podcast van cryptosoep aflevering 6

Podcast van Cryptosoep 6 – Bitcoin Revolution


Beluister de podcast aflevering 6 van Cryptosoep over Bitcoin Revolution nu hierboven op Buzzsprout. Verder kan je de aflevering nog beluisteren op andere platformen. Hierover kan je meer informatie vinden hieronder. Hier plaats ik alle informatie over waar je alle podcasts van ons kan beluisteren. Nu terug op deze aflevering 6.

De 6de aflevering van de podcast van cryptosoep gaat over de bitcoin robot: Bitcoin Revolution. We hebben alreeds een review geschreven over Bitcoin Revolution. Dit kan je lezen op de voorgaande link mocht je interesse hebben in deze Bitcoin robot. Maar ook alle handige informatie word gezegd in deze aflevering wat eigenlijk een transcriptie is van deze post.

Wat een handelsrobot met cryptocurrency?

Een handelsrobot van cryptocurrency is een robot die automatisch cryptomunten koopt en verkoopt. Hierdoor kan je geld verdienen omdat hij cryptomunten aan een goedkope prijs koopt en dan verkoopt wanneer de prijs van Bitcoin omhoog is gegaan. Hierdoor maken handelaren die cryptocurrency verhandelen winst.

Het probleem is dat de meeste cryptocurrency handelaren niet veel tijd hebben om cryptocurreny te verhandelen, en als je elke dag de grafieken in de gaten moet houden dan heb je geen tijd meer voor andere zaken. Daarom doen veel handelaars beroep op een cryptocurrency robot. Deze koopt en verkoopt dan automatisch cryptocurrency voor je. Een andere robot is bijvoorbeeld: Bitcoin Code.

Genoemd in Today’s Episode:

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen:

Aflevering 5
Aflevering 4
Aflevering 3
Aflevering 2
Aflevering 1

Neem contact op met Bert:

Twitter van Cryptosoep
Linktree
Pinterest Cryptosoep
Homepagina

0 thoughts on “Podcast van Cryptosoep 6 – Bitcoin Revolution”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top