de informatie site over Cryptocurrency, NFTs en P2E games. 

Podcast van cryptosoep 16 – Cryptohopper

Cryptohopper Podcast Main Header BTC Crypto

Over Cryptohopper

Cryptohopper is een innovatieve cryptocurrency 24*7 handelsapplicatie. Het heeft een automatische handelsbot die de cryptocurrency tegen een lage prijs koopt en voor een hoge prijs verkoopt. Het handelt met 12 verschillende crypto beurzen om de kans op winst te maximaliseren.

U kunt strategieën, signalen en sjablonen kopen en vervolgens uw strategie plannen. Vooraleer uw strategie te plannen, kunt u de prestaties uit het verleden van verschillende benaderingen controleren. In dit geval handelt Cryptohopper volgens uw techniek.

Geautomatiseerde handel

Cryptohopper is een automatische handelsbot die het mogelijk maakt om 24*7 en 365 dagen per jaar te handelen. De app verhandelt alle cryptocurrencies en koopt het wanneer de prijzen laag zijn, en verkoopt het wanneer de prijzen hoog zijn. U krijgt de mogelijkheid om u te abonneren op ervaren handelsanalisten. Zij delen kennis over winstgevende cryptocurrencies.

Markt- en wisselarbitrage

De prijzen van de paren en de beurzen kunnen in sommige situaties verschillend zijn, als gevolg van vraag en aanbod. U kunt gebruik maken van de verschillen in kosten om winst te maken. Ook dat, zonder de fondsen aan uw beurs te onttrekken.

Spiegelhandel

Met Cryptohopper kunt u strategieën, signalen en sjablonen kopen en vervolgens handelen. U kunt de transacties van een ervaren belegger kopiëren. De templates werken in harmonie met de strategieën.

Trailing stops

Met deze sleepstop wordt voorkomen dat u verlies lijdt. U moet een prijs instellen voor de trailing stop loss. Wanneer de marktprijs van uw cryptocentrische valuta daalt, genereert een verkooporder tegen de stopprijs.

Papierhandel

Cryptohopper helpt u bij de papierhandel. U kunt handelen zonder dat u een wisselrekening heeft voor cryptocurrencies. Deze functie is als een proef. U kunt nieuwe strategieën testen zonder risico.

Strategieontwerper

U kunt uw strategie plannen en de trechter voorbereiden op de handel. Strategieën zullen de handelsparameters controleren. Cryptohopper heeft een drag and drop strategie ontwerper. Klik op een indicator, stel deze in op de koop of verkoop optie, configureer deze en sla de strategie op.

Uitwisselingen

Met Cryptohopper kunt u handelen in 12 wereldwijde topbeurzen. Dit zijn Houbi Pro, KuCoin, HitBTC, Bitvavo OKEx, Binance, Bitfinex, Binance.us, Bittrex, Coinbase Pro, Poloniex en Kraken.

Hoe gebruik je Cryptohopper?

Registreer op de Cryptohopper website met uw naam, e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord. U ontvangt een e-mail met een link voor het openen van uw handelsrekening. Financier uw account en u krijgt een Application Programming Interface (API) sleutel. Deel deze en start direct met handelen. Net zoals andere profit robots.

Genoemd in Today’s Episode:

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen:

Neem contact op met Bert:

Twitter van Cryptosoep
Linktree
Pinterest Cryptosoep
Homepagina

Share this article:

what you need to know

in your inbox every morning