de informatie site over Cryptocurrency, NFTs en P2E games. 

Brave lanceert nieuwe Swag Store in samenwerking met Origin

De kans is groot dat je wel eens een keer van het project Brave hebt gehoord. Deze bekende browser wordt door steeds meer mensen in gebruik genomen. Bij Brave begrijpen ze maar al te goed dat ze er alles aan moeten doen om hun doelgroep op een unieke manier te bereiken.

Met de komst van de Swag Store proberen ze om hun naamsbekendheid aanzienlijk toe te laten nemen. Deze bijzondere producten geven het bedrijf gelijk een jonge en hippe uitstraling mee. Tijd om je wat meer te laten zien over deze bijzondere ontwikkeling!Wat is Brave ook alweer?

Voordat we ingaan op de nieuwe Swag Store is het handig om even stil te staan bij wat Brave ook alweer was. Je wilt immers wel weten waar we het over hebben in dit artikel. Brave is een min of meer standaard browser waarmee gebruikers naar websites kunnen navigeren, web apps kunnen uitvoeren en online content kunnen weergeven of afspelen.

Net als andere browsers is het gratis te downloaden en te gebruiken, onthoudt het de authenticatie-informatie van de site en kan het voorkomen dat online advertenties op sites verschijnen. De maker, Brave Software, is een relatief nieuwe speler.

De eerste preview van de browser kwam dan ook pas uit in januari 2016. De firma werd mede opgericht door Brendan Eich, de maker van JavaScript en een mede-oprichter van Mozilla, nadat hij die browser aanbieder onder druk had achtergelaten voor het ondersteunen van Proposition 8 van Californië in 2008.

Lees een uitgebreid artikel over Brave Browser.  

De komst van de Swag Store

Een tijdje geleden is aangekondigd dat Brave zou worden uitgerust met een nieuwe Brave Swag Store. Dit is de officiële winkel voor Brave en Basic Attention Token-branded merchandise (lees hier meer over BAT). De Brave Swag Store, die een verscheidenheid aan merkproducten heeft zoals shirts, hoodies, hoeden, sokken, joggers, jassen, kinderkleding, stickers en accessoires, wordt aangedreven door Origin Protocol. Dit nieuwe handelsplatform maakt gebruik van het nieuwe, gedecentraliseerde e-commerce platform Dshop.

De samenwerking van Brave met Origin in de nieuwe Swag Store maakt het mogelijk om op een verantwoorde en beschermde manier de producten te kopen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je online veiligheid. Met Origin wordt de nieuwe Brave Swag Store volledig gehost op IPFS, een peer-to-peer gedistribueerd bestandssysteem. Dit bevat geen tracking cookies of scripts.

Een crypto vriendelijke winkel

De nieuwe Brave Swag Store beschikt ook over een integratie met Printful, waardoor de miljoenen Brave-fans over de hele wereld kunnen profiteren van drop-shipping. Bij de lancering kunnen gebruikers met hun creditcard betalen voor artikelen. En in de toekomst zal de site ook werken aan de ondersteuning van betalingen in Ether- of Ethereum-munten.

Het is natuurlijk niet zo raar dat ze gebruik maken van crypto betalingen op de site. Crypto staat namelijk bekend om het vermogen om anoniem en veilig te werken. Hiermee is het niet meer mogelijk om eenvoudig te zien wie er achter een betaling ziet. De keuze voor Ether zal inhouden dat je met speciale ERC 20 token zal kunnen betalen. Misschien dat dit in de toekomst nog wel veel meer opties zullen zijn dan alleen Ether. 

Grote verscheidenheid aan producten

Zoals we al even kort hebben vermeld zijn er een hoop soorten producten te vinden bij de nieuwe store. Veel van de klassieke producten waar fans van Brave en Basic Attention Token van zijn gaan houden zijn terug te vinden in het assortiment. Ook is er gloednieuwe serie merchandise te vinden in het assortiment. Een aantal van de items in de nieuwe, uitgebreide productlijn zijn onder andere de shirts en de truien.

Met deze kleding zal je jouw kledingkast kunnen aanvullen met iets unieks en leuks . Andere toevoegingen aan de Brave Swag Store zijn jassen van Champion, joggers, telefoonhoesjes, slippers en sokken.

Het is leuk om te zien dat internetbedrijven er alles aan doen om een jongere doelgroep te bereiken. Met de komst van de Swag Store kan ook jij laten zien dat je achter dit merk staat. Grote kans dat Swag Store binnenkort ook Crypto ondersteunt, dit vinden wij van Cryptosoep natuurlijk top om te horen. 

Meer te weten komen over Brave Browser? Luister naar onze Podcast over Brave!

Share this article:

what you need to know

in your inbox every morning