De Beste Bitcoin trading bot

Laatst bijgewerkt op: 9 February 2021
BESTE CRYPTOCURRENCY TRADING ROBOTS FEATURED IMAGE

De handel in cryptovaluta is op dit moment enorm populair. Dit komt met name door de hoge rendementen die je kunt behalen met deze handel. Lang niet iedereen heeft tijd om de koersen in de gaten te houden.

Een van de manieren waarop dit geen probleem hoeft te zijn is door gebruik te maken van een Bitcoin Trading bot. Er zijn meerdere soorten Bitcoin robots die je kunt gebruiken.

Aangezien het van belang is dat je de bot kiest die aansluit bij wat je zoekt zullen wij hier wat dieper op in gaan.

In dit artikel vind je een lijst met de top 11 beste crypto trading bots van dit moment. Door te kiezen voor een van deze trading bots ben je in staat om op een toegankelijke manier ook te beleggen in cryptovaluta.

Lijst met top 11 Beste Crypto trading bots:

Waarschuwing:

Vergeet niet dat Bitcoin Robots enkel en alleen beleggings assistenten zijn. De markt van de cryptocurreny is aan te merken als ontzettend volatiel. We raden je aan om niet meer te investeren dan je bereid bent om kwijt te raken. 

Bitcoin Revolution

Dit is veruit één van de meest populaire Bitcoin robots van dit moment. Het is voor het grootste deel cloud-gebaseerd, wat betekent dat het niet op een fysieke computer hoeft te worden geïnstalleerd om het te gebruiken.

Algoritmische handelswijzigingen kunnen in een paar minuten op de bot worden aangebracht.

Bitcoin Revolution Homepage screen

De aanpassingen zijn eenvoudig te maken, en elke handelaar met een beetje oefening kan aan de slag met het handelen. Het is de moeite waard om erop te wijzen dat de Bitcoin Revolution ook voorzien is van een demo functie.

Deze functie stelt je in staat om eerst even te oefenen met het handelen.

Bitcoin Revolution logo png kleur

Bitcoin Revolution wordt ondersteund door beurzen zoals Bitstamp, BTCC en Coinbase.

In onze review laten wij je nog veel meer zien over deze bijzondere Bitcoin trading bot. Zo weet je precies wat je allemaal te wachten staat als je wilt gaan wedden.

Bitcoin Trader

Dit was een van de allereerste Bitcoin bots van de markt. Het is een van de eerste die echt in staat is geweest om gebruikt te worden door de beginnende handelaren.

De bot kan worden gedownload op nagenoeg ieder systeem, altijd weer voor een zeer voordelig bedrag. Over het algemeen is het zo dat je meer betaalt voor de bot op MacOs dan op een computer met Windows OS.

De trading bot is eenvoudig te installeren en makkelijk te gebruiken. De meesten zijn erin geslaagd om aanzienlijke winst te maken. De BTC Robot heeft een proefperiode met een terugbetalingsbeleid van 60 dagen, hierdoor kan je het eenvoudig uitproberen of het aansluit bij wat je zoekt.

In onze review kan je meer informatie vinden met betrekking tot Bitcoin Trader.

Bitcoin Profit

Door te kiezen voor Bitcoin Profit ben je in staat om aanzienlijk veel geld te verdienen met de handel in crypto. Het is een bot die nog niet extreem bekend is, maar die door steeds meer mensen wordt gebruikt.

Door de eenvoudige interface is het voor iedereen mogelijk om aan de slag te gaan met het handelen in Bitcoin.

Het is op dit moment nog altijd een bot die je gratis kunt gebruiken, je hoeft los van de storting geen geld te hebben om te beginnen met het handelen. Door de professionele uitstraling weet je zeker dat je te maken hebt met een betrouwbare partij.

Als je meer te weten wilt komen over het gebruik van Bitcoin Profit dan raden wij je aan om onze review even goed door te nemen.

Hierin laten wij je namelijk alles zien wat je moet weten omtrent het platform.

Bitcoin Future

Ook dit is een enorm populaire Bitcoin bot om te gebruiken. Dit platform lijkt sterk op het bovenstaande platform, je zal dan ook nagenoeg dezelfde voordelen ondervinden wanneer je voor Bitcoin Future kiest.

Bitcoin Future inkomensgrafiek

Het is een bot die eenvoudig gebruikt kan worden en die super makkelijk is om te installeren. Door de vele personalisering mogelijkheden ben je in staat om jouw eigen keuzes te bepalen als je graag wilt gaan handelen. Ben je bereid om wat meer risico te nemen?

Bitcoin Future logo png kleur

Of wil je geld verdienen door het juist wat minder risicovol aan te pakken?

Kies vandaag nog voor Bitcoin Future en bepaal zelf hoe je jouw geld wilt verdienen met de cryptomarkt!

Cryptohopper

Cryptohopper is een nieuwkomer op de markt, maar deze aanbieder is om verschillende redenen snel in populariteit gestegen.

Ten eerste is dit de enige cloud-based bot op de markt, wat betekent dat hun bot blijft handelen wanneer de computer uit staat. Hun bot is ook heel gemakkelijk om te gebruiken als nieuwe gebruiker.

Cryptohopper marketmaking charts screen

Traders met meer ervaring kunnen ook handmatig gaan handelen door de verkoop te configureren op basis van meerdere technische indicatoren. Daarnaast biedt Cryptohopper een backtest, trailing stop loss (inclusief functies om uw bot alleen met winst te laten verkopen), de mogelijkheid om te handelen met behulp van meerdere beurzen en een over het algemeen prettige gebruikersinterface.

Cryptohopper logo kleur

Een prima keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare bot om bij te handelen. Bekijk dit om meer te leren over deze bijzondere aanbieder. Momenteel nog een review beschikbaar van Cryptohopper, maar wel van een uistekend alternatief: Bitcoin Era.

Update: Review van Cryptohopper.

Bitcoin Code

Deze aanbieder is al voor een lange tijd actief op de markt van de crypto. Door deze jarenlange ervaring weet je zeker dat je te maken hebt met een platform wat volledig gericht is op jou als belegger.

Bitcoin Code computerscherm

Het is een platform wat overigens ook geschikt is voor de mensen die al wel bekend zijn met de handel in crypto. Door de vele handelsmogelijkheden zal je altijd weer aan de slag kunnen gaan met het handelen.

Bitcoin Code logo kleur

Deze bitcoin bot is voorzien van alle functies die je nodig hebt, zoals de stop loss functie en de minimale verkoop functie.

Mocht je nog veel meer te weten willen komen rondom deze bot dan raden wij je aan om onze review even goed door te nemen. Hier komt namelijk nagenoeg alles aan de orde. Klik hier om naar onze Bitcoin Code review te gaan.

Bitcoin Evolution

Bitcoin Evolution is een bitcoin handelsrobot die handelaren helpt om duizenden dollars per dag te genereren uit een kleine investering van maar €250. Deze crypto-handelaar analyseert de bitcoin-markten en voert automatisch beslissingen uit om veel geld te verdienen.

Bitcoin Evolution handelsgrafieken

Bitcoin Evolution beweert geavanceerde computeralgoritmes toe te passen die het snelste zijn van dit moment. We weten niet helemaal zeker of dit klopt, maar we weten wel zeker dat het een super snelle bot is voor bij het handelen.

Doordat je in staat bent om snel en eenvoudig transacties te maken zal je de andere beleggers te snel af kunnen zijn. Dit maakt het mogelijk om zelfs in een slechte markt alsnog geld te verdienen.

Via deze site kun je terecht bij dit uitstekende platform, zo kun ook jij zo snel mogelijk beginnen met de handel in crypto.

3commas

Deze handige bot van 3commas onderzoekt de marktomstandigheden en zorgt ervoor dat je jouw munten op het juiste moment zal verkopen.

Zo ben je verzekerd van een maximaal rendement op jouw investering. Deze functie, die de bot in staat stelt om snel in te spelen op de veranderende marktomstandigheden, maakt deze bot zo bijzonder.

Daarnaast biedt de 3Commas bot alle functies die je aantreft bij een normale handelsbot.

Denk hier aan stop loss, take profit, automatische instellingen en andere handige zaken. De bot wordt online gehost waardoor deze altijd beschikbaar is.

3Commas logo kleur

Je hebt toegang tot de bot vanaf elk apparaat dat met het internet verbonden is.

De bot kan worden gebruikt voor de handel van 13 van de meest populaire brokers waaronder Binance, Kucoin, Bittrex, etc. Door zelf een kijkje te nemen bij onze review zal je meer kunnen leren over deze Bitcoin robot. 

Crypto Revolt

Deze robot begon als een bot die alleen Bitcoin aanbod, maar nu kan hij echter ook geconfigureerd worden om andere cryptocurrency’s zoals Ethereum en Litecoin te verhandelen.

Crypto Revolt handelsscherm

De bot is beschikbaar als software en moet worden gedownload op je computer. Dit betekent dat de transacties alleen worden uitgevoerd als jouw computer aan staat.

Crypto Revolt logo kleur

De bot kan gemakkelijk werken met verschillende valuta’s en wordt vandaag de dag nog steeds door veel mensen gebruikt. De bot is niet gratis beschikbaar, echter vallen de prijzen echt wel mee. De winst die wordt gemaakt door mensen die deze bot gebruiken is echt enorm hoog.

Bovendien bieden ze een 60-dagen geld terug garantie. Hier op de site vind je alles wat je moet weten rondom Crypto Revolt.

Kryll.io

Kryll.io is een geautomatiseerde handelsbot die je kan helpen om veel te verdienen, ook in een markt die naar beneden gaat. Dit systeem is gelanceerd in 2018 door een team bestaande uit Luca Benevelo, Philippe Longere en Paul Collorafi.

Kryll Trading charts view

Het platform zal je voorzien van eenvoudige en krachtige tools die je helpen bij het handelen. Door de vele tools ben je in staat om geavanceerde geautomatiseerde strategieën in te voeren voor het handelen op de site.

Dit alles kan gedaan worden zonder dat je code hoeft te kennen. Kryll.io biedt verschillende tools die gekoppeld kunnen worden.

Naarmate het platform evolueert, zullen er nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd. Denk hier aan risicoanalysetools en nieuwe blokken, sommige hiervan zullen gebaseerd zijn op kunstmatige intelligentie.

Door deze innovatie zal je altijd weer optimaal kunnen handelen. Dankzij onze producten kan ook jij vandaag nog beginnen op dit platform!

Bitcoin Lifestyle

Dit is de meest veelzijdige cryptocurrency handelsbot die op dit moment bestaat. Voor iedereen die iets wil leren over het verhandelen van bots en die niet zoveel zin heeft om een dure bot te kopen is dit de beste optie om voor te kiezen.

Bitcoin Lifestyle zich bij ons aansluiten banner

Deze trading bot is een open source bitcoin trading bot project die voor iedereen gratis te gebruiken is. Het feit dat hij gratis te gebruiken is zal zeker bijdragen aan zijn grote populariteit.

Net als alle andere open source projecten is dit platform makkelijk te gebruiken.

bitcoin lifestyle logo kleur

Ook als beginnende belegger kun je aan de slag met het investeren. De bot kan communiceren met verschillende exchanges, waaronder Bitfinex, Polonix en BitStamp. Klik hier voor onze Bitcoin Lifestyle review.

De bot maakt gebruik van een webinterface om te communiceren met de gebruikers en kan draaien op op alle soorten systemen waaronder Windows, Linux of het Mac OS.

FAQ