de informatie site over Cryptocurrency, NFTs en P2E games. 

Podcast van cryptosoep 18 – Kryll

Kryll Podcast Main Header Crypto BTC

Wat is Kryll?

In zijn meest basale vorm is Kryll een online platform dat gebruikers in staat stelt om hun eigen geautomatiseerde cryptocurrency trading strategieën te ontwerpen en te creëren. Voor degenen die zich daar niet van bewust zijn, verwijst geautomatiseerde handel naar handelsactiviteiten die worden uitgevoerd door een voorgeprogrammeerd script.

Als zodanig is het niet nodig om zelf transacties te kiezen, noch om daadwerkelijk aankopen en verkopen uit te voeren, aangezien dit allemaal op een autonome manier wordt uitgevoerd.

Als een belegger in staat is om zo’n geautomatiseerd handelsprotocol te verkrijgen, dan heeft dit een aantal belangrijke voordelen. Eerst en vooral, aangezien geautomatiseerde handel geen microbeheer vereist, kunnen handelaren gewoon achterover leunen en hun strategieën hun gang laten gaan.

Bovendien hebben geautomatiseerde handelsstrategieën geen last van vermoeidheid, wat in wezen de deuren opent voor 24/7-handel. Bovendien, en misschien wel het belangrijkste, als een belegger in staat is om een strategie te ontwerpen die goed presteert op een consistente basis, hebben ze de mogelijkheid om doorlopend winst te maken op een passieve manier.

Hoewel we dit verderop zullen onderzoeken, stelt Kryll zowel beginners als meer gevorderde handelaars in staat om op maat gemaakte handelsstrategieën te creëren via een gebruiksvriendelijk drag and drop stijl platform. Deze blokken bestaan uit belangrijke logistieke kenmerken zoals marktsignalen net zoals de robot bitcoin code werkt, maar ook uit variabelen zoals marktvolume en technische analyse-indicatoren.

Kryll Marktplaats

Als u van het geluid van geautomatiseerde cryptocurrency trading houdt, maar u bent nog niet helemaal klaar om zelf de sprong te wagen, is het misschien de moeite waard om de Kryll Marketplace te verkennen. In een notendop, de marktplaats bevat kant-en-klare handelsstrategieën die zijn ontworpen en gebouwd door andere Kryll-gebruikers.

Genoemd in Today’s Episode:

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen:

Neem contact op met Bert:

Twitter van Cryptosoep
Linktree
Pinterest Cryptosoep
Homepagina

Share this article:

what you need to know

in your inbox every morning