Uniswap Liquidity Daalt 43% nadat UNI-distributie stopt

Laatst bijgewerkt op: 18 November 2020
  • Liquiditeit op het Uniswap-platform heeft vandaag 43% gedumpt.
  • De dump is het gevolg van het aflopen van het liquiditeitsprogramma zonder dat er een nieuwe wordt gestemd.
  • Uniswap is aan het stabiliseren na het gebruik van de zomer.

De liquiditeit op de Uniswap beurs is met 43% gedaald na het afsluiten van het UNI-markeringssysteem. Uniswap, dat was the place to be van juni tot september als je een hoog Return on Investment wilde, ligt de laatste tijd onder vuur.

Het platform staat nu verder onder druk, met de Total Value Locked (TVL) op het platform, die in één dag met 43% is gedaald, omdat de gebruikers de fondsen terugtrekken na de stopzetting van de UNI-distributie aan de liquiditeitspools van het platform.

Wat is de reden van deze plotse daling?

Nu het bestaande UNI-beloningssysteem vandaag afloopt, werd verwacht dat een nieuw voorstel vóór deze datum zou worden ingediend om een liquiditeitsverschuiving te voorkomen. Er is echter geen vervangend voorstel aangekondigd, waardoor gebruikers hun ETH van het Uniswap-platform hebben gehaald.

Dit heeft geleid tot een sterke daling van het voorheen stabiele liquiditeitssaldo op de beurs:

Bron: https://defipulse.com/uniswap

Een voorstel werd te laat ingediend door Kuiper Turley Audius die Uniswap zijn eigen halvering zou zien ondergaan – 1,25 miljoen UNI-munten zouden elke maand voor de komende twee maanden aan elke pool worden toegewezen, in tegenstelling tot 2,5 miljoen in het vorige programma. (bron)

De gebruikers kunnen stemmen over de voorstellen, waarbij 25.000 UNI-munten nodig zijn om het voorstel door te laten gaan naar de volgende fase – een consensuscontrole. Als het voorstel zou worden geratificeerd en uitgevoerd, zou het ongetwijfeld een aantal liquiditeitsverschaffers terugtrekken naar het platform, hoewel niet in de aantallen die Uniswap in eerste instantie meemaakte.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Table of Contents

Crypto Robots

Bitcoin Era

Bitcoin Trader icon kleur

Bitcoin Trader

Bitcoin Code icon kleur

Bitcoin Code

Bitcoin Revolution

Bitcoin Profit logo kleur

Bitcoin Profit