Crypto Revolt Ervaringen – Is het Betrouwbaar?

Laatst bijgewerkt op: 17 December 2020
crypto revolt review featured image en beoordeling

Heel veel mensen hebben er de laatste tijd voor gekozen om de cryptomarkt zelf een kans te geven voor hun beleggingen. Dit komt waarschijnlijk door het feit dat er veel meer mensne bekend worden met de vele munten die er op dit moment te vinden zijn.

Crypto Revolt logo kleur

Nu is het alleen wel zo dat lang niet iedereen de tijd heeft om alsmaar met de koersen bezig te zijn. Voor deze mensen kan er echter voor een andere optie gekozen worden, je kunt er namelijk voor kiezen om een Bitcoin robot te gebruiken.

Middels deze robot ben je in staat om zonder enige inzet zelf ook aan de slag te gaan met het handeen.

Wanneer je kiest voor Crypto Revolt zal je zeker weten dat je uit bent gekomen bij een betrouwbaar en snel platform. Uiteraard zullen er altijd wel risico’s zitten aan het handelen in crypto, dit is altijd met deze vorm van beleggen.

In dit artikel zullen wij je alles laten zien wat je moet weten rondom Crypto Revolt, hiermee heb je alle informatie die je maar nodig hebt.

 

effectiviteit van de robot
5/5

Met behulp van een cryptobot is een beginnende handelaar in staat om zonder enige voorkennis cryptohandel te verdienen. Dit is een ideale toepassing voor beginners.

prijs van de robot
3/5

Laten we de beloften over het maken van een fortuin in een paar dagen tussen de sprookjes zetten, met de nadruk op de resultaten van Crypto Revolt echt. De Crypto Revolt cryptobot test bracht een gestage, geleidelijke winst.

hoe makkelijk is de robot
4/5

Kryptobot Crypto Revolt werkt op computers en smartphones, met elk besturingssysteem. Alleen een internetverbinding is nodig.

klantenservice
4.5/5

De gebruikers van de applicatie hebben toegang tot een contactformulier, waarmee ze hulp kunnen krijgen van de dienst.

Kies een crypto robot als je geen zin hebt om alle cursussen te volgen. Met automatische algoritmen kunt u extra geld verdienen zonder tijd te verspillen.

Is de Software betrouwbaar?

Er zijn ontzettend veel Crypto Revolt reviews in omloop op het internet en het is vaak moeilijk om te weten welke je kunt vertrouwen. Gebruikers beschouwen Crypto Revolt als een bijzondere software met een geclaimd succespercentage van ongeveer 90%.

 • Het stelt je in staat om toegang te krijgen tot de wereld van de crypto handel zonder dat je een expert hoeft te zijn. Je kunt er naar verluidt winst altijd winst mee maken, ook als je nog nooit belegt hebt in enige vorm van activa.
 • Door zijn complexiteit en het geavanceerd systeem doet de robot veel mensen denken aan andere soorten betrouwbare software.
 • Denk aan Bitcoin Revolution, Bitcoin Profit en Bitcoin Trader. Het is door de vele goede beoordelingen zeker een site die je kunt vertrouwen voor het handelen.

Wat is Crypto Revolt precies?

De Crypto Revolt app is een handelsrobot die gebruikt wordt voor geautomatiseerde handel. Volgens de website wordt elke potentiële belegger enorme winsten beloofd door alleen maar te handelen met de software.

Het gemiddelde rendement voor elke gebruiker van de software wordt beweerd rond de $1.100 per dag te zijn.

Hoewel de gebruikers Crypto Revolt zien als een geweldig platform om op te handelen is het wel van belang dat je weet dat er altijd risico’s verbonden zitten aan deze handel.

Het platform van Crypto Revolt kan namelijk alleen maar worden gezien als een assistent bij je beleggingen. Ook dit systeem kan het wel eens een keer fout hebben.

Wij raden je aan om nooit meer te investeren dan je bereid bent te verliezen, zo kom je ook niet voor nare verrassingen te staan wanneer de koersen een keertje naar beneden gaan.

Hoe werkt Crypto Revolt

De Crypto Revolt app is een software die op dezelfde manier werkt als een daghandelaar. De app maakt gebruik van handelsstrategieën en analyses om handelsbeslissingen te nemen.

Hoe kan het alleen dat je met dit systeem veel meer kunt verdienen dan wanneer je zelf aan de slag gaat het handelen in de verschillende munten?

Dit kan gemakkelijk worden samengevat in snelheid en beschikbaarheid. De transacties worden binnen enkele seconden voltooid met behulp van de software, dit gezien het feit dat de software snel zal inwerken op verschillende signalen in de markt om de winst uit te keren.

Wat is dan de taak van de handelaar? Van de trader wordt verwacht dat hij de juiste signalen instelt voor de software om te volgen.

Deze signaalbeslissingen kunnen goed worden genomen wanneer de trader een goede kennis heeft van de crypto-markt.

De app handelt dan op basis van deze door de trader ingestelde parameters. Dit maakt het dus super eenvoudig om zonder al te veel kennis zelf de transacties te laten plaatsen.

Hierdoor hoef je niet meer alles zelf te doen maar zal het systeem het werk voor je uit handen nemen.

Registratie Tijd
5 minuten 100%
Initiële Storting
€250 100%

Voordelen van het handelen met Crypto Revolt

Maak je de keuze om gebruik te maken van het platform van Crypto Revolt dan zal je verschillende ondervinden bij het gebruik. Om het wat makkelijker voor je te maken zijn hieronder de belangrijkste voordelen van het platform even handig onder elkaar gezet.

Door dit overzicht weet je wat je kunt verwachten:

 • Super gebruiksvriendelijk platform
 • Een hoog succespercentage
 • Demo beschikbaar om eerst te oefenen
 • Snelle verwerking van opnames en stortingen

Wanneer je overweegt om Crypto Revolt dan wil je natuurlijk wel weten met wat voor soort platform je te maken hebt.

Om je te helpen bij het schetsen van een beeld zijn hieronder enkele belangrijke onderdelen terug te vinden met betrekking tot Crypto Revolt.

Waarschuwing:

Vergeet niet dat Crypto Revolt enkel en alleen een belegging assistent is. De markt van de crypto is aan te merken als zeer volatiel. We raden je aan om niet meer te investeren dan je bereid bent om kwijt te raken.

Gebruiksvriendelijkheid

Crypto Revolt is enorm gebruiksvriendelijk, dit is dan ook gelijk een van de grootste voordelen van het platform.

Crypto Revolt heeft een gebruiksvriendelijke interface waar zowel beginnende als professionele gebruikers van kunnen profiteren. Het platform is eenvoudig en intuïtief te gebruiken voor onervaren handelaren, maar het beat ook een hele hoop complexere functies die professionals nodig kunnen hebben om bepaalde handelsstrategieën in te stellen.

Dit maakt het voor iedere soort handelaar een prima platform om te gebruiken.

Demo Trading

Het is altijd verstandig om vertrouwd te raken met de verschillende onderdelen van het handelsplatform voordat je gaat handelen met echt geld.

Je kunt in het menu een volledige handleiding vinden voor bij het handelen. Onder dezelfde Menu-tab vind je ook de nieuws-tab die de handelaar met actueel nieuws voorziet wat van belang kan zijn bij het nemen van beslissingen op de markt.

Door zelf te spelen met het demo account zal je beter leren hoe het systeem eruit ziet en hoe het allemaal werkt. Als je eenmaal weet hoe het moet kun je jouw eigen echte geld inzetten voor de investering.

Geld opnemen

Geld opnemen op Crypto Revolt lijkt erg gemakkelijk te zijn. Je doet een verzoek tot uitbetaling en je hebt het binnen een dag op je bankrekening staan. Hetzelfde geldt voor stortingen.

Het enige wat je hoeft te doen is je voorkeursbetaalmethode te kiezen, je betalingsgegevens zoals kaartnummer, vervaldatum en CVC in te voeren, het bedrag te bepalen dat je wilt storten en het geld te ontvangen. Voor je het weet zal je het geld al op je bank krijgen!

Geld Storten

Na registratie word je naar de deposito-interface van het handelsplatform geleid. Er worden verschillende betalingsmethoden aangeboden op de app.

In vergelijking met andere aanbieder kan je bij deze site in verschillende munten betalen. it zijn de volgende: Bitcoin, Ethereum en Bitcoin cash. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de creditcards, maar de toevoeging van deze populaire cryptocurrencies is wel een leuke optie.

Het minimale bedrag dat nodig is voor een storting op het handelssysteem is ongeveer $250.

hoe het werkt Crypto Revolt

Crypto Revolt Registratieproces:

Stap 1: Registreren

Het registratieformulier is direct na het invoeren van de site te vinden – het staat aan de rechterkant, naast de opname over Bitcoin. In de eerste stap voeren we onze persoonlijke gegevens (voor- en achternaam) en e-mailadres in.

Vervolgens vraagt de website ons om een wachtwoord aan te maken, dat uit minimaal 6 tekens moet bestaan en minimaal 1 cijfer moet bevatten.

Het volgende element van het formulier is een veld voor het invoeren van een telefoonnummer. Na het invoeren van alle informatie krijgen we toegang tot onze eigen Crypto Revolt account.

Crypto Revolt aanmeldingsformulier

Stap 2: Storten

Natuurlijk, voordat we de cryptobot kunnen gebruiken, moeten we in geld betalen. Immers, geen enkele onderneming kan beginnen zonder een eerste bijdrage.

Het minimumbedrag is 250€. Kryptobot Crypto Revolt biedt verschillende betaalmethoden, waarvan de meest populaire een betaalkaart is.

Crypto Revolt handelsscherm

Stap 3: Beginnen met handelen

Na betaling van ons startkapitaal kunnen we met behulp van de Crypto Revolt applicatie geld gaan verdienen. Het is triviant eenvoudig – klik gewoon op de juiste knop. Kryptobot biedt klassieke “Take Profit” en “Stop Loss” functies. De eerste sluit de beurs af na het bereiken van een bepaald winstniveau. De tweede is het afsluiten van de order tegen een gedefinieerde waarde, d.w.z. het accepteren van alleen een gedefinieerd verlies.

Kryptobot Crypto Revolt werkt op basis van speciaal geprepareerde algoritmen. Haar besluiten worden genomen op basis van statistische gegevens en berekeningen van de verwachte marktsituatie. Het is ook mogelijk om manuele uitwisselingen te maken.

Naast Bitcoin biedt de applicatie ook handel in andere munten, zoals onder andere Ethereum, Litecoin en EOS. Daarnaast is het mogelijk om traditionele valuta en andere middelen te wisselen.

De Crypto Revolt applicatie kan worden gebruikt door elk apparaat dat is aangesloten op het internet. Omdat de hele cryptobot op de website is geplaatst, kunnen we deze zowel vanaf een computer als vanaf een smartphone met een willekeurig besturingssysteem bedienen. Zo kunnen we de werking ervan op elk moment controleren.

Bitcoin Robot Crypto Revolt ervaringen

Wanneer we op internet zoeken naar ervaringen met Crypto Revolt zien we dat een groot deel van de reviews aan te merken zijn als zeer positief en betrouwbaar.

Veel mensen geven aan dat zij erg veel kunnen verdienen met de hulp van deze makkelijkere Bitcoin robot. Deze ervaringen laten zien dat het een handig platform is om zelf te ontdekken als je graag wilt beginnen met de handel in de cryptovaluta van dit moment.

Er zijn wel wat mensen die niet in staat zijn geweest om geld te verdienen, echter is een risico wat altijd aanwezig zal zijn bij het handelen in aandelen. Dit komt door het feit dat de markt te maken krijgt met sommige grote schommelingen in de prijs, het is immers een markt die aan te merken is als zeer volatiel.

Hier zijn wel gelijk de grootste winsten te behalen, er zitten dus ook voordelen aan.

Crypto Revolt laatste vakgebieden

Is Crypto Revolt betrouwbaar of nep – onze conclusie

De mogelijkheid dat Crypto Revolt een neppe site blijkt te zijn lijkt zeer onwaarschijnlijk, omdat verschillende bronnen suggereren dat de toepassing goed werkt.

Weet wel dat hoewel de website veel winst belooft je niet verblind moet worden door hebzucht. Het is altijd verstandig om in het begin niet te veel te investeren totdat je beter weet hoe het moet.

Wanneer je winst maakt kun je dit vervolgens weer gebruiken om verder mee te beleggen. Uit onze bronnen blijkt in ieder geval wel dat het een betrouwbare site is om te gebruiken.

Dit wordt ook nog eens bevestigd door de vele reviews die wij terug kunnen vinden in onze bronnen, dit is dus erg goed nieuws voor iedereen die wilt beginnen met beleggen.

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Demo Trading
 • Geld opnemen
 • Geld Storten
 • Klantenservice
4.3

Samenvatting

De door de website beloofde bedragen kunnen onrealistisch zijn als u met kleine hoeveelheden geld handelt, maar gebruikers beweren dat er waarschijnlijk winst wordt gemaakt en dat het meeste geld dat u kunt verdienen, kan worden geherinvesteerd om grotere winsten te maken. Het is heel erg afhankelijk van de tijd. Als u wilt leren handelen of voor een diep water wilt gaan – deze software is voor u.

Pros

 • Crypto Revolt is gebruiksvriendelijk – Crypto Revolt heeft een gebruiksvriendelijke interface waar zowel beginnende als professionele gebruikers van kunnen profiteren. Het platform is eenvoudig en intuïtief.
 • Crypto Revolt heeft een hoog gemeld succespercentage – Volgens de gebruikerstesten heeft geen van de geplaatste trades niet op zijn minst een kleine winst opgeleverd.
 • Opnames worden binnen 24 uur verwerkt – Op deze robot worden aanvragen binnen 24 uur verwerkt. Veel beoordelingen melden echter dat de verwerking van opnames slechts enkele uren in beslag nam.
 • Robot voor iedereen – Alle soorten gebruikers kunnen genieten van de voordelen van het handelsplatform van Crypto Revolt.

Cons

 • De illusie van snel betalen – Het stimuleren van enorme winsten, die echter tijd en investeringen vergen.
 • De kosten van de eerste storting – Zelfs als we met kleine inzetten willen spelen, moeten we 250 euro storten om te kunnen gaan handelen.
Sending
User Review
5 (3 votes)

FAQ – Veelgestelde Vragen

Het registreren van een account kan worden gedaan op de aanmeldingspagina die zichtbaar is op de startpagina. Het registreren van een account is al klaar in drie stappen.
 
Je hoeft alleen de gegevens in te vullen waar er naar wordt gevraagd, dit is de eerste stap. De volgende stap vereist een sterk wachtwoord voor het account en als laatste moet je jouw telefoonnummer invoeren.
 
Hierna kun je op de Joint-knop klikken om te beginnen met handelen. Mocht je ergens tegenaan lopen bij het aanmaken van een account dan is het natuurlijk altijd mogelijk om even contact op te nemen met de klantenservice. Zij staan altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen.
We hebben geen mobiele app kunnen vinden die de software ondersteunt, maar dit maakt eigenlijk helemaal niet uit voor bij het handelen.
 
De software is web-based, wat betekent dat je toegang kunt krijgen via elk mobiel apparaat met een internetverbinding. Zo kan je alsnog de juiste aanpassingen maken als je de deur uit bent.
Nee, de software is echter alleen toegankelijk voor leden. Om lid te worden moet je een account aanmaken.
 
Als je dit hebt gedaan hoef je alleen maar een storting te maken om te beginnen. Wanneer je dit hebt gedaan kun je gratis gaan handelen in de verschillende munten op de markt.