de informatie site over Cryptocurrency, NFTs en P2E games. 

Podcast van Cryptosoep 22 – HaasBot

Podcast of Cryptosoep 22 - HaasBot

HaasOnline Software

HaasOnline Software, het bedrijf achter de HaasBot, is in januari 2014 opgericht door Stephan de Haas. De bedrijfsnaam is al sinds de jaren ’90 in gebruik en het vlaggenschip van het bedrijf is de HaasOnline Trade Server (kortweg HTS). HTS is een volledig uitgerust cryptocurrency trading platform ontworpen om de handel te automatiseren en Haasbot (momenteel in de 3.0 versie) is het vlaggenschip van het bedrijf.

Elke nieuwe update van dit platform bevat functies die zijn toegevoegd als gevolg van het HaasOnline team, waarbij het directe input van de community heeft genomen. Ze hebben er zelfs voor gezorgd dat de gemeenschap zo min mogelijk problemen heeft met het opzetten van hun software door deze enorme HaasOnline Software wiki uit te brengen. De wiki bevat uitgebreide tutorials, definities en richtlijnen die zeer nuttig zijn als je deze software onder de knie wilt krijgen.

Team

Stephan de Haas: De Chief Executive Officer van de HaasOnline Software. Heeft een achtergrond in software engineering waardoor hij de nodige ervaring en kennis heeft opgedaan om de bot te ontwikkelen. Stephan was een fervent voorstander van Bitcoin sinds het ontstaan ervan in 2009; hij realiseerde zich dat de crypto-markt betere handelstools vereist en besloot te helpen door de HaasOnline Trade Server te ontwikkelen.

Over HaasBot

HaasOnline Trade Server software is gemaakt in 2014. De HaasBot-handelsbotfunctie is sindsdien twee keer geüpdatet. HaasBot is momenteel bezig met een nieuwe revisie en een 4.0 upgrade zal naar verwachting in 2019 worden uitgebracht. Sommige reviews suggereren dat het product een aantal gebreken heeft (het ontbreken van toegang tot sommige exchanges was het meest aangeprezen), maar de devs waren snel te reageren en beloven fixes en verdere integraties.

De software is ontworpen om te werken op het Windows OS, maar wordt ook geleverd met ondersteuning voor MacOS en Linux. Haasbot is geen grapje, omdat je minimaal 4 cores (1,2 GHz en hoger) in je systeem moet hebben om te kunnen functioneren. 2 GB geheugen en een stabiele internetverbinding met minimaal 5mbit download zijn ook een noodzaak.

Als u geïnteresseerd bent in bewezen en aanbevolen bots, test dan de Bitcoin Trader of Bitcoin Profit.

Genoemd in Today’s Episode:

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen:

Neem contact op met Bert:

Twitter van Cryptosoep
Linktree
Pinterest Cryptosoep
Homepagina

Share this article:

what you need to know

in your inbox every morning