Wat is DigiByte?

Laatst bijgewerkt op: 30 December 2020

DigiByte (DGB) is een snelgroeiend wereldwijd gedecentraliseerd betalingsnetwerk & digitale valuta, geïnspireerd door Bitcoin. Met DigiByte kun je geld over het internet verplaatsen, vergelijkbaar met PayPal en Western Union, maar met veel verbeteringen, waaronder razendsnelle transacties met minimale of geen kosten. U verzendt en ontvangt DigiBytes naar of vanaf elk DigiByte-adres in de wereld in enkele seconden zonder vereiste inschrijvings-, registratie- of verborgen kosten.

Officiele introductie

DigiByte is een openbare, snelgroeiende en sterk gedecentraliseerde blockchain. DigiBytes zijn digitale items die niet kunnen worden vernietigd, nagemaakt of gehackt, waardoor ze ideaal zijn voor het beschermen van waardevolle objecten zoals valuta, informatie, eigendom of belangrijke digitale gegevens.

DigiBytes kunnen via de DigiByte Blockchain worden verzonden en voor altijd worden vastgelegd op een onveranderlijk grootboek dat gedecentraliseerd is op duizenden computers over de hele wereld.

  • Zeer veilig en schaalbaar
  • Toonaangevende transactiesnelheden
  • Beproefde & geteste technologie over 4 jaar
  • Beheerbare eenheden klaar voor mass adoption
  • Actief ontwikkelingsteam en bekende oprichter

Snelste en veiligste blockchain

Na vier jaar ontwikkeling is het er nog steeds en groeit het sneller dan ooit tevoren, waardoor steeds meer investeerders worden aangetrokken. DigiByte is de snelste blockchain ter wereld en biedt investeerders in cryptocurrency de perfecte oplossing voor de schaalbaarheidsproblemen waarmee we vandaag geconfronteerd worden.

Wat maakt DigiByte veiliger

Wereldwijde decentralisatie – De DigiByte-blockchain is verspreid over een 100.000+ servers, computers, telefoons en nodes over de hele wereld.

5 mining algoritmes – DigiByte maakt gebruik van vijf veilige en geavanceerde cryptografische algoritmen voor mijnbouw om mijncentralisatie te voorkomen in vergelijking met enkele algoritme-blockchains.

Geavanceerde Moeilijkheidsstabiliteit – Moeilijkheidsaanpassingen beschermen een blockchain tegen verschillende vormen van kwaadwillende aanvallen. Door DigiShield & MultiShield te creëren en te implementeren, heeft DigiByte de meest geavanceerde moeilijkheidsstabiliteit van elke blockchain in de wereld van vandaag.

Wat maakt DigiByte sneller

15 seconden blokken – DigiByte heeft de snelste bloksnelheid van alle openbare UTXO-blockchain ter wereld met blokwaardetijden van 15 seconden.

Vroege implementatie van SegWit – Segregated witness zorgt ervoor dat er verschillende innovaties bovenop de DigiByte-blockchain kunnen plaatsvinden, zoals cross-chain transacties en transacties met een enkele bevestiging.

Blockchain-rigiditeit – DigiByte-transacties hebben, in tegenstelling tot andere transacties met andere blockchains, een beperkte omvang en reikwijdte om de snelheid, efficiëntie en doorvoer te vergroten. Het belangrijkste is dat dit de veiligheid handhaaft.

Digibyte vergelijking met andere cryptovaluta

Klik op de vergelijkingstabel om een grotere versie te bekijken. Hier kun je zien hoe DigiByte het doet in een vergelijking met andere cryptovaluta.

Digibyte crypto vergelijking

Crypto kooptip

Na het bekijken van bovenstaande videos ben je vast overtuigd van het potentieel van DigiByte. En wat als we je nu vertellen dat deze cryptovaluta zeer laag geprijsd staat?

DigiByte Prijs

Huidige prijs: [price id=”digibyte” fiat=”eur”]

[vcw-full-card symbol=”DGB” color=”blue” currency1=”EUR” currency2=”USD” currency3=”BTC” url=”” target=”_blank”]

[vcw-converter color=”blue” symbol1=”DGB” symbol2=”EUR”]

DigiByte Kopen

DigiByte kun je kopen op de volgende platformen:

 

Bekijk onze Binance review.

DigiByte Opslaan

DigiByte heeft een wallet voor elk toestel. U kunt deze downloaden op https://www.digibyte.co/digibyte-downloads

De veiligste manier is natuurlijk nog steeds uw munten opslaan op een hardware wallet. Ledger Nano S biedt hiervoor ondersteuning.

Sending
User Review
3.89 (9 votes)