de informatie site over Cryptocurrency, NFTs en P2E games. 

Podcast van Cryptosoep 24 – BTC Robot

Podcast of Cryptosoep 24 BTC Robot

Wat is BTC Robot?

In tegenstelling tot de meeste cryptocentrische handelsrobots die u ertoe aanzetten om online rekeningen bij hen te openen om te handelen via een webgebaseerd platform, is BTC Robot een op zichzelf staand programma dat op uw computer wordt gedownload. Het helpt u om sneller en nauwkeuriger te handelen met Bitcoin dan wanneer u handmatig zou handelen.

Zodra u een rekening heeft aangemaakt en de software heeft gedownload, draait u deze op een MT4-platform met een makelaar naar keuze. Selecteer een rekeningtype dat voor u geschikt is om toegang te krijgen tot alle functies van de software. Zodra u uw voorkeuren hebt ingesteld, kunt u de robot automatisch laten handelen in uw naam.

Wie zit er achter BTC Robot?

We kunnen niet met zekerheid zeggen wie de BTC Robot heeft gecreëerd. Dit stelt echter geenszins de legitimiteit van het programma in vraag. Satoshi Nakamura, de maker van de immens succesvolle Bitcoin, is zelfs een pseudoniem gebleken. De ware identiteit van het individu blijft tot op de dag van vandaag een mysterie.

Waar het om gaat is de functionaliteit van de software, en we kunnen in niet mis te verstane bewoordingen zeggen dat dit programma alleen ontwikkeld had kunnen worden door een team met deskundige kennis en ervaring op het gebied van zowel computerprogrammering als de financiële markten.

Is BTC Robot Legit?

Naar onze mening staat het buiten kijf dat BTC Robot een authentieke autohandelssoftware is. Er zijn een aantal factoren die tot deze conclusie hebben bijgedragen. Door gebruik te maken van de beveiligingsprotocollen van MetaTrader 4 is het bedrijf duidelijk bezorgd over de bescherming van de investeringen van zijn klanten.

Een ander opmerkelijk punt is dat u een klein maandelijks abonnementsgeld moet betalen om de robot te kunnen gebruiken. Zoals reeds vermeld, zijn er vandaag de dag veel handelsrobots in de wereld, en de meeste daarvan bieden hun software gratis aan.

Het punt is dat deze ‘gratis’ bedrijven hun geld ergens aan moeten verdienen. Vaak worden deze verkregen door een ‘affiliate’ koppeling met specifieke makelaars, waarvan sommige misschien niet eens gereguleerd zijn.

Als u geïnteresseerd bent in bewezen en aanbevolen bots, test dan de deze of de robot Bitcoin Loophole.

Genoemd in Today’s Episode:

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen:

Neem contact op met Bert:

Twitter
Linktree
Pinterest
Homepagina

Share this article:

what you need to know

in your inbox every morning