Altcoins, wat “alternatieve munten” betekent, is een andere term voor cryptocurrencies (andere dan Bitcoin). Sinds Bitcoins release in 2009 hebben velen de cruciale voordelen ervan ten opzichte van overheidsgeld opgemerkt, terwijl ze ook erkenning hebben gegeven aan het feit dat sommige aspecten kunnen worden verbeterd. Dat heeft geleid tot het verschijnen van honderden verschillende altcoins, die allemaal uiteindelijk gebaseerd zijn op dezelfde technologie van de Blockchain, maar die op een bepaalde manier anders zijn ontworpen om verschillende doelen te bereiken.


Automatisch Traden van Altcoins

Er zijn verschillende manieren voor het kopen en verkopen van altcoins. Meestal kan je niet met gewoon cash altcoins kopen. In de meeste gevallen moet je eerst Bitcoin kopen. Daarna plaats je deze Btc op een exchange zoals Binance. Dan kan je hierop met je Bitcoin andere coins kopen.

Het is ook mogelijk om automatisch te handelen met behulp van cryptorobots. Deze robots kopen automatisch cryptocurrency en verkopen deze wanneer de prijs hoger is automatisch. Elke Bitcoin robot heeft andere functies, bijvoorbeeld Bitcoin Revolution kan sneller handelen dan andere robots hierdoor heeft het een voordeel.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)