de informatie site over Cryptocurrency, NFTs en P2E games. 

Disclaimer

Wie zijn we?

Deze website is eigendom van Cryptosoep.com

Kunt u mij advies geven?

Sorry, we kunnen u geen advies geven over welke makelaar u moet gebruiken, wanneer u moet investeren, hoeveel u moet investeren of waar u in moet investeren. Lees onze risicowaarschuwing en disclaimer (hieronder). Als u nog steeds niet zeker bent na het gebruik van onze site zou het een goed idee zijn om onafhankelijk advies te krijgen van een gekwalificeerde professionele financieel adviseur.

Hoe verdient u geld?

Onze site is gratis te gebruiken. In plaats van u te belasten met het gebruik van onze site, verdienen we geld aan de makelaars en zakenpartners met wie we commerciële afspraken hebben. Dit kan op verschillende manieren gebeuren; bijvoorbeeld wanneer u op een knop klikt en doorgaat naar de website van een makelaar, of wanneer u een rekening opent bij die makelaar.

Brokers en andere dienstverleners kunnen ons ook betalen om op onze site te adverteren, of om in onze e-mails op te nemen, te weten hoe gidsen en/of artikelen zijn.

Door gebruik te maken van onze site gaat u akkoord met het ontvangen en behouden van vergoedingen van onze zakelijke partners.

Makelaarstabellen

Onze makelaarstabellen vergelijken niet alle makelaars, beurzen of programma’s. Bij de meeste producten of makelaars verdienen we een commissie maar we beoordelen en vergelijken ook makelaars waar we geen geld aan verdienen.

Broker sterbeoordelingen worden door ons toegekend en zijn gebaseerd op een combinatie van (1) onafhankelijke gebruikersbeoordelingen en (2) het aantal gebruikers dat ervoor kiest om door te klikken naar de website van die makelaar en (3) andere reviews die we online hebben gevonden over de broker.

Hoe gebruiken jullie mijn gegevens?

Zie ons privacybeleid voor gegevens.

Wilt u meer weten?

Als u meer informatie wilt of vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen via e-mail op [email protected]

Risicowaarschuwing

Beleggen is speculatief en brengt een hoog risico met zich mee. Elke belegging is uniek en brengt unieke risico’s met zich mee.

Bij de handel in aandelen en andere verhandelbare waardepapieren loopt uw kapitaal risico.

Cryptocurrency’s kunnen sterk schommelen in prijs en zijn daarom niet geschikt voor alle beleggers. Het is mogelijk dat de handel in cryptocurrency’s niet onder toezicht staat van uw binnenlands reglementair kader. Uw kapitaal is in gevaar.

CFD’s en andere derivaten zijn complexe instrumenten en hebben een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking. U moet overwegen of u begrijpt hoe een belegging werkt en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen om uw geld te verliezen. CFD’s en derivatenhandel zijn mogelijk niet legaal in het land waar u woont. Controleer de rechtmatigheid van de door u gekozen belegging voordat u gaat investeren.

In alle gevallen zijn de in het verleden behaalde resultaten geen indicatie voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde handelsgeschiedenis kan minder dan 5 jaar oud zijn, tenzij anders vermeld, en is mogelijk niet voldoende als basis voor beleggingsbeslissingen. Koersen kunnen zowel dalen als stijgen, koersen kunnen sterk schommelen, u kunt worden blootgesteld aan wisselkoersschommelingen en u kunt het bedrag dat u belegt geheel of gedeeltelijk verliezen. Beleggen is niet voor iedereen geschikt, dus zorg ervoor dat u de risico’s en de juridische aspecten ervan goed begrijpt. Als u niet zeker bent, vraag dan onafhankelijk financieel, juridisch, fiscaal en/of boekhoudkundig advies. Deze website geeft geen beleggings-, financieel, juridisch, fiscaal of boekhoudkundig advies.

Wees u ervan bewust dat uw gebruik van deze website en/of de functies ervan, het handelen in een bepaalde investering en/of het aangaan van een relatie met een bepaalde makelaar of beurs mogelijk niet in overeenstemming is met de wetten, voorschriften of andere wettelijke vereisten van uw land of staat van verblijf. Deze site is niet bedoeld voor gebruik in jurisdicties waar de beschreven handel of investeringen verboden zijn en mag alleen worden gebruikt door dergelijke personen en op manieren die wettelijk zijn toegestaan.

Niet alle makelaars en beurzen waarnaar op deze site wordt verwezen, zullen in uw land of staat van verblijf gereguleerd zijn en uw beleggingen komen mogelijk niet in aanmerking voor beleggersbescherming. Voer uw eigen due diligence uit.

Wij kunnen niet garanderen dat uw gebruik van deze website en/of een van de functies ervan winst zal opleveren. Alle meningen, nieuws, recensies, onderzoek, analyses, prijzen of andere informatie op of via deze site (inclusief in gesprekken, e-mails, LiveChat, SMS of andere vormen van communicatie) worden uitsluitend verstrekt op “as is”-basis als algemeen marktcommentaar en/of opinie-uitingen. Het is mogelijk dat de informatie niet volledig, accuraat of actueel is en niet voor elk individu geschikt is, noch een geschikte basis vormt voor een investeringsbeslissing.

Disclaimer

Zonder afbreuk te doen aan de gebruiksvoorwaarden van deze website, erkent u door het gebruik van deze website en gaat u akkoord met het volgende.

U gebruikt deze website en de informatie die op of via deze website en/of de functies ervan wordt verstrekt (inclusief informatie in gesprekken, e-mails, LiveChat, SMS of andere vormen van communicatie) op eigen risico. Voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, zijn deze website, de eigenaren, exploitanten en gelieerde ondernemingen en hun respectievelijke werknemers en functionarissen niet aansprakelijk voor kosten, verlies, aansprakelijkheid of uitgaven die u of iemand anders maakt als gevolg van het gebruik van of het vertrouwen op deze website en/of de bijbehorende functies, het aangaan van een relatie met een makelaar of beurs, of het handelen in enige investering (inclusief, om twijfel te voorkomen, maar zonder beperking, directe, indirecte, gevolg- en/of economische verliezen).

Er wordt geen verklaring, garantie, toezegging, verzekering of garantie (expliciet of impliciet) gegeven met betrekking tot de beschikbaarheid, geschiktheid, nauwkeurigheid, volledigheid, redelijkheid of geschiktheid van de informatie of meningen die op of via deze site en/of de functies ervan worden verstrekt of geuit (inclusief in gesprekken, e-mails, LiveChat, SMS of andere vormen van communicatie (indien van toepassing)). De inhoud en de kenmerken van deze website kunnen te allen tijde worden gecorrigeerd of gewijzigd, zonder voorafgaande kennisgeving of opgaaf van reden. Er is geen verplichting om u op de hoogte te stellen van eventuele correcties of wijzigingen.

Houd er rekening mee dat sommige van de links op deze site u kunnen leiden naar de websites van derden, waarvan sommige marketinggelieerde ondernemingen en/of zakenpartners van deze site en/of de eigenaren, exploitanten en gelieerde ondernemingen.

Niettegenstaande een dergelijke relatie wordt geen enkele verantwoordelijkheid aanvaard voor het gedrag van een derde partij, noch voor de inhoud of de functionaliteit van hun websites of applicaties. Een hyperlink (link) naar, een positieve verwijzing naar, een positieve beoordeling van of een sterrenclassificatie die door ons wordt toegekend aan een makelaar of beurs mag niet worden opgevat als een goedkeuring van de producten of diensten van die makelaar of beurs.

De handel met of via een makelaar of beurs zal onderworpen zijn aan de gebruiksvoorwaarden of de bedrijfs- en honoraria van die makelaar of beurs.

Affiliate Disclosure

Io deze website staan affiliate links, bijvoorbeeld naar Brave, BTCdirect of andere partners. Als je via een een van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een commissie. Dit is een kleine vergoeding voor het doorsturen van onze bezoekers.

Op deze manier kunnen wij onze website draaiende houden en jullie blijven voorzien van (gratis) informatie. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe content. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

Share this article:

what you need to know

in your inbox every morning