Podcast van Cryptosoep 31 – Bitcoin Superstar

Laatst bijgewerkt op: 22 October 2020
Podcast of Cryptosoep 31 - Bitcoin Superstar

Hoe Bitcoin Superstar werkt

Bitcoin Superstar beweert samen te werken met gelicentieerde en gereguleerde makelaars die de handel in digitale valuta met een hefboomwerking vergemakkelijken. Met dat partnerschap is het in staat om zijn transacties uit te voeren. De robot controleert voortdurend de markt en creëert een ingangs- of uitgangspositie. Hij stuurt ook onmiddellijk signalen naar de betrokken makelaars, die de aanbevolen handel uitvoeren. Geen van deze brokers wordt echter voldoende geopenbaard of uitgewerkt voor volledige gemoedsrust.

Hoe te handelen met Bitcoin Superstar

Bitcoin Superstar zegt dat het een gebruiksvriendelijke interface en een eenvoudig dashboard bevat die iedereen kan gebruiken. Gebruikers hebben toegang tot hun handelsgeschiedenis en kunnen orders openen via het bedieningspaneel dat duidelijk zichtbaar is op het platform. Ze kunnen ook hun winsten en verliezen monitoren via het dashboard van de robot.

Voor traders die kiezen voor manuele trading, laat de robot hen toe om hun trading parameters in te stellen vooraleer ze de functie voor auto trading kunnen instellen. Dit geeft hen de mogelijkheid om de robot te programmeren volgens de regels van hun keuze en deze te gebruiken als een hulpmiddel om hen te helpen bij een geformuleerde tradingstrategie.

Slotwoorden

Bitcoin Superstar is een bestaand platform voor cryptocurrency-autohandel. Het is belangrijk om op te merken dat de cryptocurrency markt een zeer volatiel veld is. Alle beweringen over het maken van enorme winsten, zelfs door onervaren handelaren, moeten niet tegen de nominale waarde worden genomen. Het is altijd aan te raden om het nodige onderzoek te doen alvorens te investeren in een autohandelsprogramma.

Als u geïnteresseerd bent in andere cryptocurrency bots, test dan deze crypto robot of een van de meest bekende.

Genoemd in Today’s Episode:

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen:

Neem contact op met Bert:

Twitter van Cryptosoep

Sending
User Review
0 (0 votes)

Table of Contents

Crypto Robots

Bitcoin Era

Bitcoin Trader icon kleur

Bitcoin Trader

Bitcoin Code icon kleur

Bitcoin Code

Bitcoin Revolution

Bitcoin Profit logo kleur

Bitcoin Profit