Top Crypto Influencers Instagram

Laatst bijgewerkt op: 9 November 2020

Hoewel je bij Influencers op Instagram voornamelijk denkt aan fitness en aan mode zijn er ook genoeg Crypto Influencers te vinden.

Zoals je wel aan de naam kunt zien zijn dit mensen die zich bezighouden met het beleggen op de cryptomarkt. Door deze Crypto Influencers in de gaten te houden ben je in staat om jouw beleggingen nog beter af te stemmen op de markt. Aangezien nog niet iedereen bekend is met de beste influencers hebben we hieronder een top 10 voor je gemaakt.

Deze Crypto Influencers zijn altijd weer in staat om je echt alles te leren op het gebied van cryptovaluta in het algemeen.

  1. Datadash

Dit kanaal heeft ondanks de naam niets te maken met Dash. Het is namelijk een Crypto Influencer die zich echt bezighoudt met de volledige markt. Datadash biedt technische analyse voor alles wat met crypto te maken heeft. Het account heeft ook een YouTube-kanaal voor volgers waarin ze nog meer uitleggen over hun keuzes voor de beleggingen. Hoewel Datadash zijn portfolio diversifieert, komt het grootste deel van zijn analyse (en handel) van het Binance-platform. Op Instagram is hij niet super actief. Ook kan je hier geen technische analyses vinden. Wel is het handig om zijn pagina in de gaten te houden nu hij hier laat zien of er een nieuwe video online is gekomen of niet.

Volg hier Datadash: https://www.instagram.com/data_dash/

  • Cryptocompass

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de beste trading signalen is Cryptocompass een super goed account om te volgen. Crypto trends vinden snel en plotseling plaats. Dit komt nu eenmaal door de volatiele markt. Met bijna 2.700 volgers geeft Cryptocompass altijd weer goede analyses over de markt. Dit profiel concentreert zich op meest bekende cryptovaluta’s en normaal gesproken slechts op technisch aspect. Cryptocompass gaat ook vaak in op altcoin handel binnen Bittrex. Dit is een platform dat waar je veel cryptovaluta kunt kopen. Volg zijn Instagram en een Telegramkanaal om marktsignalen te krijgen, maar hou er rekening mee dat je natuurlijk wel altijd zelf goed moet nadenken voordat je zomaar investeert.

Volg hier Cryptocompass: https://www.instagram.com/cryptocompass/

  • Koreanjewtrading

Voor beginnende beleggers die meer te weten willen komen over het uitvoeren van de fundamentele analyse is koreanjewtrading een goede plek zijn om te beginnen. Dit account concentraat zich op vraag waarom een bepaalde munt is gestegen of juist is gedaan. Dit doet hij middels wiskundige berekeningen. Als je dieper in de markt wilt gaan, zou dit profiel zeker eens bekeken moeten worden. Bitcoin is de primaire crypto waarmee KJT werkt, maar hij gaat ook nog wel eens in op andere munten Hij handelt op Bitfinex, Kucoin en verschillende andere platforms. Zijn portfolio veranderd aan de hand van de markttrends. Dit maakt het dan ook zo’n goed account om te volgen als beginner.

Volg hier Koreanjewtrading: https://www.instagram.com/Koreanjewtrading/

  • Cryptoexplorer

Als je alleen geïnteresseerd bent in grote accounts met veel volgers, dan zou Cryptoexplorer zeker tussen jouw volgers moeten staan. Met meer dan 144 duizend abonnees biedt dit account een verscheidenheid aan informatie aan die ziet op de cryptomarkt in het algemeen.  Zo wordt je bijvoorbeeld voorzien van tips voor de handel en handelsstrategieën voor diverse verschillende munten. Hij handelt voornamelijk via het Binance-platform. Echter houdt hij zich niet echt vast aan één site. In plaats daarvan houdt hij ervan om zijn beleggingen te diversifiëren. Hij richt zich dan ook echt op meerdere sites tegelijk. Cryptoexplorer publiceert veel interessante feiten en berekeningen op Instagram die je zeker in de gaten zou moeten houden.

Volg hier cryptoexplorer: cryptoexplorer bestaat jammergenoeg niet meer.

  • thecryptograph

Als je op zoek bent naar een eenvoudige site met uitleg over het beleggen in cryptovaluta dan is thecryptograaf een van de beste websites om in de gaten te houden. Dit specifieke Instagram-account is gespecialiseerd in groot nieuws en wat voor impact het zou kunnen hebben op Bitcoin en andere munten op de markt. Met regelmatige updates zal je door het volgen in staat zijn om zelf een fundamentele analyse uit te voeren en grafieken te maken voor het beleggen. Bovendien geeft het aan welke stukken nieuws uit de markt echt belangrijk zijn om door te nemen. Hoewel het niet bijzonder interessant is voor de technische analyse helpt de site je wel om te zienwelke signalen het waard zijn om te volgen.

Volg hier TheCryptoGraph: https://www.instagram.com/thecryptograph/?hl=nl

  • CryptoPLayhouse

Een ander goed Instagram-account om te volgen is CryptoPlayhouse. Dit is een bedrijf dat analyse- en handelssignalen voor zijn klanten levert. Hoewel ze iets minder uploaden is het wel een goed account om in de gaten te houden voor het beleggen in BTC en andere cryptovaluta. Met dit acount kan je belangrijke financiële en fundamentele gegevens opsporen en hoe u deze kunt gebruiken in uw algemene analyse. Bovendien heeft CryptoPlayhouse een eigen website waar je je kunt inschrijven voor handige cursussen voor het beleggen. Ze werken meestal op Binance vanwege een groot aantal cryptovaluta die op de site beschikbaar is. Ze handelen meestal in Bitcoin, maar ze hebben ook wel eens andere munten in het portfolio. Je zou zeker eens een kijkje moeten nemen.

Volg hier CryptoPlayhouse: https://www.instagram.com/cryptoplayhouse/?hl=nl

  • CoinStats

CoinStats is een geweldige bron om op de hoogte te blijven van prijsbewegingen, nieuws en trends. Hun feed zit vol met foto’s van hun app die super handige trendanalyses en indicatorinstrumenten heeft. Dit maakt het een geweldig account is om te volgen voor cryptocurrency handelaren. Hoewel je ook als beginner terecht kan op de site is het over het algemeen bedoeld voor de iets meer ervaren handelaren.

Volg hier CoinStats: https://www.instagram.com/coinstats/

  • Cointelegraph

Cointelegraph is een echt begrip als het aankomt op het nieuwste crypto nieuws. Dit is dan ook echt een de meest invloedrijke accounts die je op dit moment maar kunt vinden. Ondanks dat hun primaire platform hun website is, weten ze dat niet iedereen hun crypto-nieuws op een nieuwssite wil lezen. Door hen te volgen op Instagram hebben ze het echt makkelijk gemaakt om op de hoogte te blijven zonder je favoriete app te verlaten.

Volg hier CoinTelegraph: https://www.instagram.com/cointelegraph/

  • ShareCrypto

Als je het type persoon bent die de voorkeur geeft aan een social media-website en daar al het nieuws vandaan haalt dan is dit echt een handig kanaal om in de gaten te houden. ShareCrypto geeft je al het crypto nieuws op Instagram. Hier kan je dan ook de laatste crypto updates zien op een super eenvoudige manier. Na afloop kun je het nieuws kort zien door naar de foto’s te kijken. Voor meer info kun je bijschriften bekijken en meer ingevulde gegevens krijgen om je kennis in crypto te laten groeien.

Volg hier ShareCrypto: ShareCrypto

  • Be In Crypto

Het laatste cryptocurrency account dat goed is om te volgen op Instagram is Be In Crypto. Hier kun je een aantal van de beste en meest verbazingwekkende artikelen over crypto hacks en nieuws vinden van dat moment. In feite is dit account voor een van de snelst groeiende cryptocurrency nieuws platformen (BeInCrypto) en ze proberen wat broodnodige transparantie te bieden. Het lijkt erop dat ze pas onlangs zijn begonnen, hierdoor hebben ze dus nog niet extreem veel volgers.

Volg hier: Be in Crypto

Sending
User Review
5 (1 vote)

Table of Contents

Crypto Robots

Bitcoin Era

Bitcoin Trader icon kleur

Bitcoin Trader

Bitcoin Code icon kleur

Bitcoin Code

Bitcoin Revolution

Bitcoin Profit logo kleur

Bitcoin Profit