Crypto Trader review 2020

Laatst bijgewerkt op: 17 December 2020
Crypto Trader header image

De kans is groot dat je op zoek bent naar een goede manier om te investeren, je bent nu eenmaal niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. De crypto markt is echt een van de beste opties zal je zelf graag jouw spaargeld voor je wilt laten werken.

Crypto Trader logo dark background

Door de hoge rendementen op deze markt zal je al snel in staat zijn om aardig wat winst te behalen bij het beleggen. Sommige mensen zijn in de veronderstelling dat je voor de handel in cryptovaluta veel kennis moet hebben en dat je alleen maar achter de computer zal zitten.

Gelukkig klopt dit beeld niet, met de hulp van een trading bot software als Crypto Trader ben  je in staat om de handel automatisch te laten verlopen. Nog niet iedereen is bekend met Crypto Trader, vandaar dat we je hier net even wat meer over zullen laten zien.

Door deze pagina goed door te nemen zal je een beter beeld krijgen over de kwaliteit van Crypto Trader.

effectiviteit van de robot
5/5

Crypto Trader is een hulpmiddel voor gevorderde spelers, maar het is ook nuttig voor nieuwkomers.

prijs van de robot
3/5

Voor het gebruik van een bot moet een abonnement worden betaald, maar de kosten zijn niet bijzonder hoog.

hoe makkelijk is de robot
4/5

Crypto Trader is veeleisend in het gebruik, maar in principe kan iedereen snel leren hoe het te gebruiken.

klantenservice
4.5/5

Contact met de ontwikkelaars via een speciaal formulier op de website.

Wij raden je overigens wel aan om niet meer te investeren dan je bereid bent om te verliezen. De handel in cryptovaluta zal altijd risico’s met zich meebrengen het feit dat het een zeer volatiele markt is. Hier willen de prijzen nog wel eens heftig schommelen.

De software van Crypto Trader is alleen maar aan te merken als een assistent voor het beleggen, hier zou je nooit voor de volle 100% blind op moeten vertrouwen.

Is Crypto Trader betrouwbaar?

Kijken we naar onze bronnen dan kunnen we zien dat er echt ontzettend veel mensen zijn echt in staat zijn geweest om veel te verdienen Crypto Trader.

Door deze goede reviews zijn wij van mening dat het inderdaad gaat om een aanbieder die een zeer stabiele dienst weet te leveren.

Crypto Trader functions screen

Deze goede reviews en het feit dat het een open source platform is maakt het een zeer betrouwbare site om voor te kiezen.

Het is dan ook echt niet zo raar dat er zoveel mensen zijn die kiezen voor het gebruik van Crypto Trader voor het verhandelen van alle mogelijke soorten cryptovaluta.

 • Ondersteuning voor alle grote Bitcoin-beurzen.
 • Geautomatiseerde handelsbots in de cloud. Geen software-installatie nodig.

 • Zie hoe uw strategie zou werken over verschillende marktcondities.
 • Ondersteuning voor alle grote Bitcoin-ruilbeurzen.

Wat is Crypto Trader eigenlijk?

Crypto Trader is een based handelsplatform dat een verscheidenheid aan bots bevat en helpt om het handelsproces te automatiseren.

Het platform stelt gebruikers in staat om te gaan met algoritmische handel en heeft als doel om cloud-gebaseerde handelsoplossingen te bieden voor zowel ervaren cryptocurrency handelaren als voor iedereen die een nieuwkomer in de sector kan zijn.

Gebruikers kunnen kiezen uit bots die gebruik maken van verschillende strategieën, zoals meer agressieve technieken die gericht zijn op het vergrendelen van kortetermijnwinst, of bots die conservatiever handelen en meer gericht zijn op de lange termijn.

Leden zijn in staat om Bitcoin en andere cryptocurrencies te verhandelen zonder dat ze speciale software hoeven te installeren. De bots draaien 24 uur per dag, 7 dagen per week in hun schaalbare VPS-cloud.

Hoe werkt Crypto Trader?

Het platform bevat een breed scala aan handige tools, zoals hun backtesting opties die handelaren in staat stellen om risicoloos te handelen in echte markten. Wanneer je klaar bent kun je overgaan tot automatisering via het gebruik van live-handels-robots.

Crypto Trader ondersteunt momenteel 13 toonaangevende cryptocurrency beurzen, waaronder Binance, Coinbase en Huobi. Cryptotrader werkt als een web-based oplossing net zoals deze bot

De geautomatiseerde trading bots zijn gebaseerd op de VPS cloud. Deze bots draaien op Crypto Trader’s servers en vereisen geen software-installatie.

Het platform biedt een API die integreert met een aantal beurzen en stelt ontwikkelaars in staat om volledig uitgeruste handels algoritmes te schrijven. 

Crypto Trader kan handels scripts uitvoeren die gecodeerd zijn in CoffeeScript op historische data, en iedereen met enige programmeer vaardigheid kan zijn eigen bots maken.

Registratie Tijd
5 minuten 100%
Initiële Storting
€250 100%

Voordelen van Crypto Trader

Kies je ervoor om Crypto Trader te gebruiken dan zul je verschillende voordelen ondervinden. Je zal je zeker afvragen wat dit dan precies voor voordelen zijn van het platform.

We hebben het wat eenvoudiger voor je gemaakt door hieronder een selectie te maken met de grootste voordelen van het platform van Crypto Trader:

 • Crypto Trader maakt gebruik van een goed matching mechanisme
 • Crypto Trader heeft ondersteuning voor talloze  cryptocurrency beurzen
 • Door het open-source karakter kan de code worden aangepast 
 • Ondersteuning staat altijd voor je klaar voor vragen

Waarschuwing:

De cryptografische markt is zeer onstabiel. Vergeet niet dat Crypto Trader slechts een investeringsassistent is. Wij raden u aan niet meer te investeren dan u kunt verliezen.

De prijzen van Crypto Trader

Het biedt een abonnementsdienst die gebruikers in staat stelt om een betaald plan te kiezen dat het best hun behoeften dekt en past bij hun doelstellingen. Er zijn vijf verschillende pakketten beschikbaar.

Deze de pakketten zijn geprijsd in Bitcoin (BTC) en variëren van 0,0042 BTC tot 0,0653 BTC per maand. Leden hebben ook de mogelijkheid om betalingen te doen in Litecoin (LTC).

Elk plan bevat e-mailwaarschuwingen en backtesting-functies. Daarnaast zijn er enkele handelsstrategieën die gratis beschikbaar zijn, terwijl sommige beschikbaar zijn om te huren.

Premium strategieën kunnen worden geselecteerd door middel van beursondersteuning en huurprijs en worden vergezeld van volledige beschrijvingen en gebruiksinstructies.

Elke strategie heeft ook een kosten- en populariteit percentage, en de hogere populariteit strategieën met een track record van succes behoren tot de duurdere soorten.

Hoe registreren bij Crypto Trader?

Net zoals bij iedere soort dienst is het van belang om een aantal stappen te volgen voordat je aan de slag kunt gaan met het verhandelen van alle mogelijke soorten cryptovaluta op Crypto Trader.

Om het wat makkelijker te maken hebben we de stappen hieronder voor je op een rijtje gezet. Zo heb je binnen no time een account aangemaakt bij Crypto Trader.

Stap 1: Maak een account aan

Het aanmaken van een account is een eenvoudig proces, klik op het tabblad “Aanmelden” bovenaan de pagina en klik vervolgens op “Ik wil me registreren”.

Voer gewoon een land van verblijf, e-mailadres en wachtwoord in om te registreren. Je kunt vervolgens je e-mailaccount bevestigen door op de activeringslink in de verzonden e-mail te klikken en toegang te krijgen tot het dashboard.

Crypto Trader registration form view

Stap 2: Stel je account in

Vanaf hier kun je  ervoor kiezen om jeaccount te upgraden naar een abonnementsplan en gebruik te maken van de live handels- of backtesting-functies.

Je kunt er ook voor kiezen om te huren, te kopen of een handelsstrategie aan te maken. Je kunt ook een keuze maken uit de lijst met beurzen om te zien welke handel sparen precies worden ondersteund.

Crypto Trader charts monitor color view

Stap 3: Selecteer en test een handelsstrategie

Je kunt een strategie selecteren uit de sectie Strategie Markt. Gebruikers met programmeervaardigheden kunnen hun eigen strategie ontwikkelen door te werken met de open source strategie code die zich ook binnen de Strategie Markt bevindt.

Om een strategie te backtesten en te zien hoe deze presteert op historische marktgegevens, open je de backtesting tool en plak je de code in de editor. 

Is Crypto Trader echt of niet? Onze conclusie

Belangrijk is om te vermelden dat wij de site niet zelf hebben getest, maar we kunnen aan de hand van onze bronnen wel concluderen dat Crypto Trader is aan te merken als echt en betrouwbaar.

Er zijn ontzettend veel mensen die goede ervaringen hebben gehad met dit platform. We zien dit dan ook echt terug in de vele goede reviews van het platform. Hierdoor kunnen we stellen dat het inderdaad gaat om een echt platform.

Weet wel dat niet iedereen geld kan verdienen met een trading bot, je zal namelijk wel de juiste keuzes moeten maken voor de instellingen. Wees je dus bewust van de risico’s voordat je begint met handelen.

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Demo Trading
 • Geld opnemen
 • Klantenservice
3.8

Samenvatting

Crypto Trade is een op de wolken gebaseerde bot, die door alle groepen handelaren goed gebruikt kan worden. Het biedt veel verschillende prijsplannen en handelsstrategieën.

Pros

 • Strategische marktplaats – Deze bot maakt het mogelijk om veel starters en standpunten te proberen tijdens de handel.
 • Cloud – Automatische cloudhandel geeft u de vrijheid om de software op uw PC te installeren.
 • Instant notifcations – U weet altijd wat er met uw geld gebeurt.

Cons

 • Prijzen – veel verschillende prijsplannen laten U de beste optie kiezen, maar maken ook dat de bot niet gratis is.
Sending
User Review
4.7 (10 votes)

FAQ – Veelgestelde Vragen

Cryptotrader is relatief eenvoudig te gebruiken en vereist geen download of installatie van software of extra plug-ins. Het platform is toegankelijk via de website en werkt als een volledig cloud-gebaseerde oplossing.

De bots draaien in de Crypto Trader VPS cloud. Er is ook een goede hoeveelheid community geproduceerde informatie beschikbaar, zoals video’s over hoe je je eerste bot op te zetten.

Dit maakt het mogelijk om ook als een beginnende belegger aan de slag te gaan met het investeren op de site.

Als geautomatiseerde handelsdienst heeft Crypto Trader op geen enkel moment toegang tot je geld. De gebruikers hoeven geen bedragen over te maken om via Crypto Trader te kunnen handelen, aangezien bots werken via een API-integratie die hen in staat stelt om transacties uit te voeren op ondersteunde beurzen.

Gebruikers zijn verplicht om API-sleutels te genereren op hun cryptocurrency beurzen en deze te koppelen aan een bot. Deze sleutels geven de bot beperkte toegang tot je account om transacties uit te voeren.

De bots krijgen geen intrekkingsrechten, dus zelfs als er een veiligheidsinbreuk plaatsvindt, zouden de betrokken kwaadwillende partijen nog steeds niet in staat zijn om direct toegang te krijgen tot je geld.

Ondanks de hoge mate van het gebruiksgemak van het platform heeft het enkele nadelen. Ten eerste is er weinig informatie beschikbaar over het team achter het project.

Dit helpt niet om een gevoel van vertrouwen op te bouwen. Daarnaast zou de ondersteuning iets beter kunnen. Leden moeten momenteel e-mail verzoeken indienen, terwijl andere platforms gebruik maken van Telegram, live chats en hun sociale-mediakanalen actiever gebruiken om hun community’s geëngageerd en bijgewerkt te houden.

Los van deze paar nadelen is het zeker een goed platform om te gebruiken voor het verhandelen van alle mogelijke soorten cryptovaluta. Wij raden je zeker aan om het platform een kans te geven als je zelf wilt ontdekken wat voor bijzondere markt de crypto markt eigenlijk is om te ontdekken.