de informatie site over Cryptocurrency, NFTs en P2E games. 

Podcast van Cryptosoep Episode 2

Bert Podcast Episode 2


Beluister op Apple Podcast.

Beluister op Stitcher:

Brave browser wint 1M nieuwe gebruikers in een enkele maand

Brave Browser voegde in maart een miljoen nieuwe gebruikers toe terwijl de quarantaine van het coronavirus voortduurt.

Open-source internetbrowser, Brave, bracht alleen al in maart meer dan een miljoen nieuwe gebruikers bij, een tweet van het hoofd marketing van Brave, Des Martin, die op 1 april werd gedetailleerd.

Isolatie heeft het webverkeer doen toenemen

Met een groot deel van de wereld die hun blootstelling aan het coronavirus beperkt door middel van zelfopgelegde quarantaine, is het gebruik van het web ongetwijfeld toegenomen.

Als gevolg daarvan hebben verschillende op internet gebaseerde diensten een aanzienlijk grotere vraag naar activiteiten als surfen op het web, gamen en winkelen gehost, aldus een artikel.

Brave ziet meer aandacht

Een deel van deze aandacht gaat uit naar Brave, zoals blijkt uit de piek in de gebruikers.

Brave, een browser die gericht is op privacy en gegevenscontrole, heeft een bijbehorende crypto-activum – Basic Attention Token (BAT) – dat gebruikers kunnen verdienen door deel te nemen aan specifieke activiteiten, zoals het bekijken van advertenties.

Brave had een gangbuster ICO in 2017 en verkocht in minder dan een minuut 35 miljoen dollar aan BAT-munten. Deze verkoop werd geleid door het voormalige hoofd van Mozilla, Brendan Eich.

Cryptosoep

Ik gebruik al jaren de browser Brave. Het is volgens mij een betere browser dan Chrome, omdat privacy meer gerespecteerd word. Ik heb na 2 jaar gebruik nog geen enkel probleem ondervonden met deze browser en heb nog geen enkele keer moeten overschakelen naar een andere browser zoals chrome of mozilla.
Soms zijn de shields wel een beetje te actief, maar die moet je op sommige sites dana gewoon uitzetten. Bijvoorbeeld bij het praten met een live support kan het soms vervelend zijn dat deze niet werkt door de Brave Shields.

Luister op Tunein

Andere afleveringen van de Podcast:

Share this article:

what you need to know

in your inbox every morning