Gunbot review – is het het vertrouwen waard?

Laatst bijgewerkt op: 17 December 2020
Gunbot Trading Bot header image

De kans is groot dat je zelf wilt beginnen met het verhandelen van alle soorten cryptovaluta, er is nu eenmaal een reden dat je bij deze site terecht bent gekomen.

Gunbot Trading Bot logo

Wat veel mensen niet weten is dat het helemaal niet nodig is om de koersen altijd bij te houden. Door middel van een trading bot zal je namelijk in staat zijn om op een passieve manier te verdienen aan de cryptomarkt. 

Een van de bekendere soorten aanbieders van dit moment is Gunbot. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we in deze Gunbot review alles opgenomen wat je maar moet weten over dit bijzondere platform. Door middel van deze informatie zal je niet meer voor verrassingen komen te staan.

effectiviteit van de robot
5/5

Gunbot is zo gemakkelijk te gebruiken dat nieuwkomers er gemakkelijk mee om kunnen gaan.

prijs van de robot
3/5

De kosten voor het gebruik van deze robot zijn niet de laagste, maar ook niet de hoogste.

hoe makkelijk is de robot
4/5

Gunbot is zeer eenvoudig te gebruiken en gebruiksvriendelijk.

klantenservice
4.5/5

Uitgebreide ondersteuning op verschillende kanalen – chat, e-mail, forum, sociale groepen.

Dankzij speciale algoritmes die Gunbot gebruikt, kunt u veel tijd besparen. De software zal het meeste werk voor u doen terwijl u voor andere zaken kunt zorgen. Maak verstandig gebruik van deze gelegenheid.

Is de software van Gunbot betrouwbaar?

Wij hebben aan de hand van onze bronnen kunnen concluderen dat het platform van Gunbot zeer betrouwbaar is om te gebruiken. Dit hebben wij voornamelijk gezien aan het feit dat de reviews zeer goed zijn.

Gunbot Trading Bot Trade view

Er zijn een hele hoop mensen die met behulp van dit platform in staat zijn geweest om aardig wat geld te verdienen. Daar komt bij dat het een robot is die al voor een lange tijd actief is. 

Door deze lange activiteit gaat het om een bedrijf wat enorm veel ervaring en kennis heeft. Hierdoor hebben zij de software volledig kunnen optimaliseren aan de hand van wat je zoekt.

 • Gunbot biedt een ruime keuze aan tariefplannen, maar u moet wel in het bezit zijn van BTC om de licentie te betalen.
 • U kunt automatisch handelen met behulp van de Gunbot software.
 • Gunbot is volledig voorbereid op bediening door ervaren spelers, maar nieuwkomers kunnen er gemakkelijk mee omgaan.

Wat is Gunbot eigenlijk?

Gunbot is een crypto-handelssoftware die gebruik maakt van een computeralgoritme dat helpt bij de handel in alle soorten cryptovaluta.

Het werkt op de Poloniex handelsbeurs en andere soortgelijke beurzen. Deze software is gemaakt door Gunther De Niro.

De eerste versie van deze software werd gelanceerd in december 2016.

Gunbot is een van de beste cryptocurrency trading bots. Het ondersteunt acht van de beste cryptocurrency beurzen.

Het draait op een bepaalde cryptocurrency beurs om handelsstrategieën uit te voeren zoals Ichimoku, Ping-Pong, TSSL.

Gunbot tekent data van een cryptocurrency naar keuze, met behulp van API’s. Een API exchange wordt verzorgd door veel van de top beurzen, zodat je toegang hebt tot de handelsdiensten op een app van een derde partij.

Hoe werkt Gunbot precies?

Gunbot is een cryptocurrency trading bot die BTC kan verhandelen met alle mogelijke paren. Hij gebruikt de hoogte-en dieptepunten om te beslissen of hij verkoopt of koopt.

Gunbot Trading Bot income charts

Het maakt gebruik van aanpasbare technische hulpmiddelen zoals Bollinger-banden om dit te doen. Door Gunbot te gebruiken, kun je meer Bitcoins verwerven dan wat er in je portemonnee beschikbaar is. 

Het belangrijkste doel van de bot is om munten voor je te kopen en te verkopen waarbij er rekening wordt gehouden met alle mogelijke marktfactoren. Het maakt een intelligente keuze voor het beleggen. 

De bot kan hierdoor het handelen voor je uit handen nemen. Gunbot maakt voortdurend winst, zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Registratie Tijd
5 minuten 100%
Initiële Storting
€250 100%

Voordelen van handelen met Gunbot

Mensen die beginnen met Gunbot voor het verhandelen van alle mogelijke soorten cryptovaluta zullen echt ontzettend veel voordelen ondervinden. Deze voordelen zijn terug te vinden op verschillende vlakken.

We hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door dit hieronder wat overzichtelijker te maken:

 • Een gebruiksvriendelijk platform waar je op kunt handelen
 • Professionele ondersteuning voor eventuele vragen over het traden
 • Lage tarieven voor het plaatsen van de transacties op de site
 • Hoge reviews op het internet en prima scores

Als je nu nog niet overtuigd bent van dit platform dan is het handig om hieronder even wat meer te lezen.

Deze onderdelen geven je een beter beeld van wat je precies moet verwachten bij het traden op het platform van Gunbot. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan.

Waarschuwing:

Je moet Gunbot zien als een assistent voor het beleggen, hier kan je nooit 100% op vertrouwen. Door niet meer te investeren dan je bereid bent om te verliezen zal je niet meer voor verrassingen te staan.

Gebruiksvriendelijkheid

Trading bots verminderen veel handmatige inspanning. Met de stappen die je moet nemen om de bot aan de praat te krijgen, maakt Gunbot het nog makkelijker om te beginnen met handelen.

Je kunt een van de meerdere voorgecodeerde handelsstrategieën uitvoeren, maar je kunt ook de stijl naar jouw behoeften configureren door simpelweg enkele parameters te wijzigen.

Dit maakt het een van de meest gebruiksvriendelijke platformen van dit moment.

Het handelen

Handelen met Gunbot is echt zeer eenvoudig om te doen, mits je natuurlijk weet welke stappen je zal moeten nemen. Lees je daarom echt goed in voordat je geld gaat investeren en zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de risico’s.

Gunbot Developer Friendly programming view

Opnames

Aangezien je alleen maar eenmalig hoeft te betalen voor de software zal je jouw geld op ieder mogelijk moment kunnen opnemen bij de betreffende beurs.

Hoe lang het duurt voordat je jouw geld op je rekening ziet verschijnen zal volledig afhangen van de beurs die je gebruikt. Vaak staat het geld er wel binnen een paar dagen op, je hoeft dus niet zo lang te wachten.

Prijs

Mensen die gebruik willen maken van Gunbot betalen een eenmalig bedrag om te handelen.

Het voordeel van Gunbot is dat je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan pakketten, hiermee ben je in staat om dus zelf te kiezen hoeveel geld je eigenlijk wilt uitgeven aan het verhandelen van de verschillende soorten activa.

Je kunt op de site van Gunbot alle informatie vinden die je nodig hebt voor het kiezen van de prijzen.

Hoe registreren bij Gunbot ?

Wil je zelf nu beginnen met het handelen door middel van Gunbot dan is het maken van een account de eerste stap die er toch echt genomen zal moeten worden.

Zonder account is het helaas nog niet mogelijk om te beginnen met handelen. De stappen zijn vrij makkelijk.

We hebben deze stappen hieronder voor je uitgelicht:

Stap 1: Maak een account aan

Het aanmaken van een account is echt super eenvoudig voor Gunbot. Je hoeft geen storting te maken dus je zal ook niet te maken krijgen met het lange verificatieproces wat vaak op komt zetten.

Hierdoor kan je binnen een paar minuten klaar zijn.

Gunbot registration view

Stap 2: Kies je pakket

Zoals we al even hebben vermeld zijn er genoeg opties om voor te kiezen binnen de prijzen. Door deze verscheidenheid kan je het pakket kiezen wat aansluit bij wat je zoekt.

Je hebt goedkope pakketten, maar er zijn ook duurdere opties waar je meer mee kunt. Hier laten wij je volledig vrij in.

Gunbot starter pack subsription

Stap 3: Stel de bot in

Het instellen van deze cryptocurrency trading bot is vrij eenvoudig, al moet je wel weten wat je moet doen. Door de bot op de juiste manier in te stellen kun je snel aan passieve inkomsten komen.

Als je niet zelf een strategie wilt bepalen dan kan je ook een vooraf ingestelde optie kiezen.

Gunbot settings view

Is Gunbot een goede site of niet?

Wij hebben de site niet zelf getest, maar aan de hand van onze bronnen kunnen we oordelen dat het gaat om een zeer betrouwbare site.

Gunbot is dus zeker geen oplichterij; het is een echte crypto bot en een van de beste van dit moment. Het is een nuttige software als het gaat om het geven van technisch advies en signalen.

De software is zeer goed in het lezen en begrijpen van de markt. Er zijn echter een paar nadelen aan verbonden. Het is niet geschikt voor beginners. Dit roept onvermijdelijk de vraag op of het wel de moeite waard is om te kopen.

Voor handelaren en investeerders die op zoek zijn naar korte termijn winst is het een vrij goede optie, maar voor degenen die er voor de lange termijn in zitten zullen er andere alternatieve opties te vinden zijn.

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Demo Trading
 • Geld opnemen
 • Klantenservice
3.6

Samenvatting

Gunbot is waarschijnlijk de meest privacy-vriendelijke handelsbot die er is, omdat het letterlijk geen gegevens verzamelt over de transacties die gebruikers maken. Het is geweldig voor gevorderde gebruikers maar ook vriendelijk voor de nieuwe spelers.

Pros

 • Geautomatiseerde handel – de Gunbot software is geautomatiseerd, wat betekent dat als je eenmaal de bot geconfigureerd hebt
 • Aanpassing – u bent in staat om de handelsbot aan te passen op basis van uw handelsvoorkeuren.

Cons

 • Demoaccount – geen echt demoaccount dat u vrij kunt gebruiken.
 • Beperkte inkomsten – hoe lager het abonnement, hoe kleiner de bedragen die we kunnen gebruiken bij de handel.
 • Eisen – voor een maximale stabiliteit van de bot is het noodzakelijk om een extreem krachtige computer of een dedicated VPS-server te hebben.
Sending
User Review
0 (0 votes)

FAQ – Veelgestelde Vragen

Het primaire doel van technologie en automatisering is om het leven van mensen makkelijker te maken, zodat mensen minder moeite hoeven te doen. De bot maakt het makkelijker voor je om dingen te leren voor het beleggen.

Het heeft echter geen zin om deze bot te gebruiken als je niet weet hoe je het moet gebruiken. Je kunt alleen rijk worden als je weet hoe je het moet gebruiken. Gelukkig kan iedereen dit met de juiste inspanning ook.

Door al die voordelen vraag je je waarschijnlijk af of er ook nadelen zitten aan het gebruik van Gunbot. Die zijn er zeker, al zijn het er niet veel.

Gunbot is ten eerste sterk afhankelijk van de prijs van cryptocurrencies, en zoals we allemaal weten is de markt voor cryptocurrencies zeer volatiel. Gunbot kan alleen winst maken als de prijs van Bitcoin stabiel en solide is.

Gunbot biedt nog niet de mogelijkheid om te hedgen met USD of USDT. Nieuwe versies worden echter wel getest, dus het is alleen een mogelijkheid in de toekomst.

Los van deze kleine nadelen is het echt een prima platform om te gebruiken als je graag zelf wilt investeren in alle mogelijke soorten cryptovaluta.

Het is op dit moment helaas nog niet mogelijk om een app te downloaden voor Gunbot.

Het voordeel is wel dat je de site gewoon op je telefoon kunt openen, op die manier kan je altijd bepaalde aanpassingen maken in je strategie. Het is overigens wel handig om de site zelf in de gaten te houden, je weet namelijk nooit of er ooit een app aan zal komen.