Gekko Trading Bot review en Ervaringen 2020

Laatst bijgewerkt op: 30 December 2020
Gekko Trading Bot header image

Cryptocurrency trading is de laatste tijd de meest populaire manier om wat extra geld te verdienen. Sinds de bull market van 2017 komen steeds meer mensen in de richting van de crypto handel om een secundaire bron van inkomsten te creëren.

Gekko Trading Bot logo

Naarmate meer en meer mensen kijken naar cryptocurrency trading om wat extra geld te verdienen wordt het steeds makkelijker om toe te treden tot de crypto wereld. Door de ontwikkelingen op het gebied van de technologie is het mogelijk geworden om zelfs automatisch te laten beleggen. 

Zo kan een cryptocurrency trading bot echt een hoop betekenen. Een van de beste aanbieders van dit moment is Gekko Trading Bot. Tijd om je hier wat meer over te laten zien!

effectiviteit van de robot
5/5

Gekko Trading Bot is een goede oplossing voor zowel ervaren als beginnende spelers.

prijs van de robot
3/5

Gekko is volledig vrije software die zonder enige beperking gebruikt kan worden.

hoe makkelijk is de robot
4/5

Besturingsprogramma’s kunnen een uitdaging zijn voor degenen die moeite hebben met het gebruik van hun computer.

klantenservice
4.5/5

Bot wordt niet ondersteund door de maker ervan, dus we kunnen alleen maar rekenen op hulp in de forums.

Kies een handelsrobot als u tijd wilt besparen. U hoeft de markt niet zelf te analyseren. De bot zal het meeste werk voor u doen.

Is de software van Gekko Trading Bot betrouwbaar?

Gekko trading bot is een geweldige manier om jouw cryptocurrency trading te automatiseren. Je kunt eenvoudig je verliezen minimaliseren en zelfs geld verdienen zonder dat je voor je computer hoeft te zitten.

Je kunt de bot 24/7 laten draaien, door hem op een server te hosten zonder dat je al te veel geld hoeft uit te geven. Met een grote gemeenschap van handelaren en ontwikkelaars is Gekko een van de beste trading bots die je nu kunt gebruiken.

Door de goede reviews die wij kunnen terugvinden op het internet zijn wij van oordeel dat het hier inderdaad gaat om een zeer betrouwbare aanbieder.

 • Een nogal problematische operatie wordt gecompenseerd door de mogelijkheid om de bot op uw eigen computer te hosten. Dit zorgt ervoor dat het de hele dag door werkt.
 • Gekko kan de realtime markten in de gaten houden, waardoor uw strategieën automatisch worden uitgevoerd en geëvalueerd.
 • Gekko komt met weinig voorbeeldstrategieën, dus je kunt meteen beginnen.

Wat is Gekko Trading Bot eigenlijk?

Gekko is een open-source Bitcoin-handelsplatform voor trading bots. Dit betekent dat iedereen van over de hele wereld kan beginnen met het gebruik van de Gekko bot zonder ook maar een euro uit de portemonnee te betalen.

Gebruikers kunnen eenvoudigweg de Gekko software downloaden en de instellingen naar wens configureren. Zodra je tevreden bent met de strategie die je hebt gemaakt, kun je de API-sleutel van je beurs toevoegen.

De bot begint met het uitvoeren van transacties wanneer er een kans zich voordoet. In tegenstelling tot de meeste andere bots die er zijn, biedt Gekko zijn gebruikers volledige controle over de aanpassingen.

Dit houdt in dat je jouw strategie kunt aanpassen om met je bot te werken.

Hoe werkt Gekko Trading Bot precies?

Je bent met deze bot in staat om de markttrends te analyseren en de strategie die is geconfigureerd met je bot te wijzigen. 

Aangezien de crypto markt altijd actief is, zal het hebben van een bot terwijl je weg bent van de computer ervoor zorgen dat je nooit grote mogelijkheden verliest.

Aangezien de Gekko trading bot volledig open-source is zijn er talrijke expert die hun configuraties met jou kunnen delen. Dit maakt het voor je gemakkelijk om een geweldige bot configuratie te kiezen om te draaien.

Bovendien kan de bot worden gebruikt op 16 verschillende cryptocurrency beurzen, waaronder BitFinex, Bitstamp en BinanceAl deze functies maken de Gekko handel bot een van de beste bots die er zijn.

Registratie Tijd
5 minuten 100%
Initiële Storting
€100 100%

Voordelen van handelen met Gekko Trading Bot

Als je gebruik maakt van Gekko trading bot zal je verschillende voordelen kunnen ervaren. Deze voordelen hebben als gevolg dat je optimaal kunt beginnen met het beleggen.

We hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door hieronder even alle voordelen op een rijtje te zetten:

 • Volledig gratis platform om te gebruiken voor het beleggen
 • Open source platform voor een groot aantal ontwikkelaars
 • Mogelijkheid om vragen te stellen aan andere experts
 • Eenvoudig op te zetten en te personaliseren voor jouw wensen

Voordat je gebruik gaat maken van deze bot wil je natuurlijk wel wat meer weten over de kwaliteit die het platform je te bieden heeft.

Om het net even wat eenvoudiger te maken voor je hebben we hieronder de belangrijkste onderdelen van de site even op een rijtje gezet. Dit geeft je wat meer inzicht in wat je precies kunt verwachten van deze site.

Waarschuwing:

Vergeet niet dat de robot alleen bedoeld is om je te ondersteunen bij het investeren. Hij zal het niet alleen doen. U moet het controleren en de instellingen aanpassen aan uw voorkeuren. Vergeet niet te overdrijven!

Gebruiksvriendelijkheid

De Gekko trading bot is een geweldige bot om te gebruiken als je eenmaal de juiste strategie heeft geformuleerd. Afgezien van het feit dat de bot open source is zijn er een hoop mensen die deze site gebruiken.

Het verkrijgen van de juiste configuratie vergt veel oefening. Dit heeft als gevolg dat sommige nieuwe gebruikers het erg moeilijk om alles in te vullen. Gelukkig kom je er met een beetje handelen wel uit.

Het handelen

Zoals we al hebben laten zien is het echt eenvoudig om ook gebruik te maken van deze site voor het beleggen.

Je moet echter wel weten hoe een trading bot werkt voordat je aan de slag gaat, anders zal je er namelijk niet alles uit kunnen halen.

Wanneer je eenmaal een goede trading bot hebt ingesteld zal je daarentegen in staat zijn om echt eenvoudig winst te maken. Dit kost alleen even tijd.

Gekko Trading Bot Backtest results

Opnames

Aangezien het platform van Gekko gewoon gekoppeld zal worden aan jouw exchange zal je ook niet meer te maken krijgen met specifieke regels voor het opnemen van je geld.

Je krijgt je geld wanneer je dit hebt verkregen van de beurs. Hoe lang dit zal duren hangt dus volledig af van de aanbieder, vaak staat je geld binnen een paar dagen op je rekening.

Prijzen

Gekko handel bot is volledig gratis om te gebruiken. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Crypto hopper.

Het abonnement van de Crypto hopper trading bot begint bij $19 per maand voor het meest basale abonnement en gaat tot $99 per maand voor het premium abonnement.

Dit maakt de Gekko Trading bot echt een stuk beter om te kiezen.

Gekko Trading Bot strategy diagram

Hoe registreren?

Stap 1: Downloaden en installeren

Zoals we al even hebben aangegeven is het niet nodig om geld te betalen om deze dienst te gebruiken. Wel zal je de software even moeten downloaden.

Op de site van deze trading bot kan je alles vinden over het installeren. Het installeren is super eenvoudig en zal na een paar minuten al klaar zijn.

Op die manier kan je zo snel mogelijk aan de slag met het handelen.

Gekko Get Started screen

Stap 2: Demo handelen

De Gekko trading bot is een geweldig hulpmiddel om te gebruiken wanneer je meer wilt leren over cryptocurrency trading. De bot helpt je om te testen hoe goed je strategie in het verleden zou hebben gepresteerd.

Het analyseert de winst die je zou hebben gemaakt als de strategie in het verleden was geïmplementeerd. Dit is een zeer nuttige functie, omdat het je helpt bij het ontwerpen van een zeer goede trading strategie.

Maak hier dus zeker gebruik van als je succes wilt hebben.

Gekko Trading Charts

Stap 3: Live handelen

Als je eenmaal begrijpt hoe je het platform moet gebruiken en een paar goede handelsstrategieën hebt ontworpen, kun je beginnen met het gebruik van de eigenlijke bot en je transacties automatiseren.

De bot gebruikt alleen je strategie en communiceert met de beurs. Noch je handelsstrategie, noch je portefeuille gegevens worden met iemand gedeeld.

Is Gekko Trading Bot een goede site of niet?

Wij hebben de site niet zelf getest, maar als we kijken naar de bronnen die we hebben gebruikt dan zien we inderdaad dat het een goede site is om te gebruiken.

Dit komt onder andere door de hoge reviews die deze site krijgt en door het feit dat je hem gewoon gratis kunt gebruiken. Je zal dus nergens aan vast zitten bij het gebruik van de bot.

Weet echter wel dat deze software alleen maar een assistent is voor bij het beleggen. Wij raden aan om hier niet te veel op te letten maar om ook je eigen keuzes te maken.

Door niet meer te investeren dan je je kunt veroorloven om te verliezen zal je niet voor vervelende verrassingen komen te staan.

Zoals deze andere crypto trading robots.

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Demo Trading
 • Geld opnemen
 • Klantenservice
3

Samenvatting

Gekko Tradin Bot is gratis software die we naar believen kunnen gebruiken en die we op onze eigen computer hosten.

Pros

 • Geen stortingsbeperkingen – Gekko staat toe om onbeperkt te spelen bij zowel lage als hoge inzetten.
 • Volledig gratis – geen commissies, abonnementen of andere kosten.

Cons

 • Gebrek aan ondersteuning – de software wordt niet ondersteund door de maker ervan, en daarom kunnen we niet rekenen op enige hulp, behalve die van andere spelers op de forums.
 • Onvriendelijke interface – om deze bot te bedienen moet u eenvoudige codes onder de knie krijgen. Deze oplossing is volledig onvriendelijk voor de gebruikers.
Sending
User Review
0 (0 votes)

FAQ – Veelgestelde Vragen

Handel bots kunnen een redder in de nood zijn als je niet echt bekend bent met het handelen. Niet alleen zul je in staat zijn om je verliezen te minimaliseren, maar je bent ook in staat om wat winst te maken.

Dit gezegd hebbende moet je voor veel winst wel een echt goede handelsstrategie hebben. Dit kost je veel tijd om het goed te doen, echter is het deze moeite meer dan waard.

Cryptohopper is een andere handel bot die je helpt bij het automatiseren van je cryptocurrency trading. Het onderscheidt zich door het feit dat er geen installatie of lokale systeem gebaseerde software voor nodig is.

Het overwint de beperkingen van de ruimte omdat het 24/7 via de Cloud werkt. Het is vooral geschikt voor degenen die nieuw zijn in deze vorm van handelen, en voor degenen die niet goed bekend zijn met programmeren.

Daarnaast is Crypto Hopper zeker gebruiksvriendelijker. Deze software wordt geleverd met ingebouwde handelsstrategieën, dit in vergelijking tot Gekko.

Trading bots zijn zeker hier om te blijven. Ze zijn de beste manier om je cryptocurrency portfolio te automatiseren en te beheren.

Gekko is vooral geschikt voor beginners, maar ook voor degenen die bereid zijn om te experimenteren. Met een beetje kennis van codering kun je snel winst maken en verliezen minimaliseren.

Dit maakt het zeer winstgevend. Het heeft een grote community van handelaren en ontwikkelaars, dit maakt het een prima keuze.