de informatie site over Cryptocurrency, NFTs en P2E games. 

Crypto Kopen

Hier kunt u een overzicht vinden van verschillende bitcoin en altcoin handelaren en exchanges. Als u doorklikt kunt u stap per stap instructies vinden om crypto te kopen via verschillende handelaren.

Betrouwbare Crypto Handels Apps

Om Crypto te kopen raden we je aan om het volgend artikel te lezen over de meest betrouwbare crypto handel applicaties. 

Crypto Kopen werkt met Crypto Beurzen (Cryptocurrency Exchanges)

Een platform voor het verhandelen van cryptocurrencies wordt een cryptocurrency exchange genoemd. Ondanks het feit dat exchanges vaak minimale kosten bieden, kunnen hun meer ingewikkelde gebruikersinterfaces, talrijke handelssoorten en geavanceerde prestatiegrafieken verwarrend zijn voor beginnende cryptocurrency beleggers.

De meest bekende cryptocurrency beurzen zijn eToro, Binance, Gemini, en Coinbase. Hoewel de conventionele handelsinterfaces van deze organisaties intimiderend kunnen zijn voor nieuwelingen, vooral degenen zonder ervaring in het verhandelen van aandelen, bieden ze ook eenvoudige, gebruiksvriendelijke aankoopopties.

Het gemak komt echter met een prijs, omdat de beginnersvriendelijke alternatieven veel duurder zijn dan het gebruik van de conventionele handelsinterface van elk platform om dezelfde cryptocurrency te kopen. Om kosten te besparen, zou je kunnen proberen genoeg kennis op te doen om de gangbare handelsplatforms te gebruiken, ofwel voordat of kort nadat je je eerste cryptocurrency koopt.

Een belangrijke herinnering: als je nieuw bent met cryptocurrency, controleer dan of de door jou gekozen exchange of brokerage transfers en aankopen in fiat valuta’s zoals sterling en dollars accepteert. Sommige beurzen staan u alleen toe om cryptocurrencies te kopen met behulp van cryptocurrencies, dus voordat u kunt beginnen met het verhandelen van cryptocurrencies op dat platform, zou u een andere beurs moeten vinden om de tokens te kopen die uw voorkeursbeurs ondersteunt.

Hieronden vind je enkele van de grootste exchanges op de markt:

Etoro

Wij bevelen eToro ten zeerste aan bij beginnende en ervaren handelaren voor het kopiëren van sociale handel en bitcoin handel. Er wordt verwacht dat er geen commissies zouden zijn voor de Amerikaanse amandelhandel. Een van eToro’s sterke punten is hun FX en CFD spreads, die iets hoger zijn dan die van de meeste van hun concurrenten.

Lees hier onze volledige review van eToro

Binance

De cryptocurrency handelssite Binance heeft een aantal van de laagste kosten beschikbaar. Dit is hoogstwaarschijnlijk de eenvoudigste en minst dure route om te doen of u nu een beginnende of ervaren handelaar bent die cryptocurrency wil verhandelen.

Lees hier alles over binance

Handelaren

Btcdirect

Voordelen

 • De goedkoopste
 • Zeer snelle reactie op support tickets

Nadelen

 • BtcDirect biedt geen wallets aan dus u moet zelf zorgen voor het veilig opslaan van uw cryptomunten.
 • Minder groot aanbod van altcoins.

Betalingsmogelijkheden

Litebit

Voordelen

LiteBit bied u de mogelijkheid aan om veilig en snel uw bitcoin of altcoin in een wallet op te slaan. Bij het aanmaken van een account kunt u direct gebruik maken van deze service. LiteBit slaat de bitcoins (of andere muntsoorten) voor u op en zorgt ervoor dat u geen software wallets meer hoeft te downloaden op uw PC of mobiel. U kunt deze ook op een geschikt moment weer verkopen zonder dat u ze eerst van uw eigen wallet terug naar LiteBit moet sturen.

U kunt ook uw account opladen en LiteBit credits kopen, later kunt u hiermee dan snel cryptomunten kopen wanneer bv de prijs laag staat, zonder te moeten wachten op uw bankoverschrijving.

Litebit heeft ook het grootste aanbod van altcoins.

Nadelen

Betalingsmogelijkheden

 • iDeal
 • Sepa Bankoverschrijving
 • LiteBit credits
 • SOFORT
 • GiroPay
 • Bancontact
 • MyBank

Bitonic

Voordelen

Bij Bitonic moet je geen account aanmaken om cryptomunten aan te schaffen.

Nadelen

Betalingsmogelijkheden

Exchanges

Cryptocurrency-exchanges zijn online platformen waar u één cryptocurrency kunt omwisselen voor een andere cryptocurrency (of voor fiat-valuta zoals Euro of Dollar).

Binance

Lees hier alles over binance

>> Naar Binance

Share this article:

what you need to know

in your inbox every morning