Podcast van Cryptosoep 27 – Crypto Genius

Laatst bijgewerkt op: 22 October 2020
Podcast of Cryptosoep 27 - Crypto Genius

Is Crypto Genius een oplichterij?

Crypto Genius is een geautomatiseerd handelsplatform, en het is gemaakt voor alle soorten cryptocurrencies die op de markt bestaan. Crypto Genius is een paar maanden geleden uitgevonden, volgens onze bevindingen. Het is echter pas een paar weken geleden uitgebracht voor publiek gebruik; daarom willen we dat meer mensen zich nu aansluiten bij het crypto handelsplatform om tot de eerste gebruikers en top gainers te behoren die zoveel geld verdienen aan de crypto markt.

Hoe de handel in crypto met Crypto Genius werkt

Het handelsproces is eenvoudig; het eerste wat een gebruiker moet doen is een nieuwe rekening registreren. Dit is een eenvoudig proces, en het kan worden gedaan in een paar minuten. We waren blij te zien dat alleen geregistreerde rekeninghouders gebruik kunnen maken van de live handelsfunctie. Vervolgens maakt de gebruiker een storting en kan de live handelsfunctie worden gebruikt.

De handelsrobot wordt geactiveerd; hij scant de crypto-markt, detecteert de beste deals en voert deze transacties zelfstandig uit. Na het voltooien van de transacties herhaalt de handelsrobot het proces, en de gebruiker blijft geld verdienen aan de crypto-markt.

Terugbetaling van een commissie

Voor de dienst en het schijnbaar gratis geld betaalt de gebruiker een commissie aan het systeem nadat de uitbetaling is berekend. Dit is een automatisch proces, en we kunnen bevestigen dat een commissie pas aan het systeem wordt betaald nadat de gebruiker winst heeft gemaakt. Het is een eerlijke regeling, wat betekent dat de gebruiker winst moet maken voordat het systeem iets wint.

Als u geïnteresseerd bent in bewezen en aanbevolen bots, test dan de robot Bitcoin Future of de robot Bitcoin Code.

Genoemd in Today’s Episode:

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen:

Neem contact op met Bert:

Cryptosoep – Twitter
Meer links van Cryptosoep.
Pintrest Cryptosoep
Startpagina van Cryptosoep

Sending
User Review
0 (0 votes)

Table of Contents

Crypto Robots

Bitcoin Era

Bitcoin Trader icon kleur

Bitcoin Trader

Bitcoin Code icon kleur

Bitcoin Code

Bitcoin Revolution

Bitcoin Profit logo kleur

Bitcoin Profit