe je op de Crypto Genius website. Je moet gegevens invullen zoals naam, e-mail en telefoonnummer.

Crypto Genius zegt dat het geen onnodige klantgegevens verzamelt. Het deelt ook geen informatie van gebruikers met derden.

Crypto Genius is alleen beschikbaar in bepaalde landen.

Crypto Genius register box empty

Stap 2: Maken van een storting

Na aanmelding word je naar de storting pagina gebracht. Je moet een storting doen om toegang te krijgen tot de webtrader.

De minimale storting die nodig is om met deze robot te handelen is €250. Houd er rekening mee dat dit bedrag het handelskapitaal is en niet de kosten van de robot.

Crypto Genius brengt geen licentiekosten in rekening.

Er is echter een kans dat er in de toekomst een vergoeding zal worden geïntroduceerd, aangezien het aantal gebruikers echt sterk blijft groeien. 

Stap 3: Demorekening proberen

Crypto Genius biedt een demorekening aan om handelaren te helpen vertrouwd te raken met hun handelsplatform voordat ze live gaan handelen.

Deze rekening heeft alle functies die te vinden zijn in het live handelsplatform. Het is belangrijk om op te merken dat de winsten en verliezen die je ontvangt via dit platform niet echt overeenkomen met de live handel.

Crypto Genius login form empty

Het Crypto Genius demo platform dient alleen ter illustratie.

Stap 4: Selecteer je strategie

Nadat je je via de demorekening vertrouwd hebt gemaakt met het platform, word je doorgestuurd naar het live-platform. Hier hoef je alleen maar handel sessies te openen en te sluiten.

Je hebt ook de optie om verschillende handelsstrategieën uit te proberen.

Zoals eerder vermeld is Crypto Genius een volautomatische handelsrobot. Dit betekent dat het al het onderzoek en de uitvoering van de transacties doet.

Is Crypto Genius echt of niet? Onze conclusie

Belangrijk is dat je weet dat wij de site niet zelf hebben getest. Echter kunnen we aan de hand van onze bronnen wel concluderen dat Crypto Genius is aan te merken als echt en betrouwbaar.

Er zijn veel mensen die een positieve recensie hebben achtergelaten op de site. Dit laat zien dat het een betrouwbare aanbieder is. Hierdoor kunnen we stellen dat het inderdaad gaat om een echt platform.

Weet wel dat niet iedereen geld kan verdienen met een trading bot, het hangt namelijk volledig af van de instellingen voor het handelen. Hier moet je je bewust van zijn voordat je begint.

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Demo Trading
 • Geld opnemen
 • Klantenservice
4.1

Samenvatting

Crypto Genius is een vriendelijk platform, dankzij welke gebruikers van over de hele wereld gebruik kunnen maken van de functie van automatische crypto-handel.

Pros

 • 100% remote – Totale automatisering van afgesloten transacties.
 • Gemoedsrust – Hoog niveau van veiligheid van afgesloten transacties.
 • Enige ondersteuning – Gemakkelijker contact met onderhoud.
 • Gratis – het gebruik van het platform is volledig gratis.

Cons

 • Uitbetalingstijd – door de gedetailleerde verificatie van de gegevens kan het tijdstip van de eerste uitbetaling langer zijn dan later.
Sending
User Review
0 (0 votes)

FAQ – Veelgestelde Vragen

Crypto Genius lijkt een legitieme robot te zijn. Crypto Genius laat je alle belangrijke details zien voor het handelen, waaronder de wettelijke registratie en de identiteit van de oprichters.

Dit betekent dat ze bereid zijn om de verantwoordelijkheid voor hun platform op zich te nemen.

Wij raden je aan te beginnen met de minimale storting van €250 en pas meer toe te voegen wanneer je je comfortabel voelt met het platform. Je kunt beginnen met handelen door te klikken op de knop ‘Nu handelen’ op de website.

Vergeet niet dat er een risico zit aan het handelen in cryptovaluta. Je kunt dan ook echt je kapitaal verliezen, investeer niet meer dan je je kunt veroorloven om te verliezen.

We kunnen bevestigen dat deze robot alleen lijkt samen te werken met goed gereguleerde brokers. Deze brokers zij zeer gerenommeerd en betrouwbaar.

Gereglementeerde brokers zijn wettelijk verplicht om de deposito’s van gebruikers te beschermen door zich te houden aan strikte richtlijnen. Handelaren kunnen via de toezichthouder geschillen aankaarten als de broker hun storting niet goed verwerkt.

Dit laat dus zien dat je je echt geen zorgen hoeft te maken over het geld wat je op de rekening bij de broker hebt staan.

Je geld zal altijd veilig zijn bij het verhandelen via Crypto Genius.

Hoogfrequente handel beweert enorme winsten te genereren omdat het elke kans die zich voordoet benut.

Dit verklaart waarom de top van de crypto-robots enorme winsten per dag maakt. Bovendien genieten algoritmische handelaars van hetzelfde hefboomeffect als traditionele handelaars.

Voorgaande klanten beweren dat Crypto Genius samenwerkt met gereguleerde en gerenommeerde brokers. Deze brokers zijn verantwoordelijk voor het leveren van leverage en het faciliteren van transacties.

Met dergelijke brokers hebben handelaren de zekerheid dat hun storting veilig is. De rol van een toezichthouder is ervoor te zorgen dat makelaars geen misbruik maken van de deposito’s van handelaren.