HaasBot review 2020

Laatst bijgewerkt op: 17 December 2020
HaasOnline trading bot header image

Wij achten de kans groot dat je op zoek bent naar manieren om je geld voor je te laten werken, anders was je namelijk niet bij dit artikel terecht gekomen. Ervoor kiezen om te investeren in bepaalde soorten activa is een van de beste keuzes die je maar kunt maken.

HaasOnline Trading Bot logo

Nu zijn er alleen een hoop mogelijkheden om voor te kiezen, dit maakt het maken van een keuze wat lastiger. Een super goede keuze is om HaasBot te gebruiken.

Deze trading bot stelt je in staat om ook zelf te beginnen met het automatisch verhandelen van cryptovaluta. Door middel van deze trading bot zal je niet meer zelf alle koersen hoeven bijhouden maar kun je eenvoudig het werk uit handen geven aan de bot.

Dit maakt het veel makkelijker om te beginnen. Hier zullen we je vandaag wat meer over laten zien!

effectiviteit van de robot
5/5

HaasOnline is een geweldige oplossing, vooral voor ervaren handelaren.

prijs van de robot
3/5

HaasOnline is niet de goedkoopste bot, maar de prijzen van individuele plannen zijn niet exorbitant.

hoe makkelijk is de robot
4/5

De software biedt een gebruiksvriendelijke omgeving.

klantenservice
4.5/5

Technische ondersteuning op hoog niveau is bijna 24 uur per dag beschikbaar op verschillende kanalen.

Wij raden je overigens wel aan om niet meer te investeren dan je bereid bent om te verliezen.

De handel in cryptovaluta neemt namelijk risico’s met zich mee door het feit dat het een zeer volatiele markt is, hier willen de prijzen nog wel eens schommelen. De software van HaasBot is alleen maar aan te merken als een assistent voor het beleggen.

Men moet hier nooit volledig op vertrouwen bij het beleggen, je moet daarentegen altijd zelf na blijven denken.

Is HaasBot betrouwbaar?

We kijken voor het oordelen van een site altijd naar onze site altijd naar onze bronnen. Dit hebben we dan ook gedaan voor HaasBot.

Als we naar onze bronnen kijken dan zien we dat er een hoop mensen zijn die veel voordeel ondervinden bij het gebruik van dit platform.

HaasOnline Trading Bot crypto exchanges view

Dit is onder andere terug te zien aan de uitstekende reviews die dit platform heeft weten te behalen. Aan de hand van deze goede reviews kunnen we inderdaad oordelen dat we te maken hebben met een bedrijf wat echt een goede service levert en wat zeker te vertrouwen is.

 • Een handelsbot moet met meerdere beurzen werken.
 • Het platform omvat meer dan 50 technische indicatoren en een aantal testinstrumenten die het mogelijk maken om historische en real-time backtesting uit te voeren.
 • HaasOnline is momenteel compatibel met 20 toonaangevende beurzen.

Wat is HaasBot eigenlijk?

HaasOnline Software is in januari 2014 opgericht door CEO Stephan de Haas en het bedrijf heeft een transparant directieteam met onder andere CTO Quintus de Haas en CSO Josh Becker.

De HaasOnline Trade Server (HTS) is het belangrijkste product van het bedrijf en het fungeert als een volledig uitgeruste, geautomatiseerde cryptocurrency trading platform dat verschillende HaasBots herbergt.

De service van HaasOnline is een van de meest uitgebreide in vergelijking met de concurrenten en bevat functies zoals technische indicatoren, historische en real-time backtesting, veiligheid en verzekeringen.

Daarnaast ondersteunt het platform volledig programmeerbare script bots, die zijn geschreven in C#. 

Dit stelt ontwikkelaars in staat om volledig op maat gemaakte bots te maken die op specifieke manieren werken.  HaasOnline is ook compatibel met 20 toonaangevende exchanges, waaronder Binance, Bitfinex, BitMEX, Coinbase Pro, Gemini, Huobi, Kraken, Kucoin en Poloniex.

Hoe werkt HaasBot?

HaasOnline vereist dat gebruikers software installeren op hun PC of laptop en bevat een intuïtieve interface en aanpasbare dashboards die handelaren van alle vaardigheidsniveaus aanspreken.

HassOnline Trading Bot algorythms view

Het platform ondersteunt zowel Windows als Linux OS en gebruikers kunnen bots configureren om automatisch transacties uit te voeren, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Het platform bevat een breed scala aan technische indicatoren. Het platform bevat meer dan 50 technische indicatoren en een aantal testtools die het mogelijk maken om historische en real-time backtesting uit te voeren.

HaasOnline is momenteel compatibel met 20 toonaangevende beurzen. Gebruikers kunnen trading bots gebruiken door HTS te configureren om verbinding te maken met hun rekeningen op compatibele beurzen.

Er zijn momenteel 15 voorgeconfigureerde bot types zoals interexchange arbitrage, flash-crash en accumulatie bots.

Registratie Tijd
10 minuten 100%
Initiële Storting
€250 100%

Voordelen van HaasBot

Door de vele voordelen is HaasBot echt een van de beste platformen die je maar kunt gebruiken voor de handel van alle mogelijke soorten cryptovaluta. Wil je weten wat de grootste voordelen zijn?

Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we deze hieronder voor je op een rijtje gezet:

 • Haasbot vertrouwt op het bekende pattern matching mechanisme.
 • HaasBot biedtondersteuning voor meer dan 20 cryptocurrency beurzen.
 • Je hoeft niet veel te betalen om gebruik te maken van de diensten.
 • De software is eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Waarschuwing:

Vergeet niet dat BTC-robots slechts een investeringsassistent zijn. De crypto-markt is zeer volatiel en onvoorspelbaar. We raden u aan niet meer te investeren dan u kunt verliezen.

De prijzen van HaasBot

De prijzen zijn zodanig gestructureerd dat een verscheidenheid aan gebruikers gebruik kan maken van het platform, ongeacht het ervaringsniveau. Er zijn drie soorten pakketten beschikbaar.

Dit zijn Beginner, Simpel en Gevorderd. Naast de keuze van het type kun je ook kiezen hoe lang je jouw licentie actief wilt laten zijn. Het platform biedt licentievoorwaarden van 3, 6 of 12 maanden. Dit werkt anders dan de meeste andere cryptorobots. 

Alle betalingen moeten worden gedaan in Bitcoin, en de prijzen variëren van 0,04 BTC voor een 3 maanden durende Beginners Licentie tot 0,32 BTC voor een 12 maanden durende Geavanceerde licentie.

De Beginners Licentie biedt toegang tot 10 Concurrerende HaasBots, 10+ Verzekeringen, 10+ Veiligheidsvoorzieningen en 20 Indicatoren, terwijl de Geavanceerde licentie een onbeperkt aantal HaasBots en een onbeperkt aantal tools toestaat.

Daarnaast zijn er geen beperkingen of extra kosten voor het aantal geplaatste transacties. Het team neemt geen percentage van de gebruikers winst. Als gevolg hiervan krijgt de HaasBot steeds meer actieve gebruikers die gebruik maken van het HTS cryptocurrency trading platform.

DIt maakt het dan ook echt een bijzonder platform ten opzichte van de andere opties van dit moment. Niet voor niets dat er zoveel mensen zijn die kiezen voor de diensten van HaasBot!

HaasOnline Trading Bot pricing plans

HaasBot ervaringen

We zien dat de ervaringen met het platform van HaasBot echt ontzettend positief zijn. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat het een bedrijf is wat beschikt over een zeer grote community.

De meeste mensen vinden het prettig dat je veel ondersteuning kunt krijgen van de support als je vragen hebt. Gebruikers kunnen contact opnemen met het team door het indienen van een support ticket in de Support Sectie of door interactie met hun social media accounts.

Het team onderhoudt een actieve Twitter-account, Telegram, Discord server, Facebook-pagina en YouTube. Door deze goede ondersteuning weet je zeker dat je terecht kunt voor alle mogelijke vragen. Dit komt natuurlijk wel van pas bij het investeren.

Hoe registreren bij HaasBot ?

Zoals altijd is het ook bij HaasBot van belang om een aantal stappen te volgen voordat je kunt beginnen met het verhandelen van alle mogelijke soorten cryptovaluta. Om het wat makkelijker te maken hebben we de stappen hieronder voor je op een rijtje gezet.

Dankzij deze info weet je wat je eigenlijk moet doen:

Stap 1: Aanmaken van een account

Om een account aan te maken, klik je op het tabblad “Aanmelden of Registreren” rechtsboven op de pagina.

Je hoeft alleen maar een e-mailadres in te voeren om een account op het platform te registreren. Het aanmaken van een account is zeer eenvoudig en zal maar een paar minuten in beslag nemen.

HaasOnline registration form view

Stap 2: Installeer de Haas Trade Server

Gebruikers moeten HTS installeren en configureren en het team heeft een aantal gidsen beschikbaar gesteld die helpen om het proces te versnellen.

Deze omvatten video’s voor Windows- en Linux-gebruikers en Wiki-gidsen over hoe je HTS kunt installeren en configureren. Door hier gebruik van te maken weet je zeker dat alles goed zal gaan bij het installeren van de software.

Stap 3: Instellen van de bot

Als je HTS eenmaal in werking hebt gesteld, kun je door het platform navigeren om je portemonnee te controleren.

Je kunt een trading bot kiezen door alle beschikbare bots in de Bot List te controleren.

Heb je dit gedaan dan is alles klaar en kun je beginnen met geld verdienen met de trading bot!

Is HaasBot echt of niet? Onze conclusie

Wij hebben de site niet zelf gebruikt, echter hebben wij wel gekeken naar de bekendste Engelse bronnen over de site.

Uit deze bronnen blijkt dat het inderdaad gaat om een zeer betrouwbaar platform wat door veel mensen gebruikt wordt. De vele reviews laten zien dat het een platform is wat een hoge dienst weet te leveren.

Uiteraard zal het succes bij het investeren afhangen van de instellingen van je bot. Niet iedereen is hierdoor in staat om geld te verdienen met de bot.

De bot werkt namelijk alleen aan de hand van wat je in hebt gevuld.

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Demo Trading
 • Geld opnemen
 • Klantenservice
4.1

Samenvatting

HaasOnline is eenvoudig en compleet te gebruiken voor iedereen. Basis programmeervaardigheid is een pluspunt, maar grafische interfejs helpen om het snel te leren.

Pros

 • Balans – HaasOnline biedt uitgebalanceerde diensten – voor gevorderde en amateur-handelaren.
 • Veiligheid – dit is zeer veilige software, met wordt gebruikt door veel gebruikers die dit idee bevestigen.
 • Verbinding – HaasBot is geconcipieerd met meerdere beurzen, met geven het zeer sterke inkomstenwaarde.

Cons

 • Kosten – HaasOnline heeft geen zeer hoge kosten, maar wel enkele. Gebruikers moeten klaar zijn om het te nemen.
 • Niet zo eenvoudig – Amateurhandelaren kunnen nog steeds problemen hebben met het opstarten van de heksencodering en het gebruik van deze bot.
Sending
User Review
0 (0 votes)

FAQ – Veelgestelde Vragen

Haasonline is prima voor beginners. Al is het wel zo dat de software wat lastiger is dan andere opties, het is noodzakelijk om HTS te installeren en te configureren en bots te downloaden op je computer.

Dit kan in het begin lastig zijn en nieuwe gebruikers zullen de verschillende online tutorials moeten doorlopen om met succes door het proces te navigeren. Als HTS eenmaal is ingesteld, hebben nieuwere handelaren toegang tot eenvoudig te gebruiken voorgeconfigureerde bots.

Dit zijn bijvoorbeeld de Orderbot die werkt volgens vooraf gedefinieerde orders, de Accumulatiebot die een bepaalde valuta verzamelt via gerandomiseerde orders, en de Inter-Exchange Arbitragebot die gebruik maakt van de prijsverschillen op verschillende beurzen.

Het project is een van de meest transparante op de markt en heeft op de website een duidelijk overzicht gegeven van de bedrijfsstructuur en het directieteam.

Daarnaast is het team vrij actief en runt het een aantal social media accounts en een Telegram groep, en heeft het een aanzienlijke gemeenschap opgebouwd.

Tegelijkertijd heeft het platform geen persoonlijke informatie nodig en hoeven gebruikers alleen maar een e-mailadres vrij te geven bij het aanmaken van een account.

HaasOnline accepteert de betaling alleen maar in Bitcoin, dit helpt om de privacy van de gebruiker te garanderen. De software heeft geen toegang tot je geld, dit maakt het zeker een betrouwbare site.

Het team heeft een aantal veiligheidskenmerken opgenomen om hun klanten te beschermen.

Dit neemt de mogelijkheid weg dat een hacker in staat is om een transactie af te breken en direct geld te stelen van de rekeningen van een gebruiker. Bovendien ondersteunt het platform Two Factor Authentication (2FA) als extra veiligheidsmaatregel.