de informatie site over Cryptocurrency, NFTs en P2E games. 

Saga: De Solana Smartphone

Solana Mobile Stack werd op donderdag 23 juni geïntroduceerd tijdens een evenement in New York, waar ook de introductie van Saga plaatsvond, een vlaggenschip van de Android mobiele telefoon met unieke functionaliteit en functies die nauw zijn geïntegreerd met Solana, en is nu beschikbaar voor pre-orders voor levering begin 2023 (lees meer hier).

Deze nieuwe Blockchain-smartphone is speicaal ontworpen voor een betere web3-ervaring.  Developers zullen op de de Solana Mobile Stack kunnen gebruiken om gedecentraliseerde applicaties te ontwikkelen voor de Saga telefoon. 

“Ontwikkelaars kunnen nu de kracht van Solana brengen naar de computers in onze zakken, niet alleen onze rugzakken,” zei Raj Gokal, mede-oprichter van Solana.

Specificaties van de Saga

  • 6.67” OLED Dispaly
  • 12 GB RAM
  • 512 GB Storage
  • Snapdragon® 8+ Gen 1

Prijs van de Solana Smartphone Saga

Ze verwachten dat de geschatte prijs rond de 1000 dollar zal bedragen. Om een pre-order te plaatsen op de telefoon moet je een 100 dollar volledig terugbetaalbare storting voltooien. Deze bedraagt dan een reductie van het eindbedrag dat je moet betalen. 

Degenen die pre-orderen zullen in aanmerking komen om een Saga Pass te ontvangen, een NFT bij de eerste golf van Saga apparaten en het eerste ticket om de richting van het SMS-platform te beïnvloeden.

Bekijk hieronder de video voor meer informatie over het NYC event van 23 Juni

Functies van de Solana Mobile Stack SDK

Mobile Wallet Adapter: Een protocol voor het verbinden van web apps en native Android apps met wallets op mobiele apparaten.

Het open source protocol is ontworpen om alle mobiele platformen te ondersteunen, niet alleen Android, en kan werken met wallet apps die signeerdiensten leveren aan apps die op afstand draaien, zoals andere mobiele apparaten, en op desktop of laptop computers.

Seed Vault: Een veilige omgeving die in een mobiel apparaat is ingebouwd en die private sleutels, seed phrases en geheimen gescheiden houdt van de applicatielaag, maar toch in staat is tot interactie met apps die op het apparaat of in een mobiele browser draaien. 

Solana Pay voor Android: Solana Pay, een gedecentraliseerd betalingsspoor op Solana

De Solana dApp Store een nieuw app-distributiesysteem op Android voor gedecentraliseerde apps.

De Solana dApp Store zal een distributiekanaal bieden voor apps die een directe relatie willen aangaan met hun klanten, waardoor ze transacties kunnen uitvoeren zonder platformkosten.

De Solana dApp Store zal naast Google Play op apparaten bestaan en toegang bieden tot web2 en web3 apps.

Solana Saga Kopen

De Solana Saga kan je momenteel enkel op pre-order verkrijgen via de website solanamobile.com.

Je kan het verwachten in je brievenbus vanaf begin 2023. 

Share this article:

what you need to know

in your inbox every morning