de informatie site over Cryptocurrency, NFTs en P2E games. 

Podcast van cryptosoep 17 – 3Commas

3Commas Podcast Main Header BTC Crypto

3Commas Review

Het in Miami gevestigde 3Commas cryptocurrency platform is in 2014 op de crypto-markt gekomen. Binnen vier jaar slaagde het platform erin om een belangrijke speler in de crypto-ruimte te worden. De ontwikkelaars achter het 3Commas crypto management systeem gingen strategische partnerships aan met vele bekende beurzen waaronder Binance, Coinbase, Bitfinex en Huobi. Deze partnerschappen maken het mogelijk dat 3Commas-bots via het API-protocol op enkele van de grootste beurzen ter wereld kunnen opereren.

3Commas Kenmerken

3Commas beschikt over een webgebaseerd platform dat u kunt benaderen vanaf elk apparaat met internettoegang wereldwijd. U heeft toegang tot verschillende bots om verschillende acties uit te voeren, waaronder: eenvoudig, composiet, stop loss, short, en take profit. U kunt ook uw eigen unieke handelsstrategie creëren via de gebruiksvriendelijke interface.

Uw trading bot werkt non-stop met het monitoren van de markt in afwachting van uw handelscriteria. 3Commas biedt krachtige tools aan hun trading bot gebruikers net zoals de bot bitcoin lifestyle. Deze tools bevatten unieke functies zoals trailing stop loss en trailing take profit. Hieronder ziet u hoe deze functies de effectiviteit van zowel stop loss als take profit functies verhogen.

3Commas Prijzen

Er zijn enkele kosten verbonden aan deze nuttige diensten. 3Commas biedt u vier abonnementsformules waaruit u kunt kiezen. De plannen variëren van nieuwe crypto-gebruikers, tot aan de werking op bedrijfsniveau. Hieronder vindt u de vier plannen en wat ze inhouden.

3Commas: Handelsgereedschappen voor de toekomst

3Commas blijft een pionier in de handelsbotsector. Love’em of hate’em, trading bots zijn er om te blijven, en 3Commas biedt een van de beste in de industrie. Deze nuttige algoritmes geven de crypto-markt een nieuwe vorm en geven handelaren meer controle over hun inkomsten.

Bekijk onze Podcast ook op andere platformen:

Genoemd in Today’s Episode:

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen:

Neem contact op met Bert:

Twitter van Cryptosoep
Linktree
Pinterest Cryptosoep
Homepagina

Share this article:

what you need to know

in your inbox every morning