Podcast van cryptosoep 21 – Zenbot

Laatst bijgewerkt op: 9 November 2020
Zenbot Podcast main header BTC Crypto
 


Inleiding

Met de toenemende populariteit van de cryptocurrency trading, zijn de verschillende crypto handelsplatformen de cryptohandelaren te hulp geschoten. Ze spelen een belangrijke rol in de handelswereld. Ze hebben tal van voordelen en de meeste handelaren zijn begonnen met het gebruik van deze platforms voor de handel.

Een van de belangrijkste voordelen van deze bots is dat u niet de hele dag en nacht online hoeft te blijven omdat de bots het werk voor u doen. U hoeft alleen maar een strategie te maken en de bots zullen deze volgen.

Zenbot is ook een trading bot. Het heeft tal van functies, voordelen en nadelen. Ga door deze Zenbot review om meer te weten te komen over Zenbot. Zo zie je maar wat er gebeurd.

Wat is Zenbot?

Zenbot is een open-source online natuurlijke taalverwerkingsservice die kan worden georganiseerd of aangepast aan de eisen van de gebruiker. Om het platform aan te passen, moet de gebruiker de code aanpassen en updaten. Zenbot wordt ook gebruikt als chatbot host.

Zenbot staat bekend om het ontwikkelen van gebruikersgestuurde interfaces door gebruik te maken van een natuurlijke taal. Een andere belangrijke eigenschap van Zenbot is dat het meerdere valuta’s ondersteunt (meer dan 13 valuta’s). Dit geautomatiseerde bitcoin handelsplatform voert transacties uit op hoge frequenties. Zenbot heeft een algoritme dat gebaseerd is op een uitgebreide marktanalyse. Zenbot is ook afhankelijk van Kunstmatige Intelligentie om zijn algoritme te versterken.

U hebt platforms zoals Node.js en MongoDB nodig om alle Zenbot-algoritmes te kunnen uitvoeren. Enkele van de door Zenbot ondersteunde cryptocurrency exchange programma’s zijn Gemini, Quadriga, Kraken, Bittrex, GDAX en Poloniex. Zenbot is een van de meest ideale platforms voor handelaren net zoals Bitcoin investor en Bitcoin Loophole die meerdere valuta’s gebruiken omdat het minder tijdrovend en efficiënter is.

Genoemd in Today’s Episode:

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen:

Neem contact op met Bert:

Twitter van Cryptosoep
Linktree
Pinterest Cryptosoep
Homepagina

Sending
User Review
0 (0 votes)

Table of Contents

Crypto Robots

Bitcoin Era

Bitcoin Trader icon kleur

Bitcoin Trader

Bitcoin Code icon kleur

Bitcoin Code

Bitcoin Revolution

Bitcoin Profit logo kleur

Bitcoin Profit