Podcast van Cryptosoep 33 – Cryptosoft

Laatst bijgewerkt op: 22 October 2020
Podcast of Cryptosoep 33 - Cryptosoft

Wat is Cryptosoft?

Cryptosoft is een handelsrobot die beweert dat hij gebruikers helpt om geld te verdienen aan de richting van de crypto-prijzen.

Met andere woorden, het is een handelsalgoritme dat automatisch onderzoek doet naar de crypto-industrie en speculeert op de richting van de prijzen.

Er wordt gezegd dat de robot vertrouwt op handelsstrategieën die gebruikt worden bij hoogfrequente handel, een handelstechniek die een hoge hefboomwerking en snelheid met zich meebrengt.

Nog beter, Cryptosoft kan naar verluidt winst maken in zowel de stijgende als de dalende markten. Uw geluk met deze robot is dus niet afhankelijk van stijgende prijzen. Als de markten zich op een duikvlucht bevinden, past Cryptosoft een strategie toe die bekend staat als short selling. Deze handelstechniek is ook populair in de traditionele handel in activa, waaronder aandelen en forex.

Hoe werkt Cryptosoft?

Zoals hierboven vermeld, beweert Cryptosoft dat het de automatisering is van geteste en bewezen crypto-handelstechnieken. De robot past naar verluidt krachtige algoritmes toe om handelsonderzoek te doen en transacties uit te voeren. Deze algoritmen zouden een nauwkeurigheidsgraad van ongeveer 90% hebben.

We kunnen niet bevestigen of dit waar is gezien het feit dat we geen live-test hebben gedaan op dit platform. We hebben echter veel getuigenissen gevonden van gebruikers die beweren dat deze robot zeer winstgevend is.

Cryptosoft beweert dat hun gerapporteerde hoge nauwkeurigheid het gevolg is van de handelstechnologieën die het toepast. Dit zijn onder andere Artificial Intelligence (AI), Natural Language Processing (NLP) en Machine Learning (ML). NLP en ML zouden de robot in staat stellen om het web te scannen op nieuws en bewegingen te maken voordat de markten kunnen reageren.

Bovendien zouden de AI-technologieën Cryptosoft in staat stellen om inzichten te vergaren uit duizenden handelsgrafieken en binnen een microseconde. Deze benadering van de handel staat bekend als technische analyse en zou aanzienlijk bijdragen aan het nauwkeurigheidsniveau dat door deze bot wordt gerapporteerd.

Als u geïnteresseerd bent in bewezen en aanbevolen bots, test dan de deze robot of lees onze review van Crypto Revolt.

Genoemd in Today’s Episode:

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen:

Neem contact op met Bert:

Linktree
Homepagina van Cryptosoep

Sending
User Review
5 (1 vote)

Table of Contents

Crypto Robots

Bitcoin Era

Bitcoin Trader icon kleur

Bitcoin Trader

Bitcoin Code icon kleur

Bitcoin Code

Bitcoin Revolution

Bitcoin Profit logo kleur

Bitcoin Profit