Podcast van Cryptosoep episode 1

Laatst bijgewerkt op: 19 November 2020
bert podcast episode 1

De eerste podcast van Cryptosoep is een feit!


Hieronder een kleine samenvatting waarover de eerste podcast gaat. Bert geef je meer informatie over hoe je precies een cryptorobt moet kiezen. Luister zeker mee.

Wat te overwegen bij de keuze van de BTC-handelsbot

1) Betrouwbaarheid

Dit staat helemaal bovenaan de lijst, want zoals bij elk online bedrijf is vertrouwen een belangrijk element van succes. De handelsbot moet een bedrijf zijn dat te vertrouwen is. Als zodanig bevat de beoordelingslijst bedrijven die geavanceerde, beproefde handelsbotsstrategieën bieden.

De meeste bedrijven op de lijst zijn al geruime tijd actief in de industrie en hebben een spoor van tevreden klanten die hoog opgeven van hun expertise en serviceniveau.

2) Transparantie

Het zou jammer zijn als je betrokken zou raken bij een bedrijf dat schaduwrijk is. U bent bereid om uw hard verdiende geld te investeren in de Bitcoin-handelsventure, maar dit betekent niet dat u bereid bent om uw geld zonder winstoogmerk weg te gooien. Bedrogen worden is geen risico dat u bereid bent te nemen. De bedrijven die in het beoordelingsgedeelte worden genoemd, geven u ingewikkelde details over de manier waarop ze hun bedrijf runnen.

Ze bieden u de mogelijkheid om uw leercurve over handelsstrategieën en Bitcoin-bots te versnellen voordat u zich abonneert op hun diensten. Daarnaast bieden sommige zelfs gratis proeven aan. Met de gratis tests kunt u hun diensten uitproberen voordat u een dubbeltje van uw zuurverdiende geld uitgeeft.

Klik hier om ons artikel te lezen over de beste bitcoin robots.

3) Winstgevendheid

Naast transparantie en betrouwbaarheid moet u ook oog hebben voor de winstgevendheid van het bedrijf. Het heeft geen zin dat een onderneming betrouwbaar is, maar u niet het maximale rendement oplevert. De hele onderneming zal niet de moeite waard zijn. Zeker, de Bitcoin-markt is volatiel (hoewel het de laatste jaren stabieler is geworden), maar in plaats van de investeringsmogelijkheid helemaal uit de weg te gaan, moet u zaken doen met een bedrijf dat een aantal van de beste strategieën en bitcoin-handelrobots zoals Bitcoin Billionaire heeft.

4) Algemene ervaring

Om de algemene ervaring te bepalen, gingen we een stap verder en onderzochten we de extra functionaliteiten die elk van de platforms biedt en namen we de strategieën van de verschillende bedrijven en de aanpasbare bots op. Het is een goede handelsstrategie is noodzakelijk. Maar ook belangrijk is dat deze strategieën worden toegepast op het juiste platform.

5) Gebruiksgemak

De waarheid is dat programmeurs en IT-goeroes niet de enigen zijn die geïnteresseerd zijn in Bitcoin-handel. Als u dus niet hooggekwalificeerd bent in IT, zult u een Bitcoin-handelsbot willen hebben die gemakkelijk te gebruiken is en die het leven gemakkelijker zal maken. Alle genoemde bedrijven hebben handelsbots die een makkie zijn om te gebruiken. Ze zijn geschikt voor nieuwkomers in de Bitcoin-handel en ook de ervarenen in deze.

6) Veiligheid

Bitcoin is een vrij veilige cryptocentrische valuta. Maar dit weerhoudt mensen er niet van om te proberen om creatieve en technische stelen uit te voeren. Daarom moet u rekening houden met de veiligheid van de handelsbot voordat u deze gebruikt. De bedrijven die we beoordelen hebben een hoog beveiligingsniveau.

Bekijk onze Podcast ook op andere platformen:

Volgende afleveringen:

Table of Contents

Crypto Robots

Bitcoin Era

Bitcoin Trader icon kleur

Bitcoin Trader

Bitcoin Code icon kleur

Bitcoin Code

Bitcoin Revolution

Bitcoin Profit logo kleur

Bitcoin Profit