3Commas Ervaringen 2020

Laatst bijgewerkt op: 17 December 2020
3 commas review hoofdafbeelding

Wil je zelf iets doen met je spaargeld maar weet je niet waar je in moet investeren? Dan ben je zeker niet de enige, er zijn ontzettend veel mensen die op zoek zijn naar manieren om passieve inkomsten te verdienen.

3Commas logo kleur

Een van de meest populaire opties van dit moment is kiezen voor een Bitcoin robot. Door middel van een Bitcoin Robot zal je in staat zijn om op een zeer toegankelijke manier te beginnen met het verhandelen van je eigen cryptovaluta. Er zijn een hoop verschillende Bitcoin robots waar je voor kunt kiezen.

Een van de bekendere van dit moment is 3Commas. Aangezien nog niet iedereen bekend is met 3Commas hebben wij in dit artikel het een en ander voor je op een rijtje gezet.

Met deze info zal je een veel beter beeld krijgen bij de kwaliteit van het platform!

effectiviteit van de robot
5/5

3commas is a good solution especially for beginner traders.

prijs van de robot
3/5

Stabiele servicetarieven en een 3-daagse gratis proefperiode.

hoe makkelijk is de robot
4/5

De eenvoudige bediening en de intuïtieve interface maken de applicatie zeer gebruiksvriendelijk.

klantenservice
4.5/5

De technische ondersteuning die beschikbaar is, lost het grootste deel van de dag zonder problemen problemen op.

Als u veel tijd wilt besparen en niet wilt werken aan het observeren van alle cursussen, kies dan voor een Bitcoin-robot. Hierdoor kunt u gebruik maken van automatische algoritmen die u in staat stellen om zonder onnodige inspanning extra geld te verdienen.

Is 3Commas betrouwbaar om te gebruiken?

Het is lastig om te zien of een platform betrouwbaar is of niet. Echter zien we dat er voor 3Commas op het internet echt een hele hoop goede reviews terug te vinden zijn. 

Een groot deel van de mensen geeft aan dat zij in staat zijn geweest om aardig wat te verdienen met de hulp van dit platform. We zien geen reden om aan te nemen dat het een niet betrouwbaar platform zal zijn.

 • Mogelijkheid om het platform drie dagen gratis uit te proberen.
 • Toegang tot professionele instrumenten die de effectiviteit van de gegenereerde inkomsten effectief verhogen.
 • Verschillende abonnementsformules. Elk plan biedt verschillende mogelijkheden. Naarmate de prijs stijgt, neemt ook de toegang tot meer opties en hulpmiddelen toe.

Wat is 3Commas eigenlijk?

3Commas is een geautomatiseerde cryptocurrency trading bot die al in 2017 werd opgestart. Zoals je waarschijnlijk al wel weet, zijn crypto-bots (ook bekend als bitcoin-bots) software-oplossingen die automatisch cryptocurrency kopen en verkopen op beurzen door het volgen van de instellingen van de gebruiker.

3Commas worldwide map view

3Commas is, net als de meeste andere bitcoin-bots, een cloud-gebaseerd platform. Dit betekent dat je het met elk apparaat kunt gebruiken.

Hierdoor ben je in staat om onderweg te handelen, aangezien het ook mobiele apps heeft voor zowel Android als iOS.

Zodra je jouw beurs rekening met het 3Commas-platform verbindt via de API-sleutels, kun je deze gebruiken om handmatig te handelen of om zelf de automatische instellingen te maken.

Dit maakt het echt voor iedereen mogelijk om ook te beginnen met de handel in alle mogelijke soorten cryptovaluta.

Hoe werkt 3Commas?

Wil je gebruik maken van dit platform dan zal je naar het speciale trading gedeelte moeten gaan. Dit is het echte gedeelte van het platform waar je de bot in kunt stellen. 

Dit is de plek waar je de bots aan de gang zet om de handen uit de mouwen te steken. Je verwijdert je emoties uit de vergelijkingen en geeft de bot de opdracht om de markt te volgen en om voor jou de diverse transacties te plaatsen.

Met een goede set-up kan dit leiden tot een solide stroom van passieve inkomsten voor een langere tijd.

Je kunt één bot opzetten en jarenlang laten draaien zonder dat je er iets aan hoeft te veranderen. Als je wilt kun je de bot op elk gewenst moment bewerken of stoppen.

Herhaal de handel op één paar met eenvoudige bots als je dit graag wilt. De bot plaatst onmiddellijk een nieuwe order zodra hij je vorige positie sluit.

Kies wanneer bots nieuwe orders starten met andere startvoorwaarden. Dit is een goede optie omdat het openen van nieuwe posities direct na het sluiten van vorige posities niet altijd de beste optie is (bijvoorbeeld bij prijspieken).

Registratie Tijd
20 minuten 100%
Initiële Storting
€250 100%

Voordelen van 3Commas

Mensen die ervoor kiezen om 3Commas te gebruiken zullen een hele hoop voordelen ondervinden. Om het net even wat makkelijker voor je te maken hebben we hieronder de grootste voordelen van het platform 3Commas even voor je op een rijtje gezet:

 • Notificaties over prijswijzigingen en bestellingen via app-meldingen
 • Mobiele apps voor zowel iOS als Android
 • Pakketten zijn vrij goedkoop in verhouding tot andere bots
 • Klantenservice zal er altijd voor je zijn om je te helpen met vragen

Goed, je wilt misschien zelf het platform van 3Commas gebruiken. Als dit klopt dan zal je waarschijnlijk wel een beeld willen krijgen bij wat je van het platform kunt verwachten.

Hieronder zijn de diverse onderdelen even terug te vinden:

Waarschuwing:

Wel is het van belang om te vermelden dat 3Commas alleen maar is aan te merken als een assistent voor bij het beleggen. Je moet er dus nooit voor de volle 100% op vertrouwen.

Als tip geven wij je mee om niet meer te investeren dan dat je bereid bent om te verliezen. Op die manier zal je niet voor verrassingen komen te staan.

Gebruiksvriendelijkheid

Dit is een van de meest gebruiksvriendelijke platformen die je maar kunt vinden. Dit is onder andere goed te zien in het feit dat het platform echt bedoeld is voor het grote publiek.

Iedereen kan beginnen met het verhandelen van alle mogelijke soorten activa, ook de mensen die nog niet bekend zijn met de handel. Dit zit dus wel goed bij het platform.

Demo Trading

Er is op dit moment een speciale regel dat je de dienst 3 dagen gratis kunt proberen. Hier hoef je dus helemaal niet voor betalen.

Wij raden je zeker aan om dit te doen, hier krijg je namelijk een goed beeld van over wat voor soort platform het eigenlijk is. Je hoeft hier nog geen pakket voor af te sluiten om dit te gebruiken, dit is ideaal voor alle beginnende beleggers.

Opnames

Het opnemen van je winst is echt super eenvoudig bij 3Commas. Binnen een paar dagen zal je geld al op je rekening staat.

Regelmatig je winst opnemen is een goede manier om aan extra inkomsten te komen. Je kunt de winst natuurlijk ook opnieuw beleggen, zo kan je nog meer verdienen bij het investeren.

Prijzen

De prijzen van de pakketten lopen sterk uiteen. Het goedkoopste pakket is 29 euro per maand, het duurste pakket is 99 euro per maand. Uiteraard bieden diverse soorten pakketten je een verscheidenheid aan mogelijke opties.

De diverse pakketten maken het een stuk makkelijk om het pakket te vinden wat aansluit bij wat je zoekt.

Door middel van deze pakketten is het niet meer nodig om een storting te maken op de site zelf, je kunt de dienst van 3Commas namelijk eenvoudig koppelen met de exchange die je gebruikt.

Hoe registreren bij 3Commas?

Wil je zelf gebruik maken van de diensten van 3Commas dan is het natuurlijk van belang dat je een account aanmaakt.

Het aanmaken van een account is super simpel en zal nagenoeg geen tijd in beslag nemen. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Aanmaken van een account

Vul het registratieformulier in op de homepage van 3Commas. Je krijgt een 3 dagen gratis proefabonnement om 3Commas te testen.

Dit maakt het mogelijk om het eerst even uit te testen.

Stap 2: Kies een pakket

Dit platform werkt aan de hand van speciale soorten pakketten.

Kies het pakket wat aansluit bij wat je zoekt en voer de betalingsverplichting uit als je het platform langer wilt gebruiken dan de proefperiode.

Stap 3: Kies hoe je wilt handelen

Kies voor papierhandel (voor testdoeleinden, geen echte fondsen gebruikt) of verbind met een exchange voor de handel met echte munten.

Je kunt kiezen uit een reeks van vier soorten trading bots, korte, eenvoudige, samengestelde en gecombineerde bots.

3Commas bot settings view

Stap 4: Laat de bot draaien

Dit is het makkelijkste stuk, je hoeft de bot van 3Commas alleen maar aan het werk te zetten.

De robot zal voor jou aan de slag gaan om de transacties te plaatsen en om de markt goed in de gaten te houden.

Is 3Commas echt of nep - onze conclusie

Wij hebben de trading bot niet zelf getest, maar aan de hand van onze bronnen kunnen wij concluderen dat het hier gaat om een zeer betrouwbaar platform.

Er zijn ontzettend veel mensen die veel baat hebben gehad bij het gebruik van het platform.

 Aan de hand van deze reviews kunnen wij oordelen dat het inderdaad gaat om een goede site om te gebruiken. Niet iedereen zal in staat zijn om veel geld te verdienen met de app.

Maar door de juiste instellingen te maken zal je wel degelijk in staat zijn om veel succesvoller te handelen dan normaal. Dit maakt het een prima app om te overwegen voor het verhandelen.

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Demo Trading
 • Geld opnemen
 • Klantenservice
3.8

Samenvatting

3Commas is een cryptografisch handelsplatform dat krachtige hulpmiddelen biedt om het hele proces te ondersteunen. De software wordt vooral gewaardeerd door professionele en ervaren verkopers.

Pros

 • Didelijke interface – hoewel je in het begin misschien een beetje verdwijnt in alle grafieken en statistieken, kun je er door de duidelijkheid van het gebruikerspaneel gemakkelijk in verstrikt raken.
 • Geautomatiseerde handel – dankzij de automatische handelsfuncties, die in dit geval zeer uitgebreid zijn, kunnen we ons richten op de belangrijkste zaken en veel tijd besparen zonder winst te verliezen.
 • Veel mogelijkheden – veel verschillende opties binnen het platform stelt u in staat om u te verdiepen in de wereld van de handel op een zeer hoog niveau.

Cons

 • Prijzen – abonnementskosten en andere kosten kunnen een effectief afschrikmiddel zijn, vooral voor beginners.
 • Demoaccount – slechts drie dagen om de mogelijkheden van het platform te controleren is niet veel.
Sending
User Review
4 (1 vote)

FAQ – Veelgestelde Vragen

Ja, dat is het zeker. De ontwerpers hebben alles intuïtief en gemakkelijk te navigeren ontworpen.

Dit maakt het voor iedereen mogelijk om op een zeer toegankelijke manier aan de slag te gaan met het verhandelen van alle mogelijke soorten activa op deze site.

Het verbinden van een exchange is een makkie en eenvoudige bots worden met slechts een paar klikken gemaakt. De marktplaats en de bot analyse zijn ook goed opgezet en gemakkelijk te lezen en uit te zoeken.

3Commas maakt verbinding met je Exchange-account via API-sleutels die geen intrekkingsrechten hebben. Daarnaast routeert 3Commas de activiteiten niet via hun servers, maar werkt het direct op de exchanges.

Beide feiten spelen een grote rol in het verhogen van de veiligheid van 3Commas, omdat hackers geen stimulans hebben om je account te hacken. Ze kunnen er namelijk niet veel voordeel uit halen.

Je kunt de risico’s verminderen door je persoonlijke account te beveiligen met behulp van 2FA als je dit wilt.

Die is er zeker! Je kunt op dit moment voor 3Commas een app voor zowel Android als Apple downloaden.

Deze mobiele ondersteuning maakt het echt een stuk eenvoudiger om onderweg bepaalde veranderingen door te voeren bij het handelen. Je kunt de app installeren via de homepage van 3Commas.