Cryptohopper Handelsrobot Review en Ervaringen 2020

Laatst bijgewerkt op: 17 December 2020
cryptohopper review, scam beoordeling

Als je zelf ook graag wilt beginnen met de handel van cryptovaluta dan ben je zeker niet de enige. Er zijn steeds meer mensen die met deze bijzondere handel in aanraking willen komen.

Cryptohopper logo kleur

Wil je graag Bitcoin of andere munten verhandelen dan zal je op zoek moeten gaan naar een goed platform om op te verhandelen.

Mocht je niet zoveel zin hebben om alle koersen zelf bij te houden dan is het mogelijk om te kiezen voor een Bitcoin Robot. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van Cryptohopper zal het super eenvoudig zijn om ook te beginnen met de handel in alle mogelijke soorten cryptovaluta.

Hier zal je in staat zijn om voortaan zonder zorgen te gaan handelen. In dit artikel hebben we een review opgenomen van de kwaliteit van Cryptohopper.

effectiviteit van de robot
5/5

Bitcoin Cryptohopper is een geweldig platform voor professionals, waar beginners zich gemakkelijk kunnen vinden.

prijs van de robot
3/5

Het platform ondersteunt meer dan 100 verschillende cryptovaluten.

hoe makkelijk is de robot
4/5

Een duidelijke interface en deskundige tool die op een toegankelijke manier wordt gepresenteerd.

klantenservice
4.5/5

Professionele klantenservice die praktisch 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is.

Als u uw tijd niet wilt verspillen aan het observeren van marktveranderingen, gebruik dan cryptobot en andere deskundige hulpmiddelen. Ze zullen al het werk voor u doen en u toch een grote vrijheid geven om alle transacties te controleren.

Is Cryptohopper betrouwbaar of niet?

Aan de hand van onze bronnen kunnen we zeggen dat deze site zeer betrouwbaar is om te gebruiken. Dit is onder andere terug te zien in de vele goede reviews die er te vinden zijn op het internet. We kunnen veel reviews vinden van mensen die in staat zijn geweest om aanzienlijk wat te verdienen met behulp van dit bijzondere platform. 

Wij raden je echt aan om het zelf eens te proberen als je graag wilt beginnen met de handel in crypto. Weet dus wel dat er altijd risico’s zitten aan het verhandelen van een volatiele activa als Bitcoin of een andere cryptovaluta. 

 • Bitcoin Cryptohopper biedt de mogelijkheid om volledig geautomatiseerd te handelen, wat u veel tijd zal besparen.
 • Patforma biedt de mogelijkheid om verbinding te maken met verschillende cryptovalente markten, zodat u ze vanaf één plaats kunt bedienen.
 • Bitcoin Cryptohopper ondersteunt meer dan 100 verschillende cryptovalut, waaronder Bitcoin, Ethereum en Litecoin.

Wat is Cryptohopper eigenlijk?

Cryptohopper is een online platform dat je in staat stelt om volledig gebruik te maken van een geautomatiseerde bot. Dit betekent dat er namens jou wordt gehandeld, op basis van de onderliggende voorwaarden die de bot in opdracht heeft gekregen.

Met het Cryptohopper-platform dat in 2017 voor het eerst werd gelanceerd, beweert het bedrijf nu de handel voor meer dan 140.000 mensen te hebben gefaciliteerd.

Cryptohopper is momenteel te gebruiken met acht toonaangevende cryptocurrency exchanges. Dit omvat onder andere Binance, Coinbase Pro, Bittrex, Bitfinex en KuCoin.

Dit zorgt ervoor dat je geautomatiseerde bot voldoende liquiditeit heeft om de voorgeprogrammeerde doelstellingen te bereiken.

Hoe werkt Cryptohopper?

Je zal bij Cryptohopper aan de slag kunnen gaan met specifieke pakketten. Hier zullen we straks nog even op terugkomen. Zoals we al even eerder hebben vermeld, biedt Cryptohopper zowel volledig geautomatiseerde als halfautomatische crypto handel aan.

Bij volledig geautomatiseerde handel voert de robot al het investeringsonderzoek uit en plaatst hij de transacties automatisch. Semi-automatisch handelen daarentegen bestaat uit het uitvoeren van onderzoek door de handel bot.

Dit geeft je als belegger de mogelijkheid om de handelssignalen in kaart te brengen. Deze signalen zijn afkomstig van de beste crypto-handelaren en worden aanbevolen aan gebruikers om toe te passen op hun rekeningen.

Het is belangrijk dat je begrijpt hoe een halfautomatische Bitcoin robot werkt. De reden hiervoor is dat er vaak een misvatting is van nieuwe beleggers dat je de bot alles voor je zal doen, maar dit is niet helemaal het geval.

In plaats daarvan functioneren geautomatiseerde bots precies zoals ze geprogrammeerd zijn om te functioneren. Als zodanig is het proces grotendeels geschikt voor diegenen onder jullie die handelsstrategieën op een autonome manier willen implementeren.

Registratie Tijd
5 minuten 100%
Initiële Storting
€250 100%

De voordelen van Cryptohopper

Hier zijn de basisvoordelen van het gebruik van Cryptohopper.

Met deze lijst weet u wat u kunt verwachten:

 • Super eenvoudige interface waardoor iedereen kan beginnen
 • Klantenservice staat altijd klaar om je te helpen met vragen
 • Eenvoudige storting en opname mogelijkheden
 • Mogelijkheid tot marge trading bij het verhandelen van crypto
 • Beschikt over een speciale demo rekening om mee te oefenen

Binnen Cryptohopper zijn er een hoop verschillende onderdelen te vinden die je kunt gebruiken voor bij het handelen. Je wilt natuurlijk wel weten met wat voor kwaliteit je te maken hebt bij het handelen.

Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we hieronder een aantal belangrijke factoren van het platform aan het licht gebracht.

Waarschuwing:

Vergeet niet dat Bitcoin Cryptohopper een investeringsassistent is. De markt voor cryptohoppers is nog steeds erg onstabiel en onstabiel. Houd uw hand altijd aan de pols om te zorgen voor een gestage toename van het kapitaal.

Gebruiksvriendelijkheid

Mensen die graag willen beginnen met de handel in cryptovaluta zitten bij Cryptohopper echt goed. Dit platform is door de eenvoudige interface door iedereen te gebruiken.

Je hoeft dan ook echt geen financiële of technische kennis te hebben voordat je kunt beginnen op het platform. Dit maakt het een van de meest toegankelijke sites die je maar kunt gebruiken. 

Demo Trading

Na de storting wordt je doorgestuurd naar het trading dashboard waar je kunt kiezen om te beginnen met backtesting of demo trading.

De demo handelsrekening vereist dat je een handelsstrategie selecteert en stop loss en take profit functies instelt. Backtesting maakt gebruik van historische gegevens en is daarom geen afspiegeling van wat je zal vinden in de live handel.

We raden je aan te beginnen met de demorekening voordat je live gaat handelen.

Stortingen

Het Cryptohopper-platform wordt geleverd met drie soorten pakketten om uit te kiezen.

Dit omvat de Explorer Hopper tegen €19 per maand, Adventure Hopper tegen €49 per maand, en het top-tier pakket – Hero Hopper, tegen €99 per maand.

Cryptohopper marketplace mobile pc screen

Degene die je moet kiezen zal natuurlijk afhangen van je behoeften voor het handelen. Het is dus niet zo dat je te maken krijgt met een bepaalde maximum voor de stortingen. Hierdoor heb je meer vrijheid voor bij het beleggen.

Opnames

Als het gaat om opnames, laat deze robot handelaars toe om hun geld op te nemen wanneer ze maar willen. Diverse testen van onze bronnen tonen aan dat alle transacties via Cryptohopper maximaal 48 uur in beslag nemen.

Cryptohopper hands color draw

Dit houdt dus in dat je vrij snel over je geld beschikken wanneer je besluit om dit op te nemen. Met regelmaat winst opnemen is altijd verstandig om te doen, op die manier kom je namelijk aan passieve inkomsten.

Bitcoin robot Cryptohopper ervaringen

Wij hebben de site niet zelf getest, maar als we uitgaan van onze bronnen kunnen we concluderen dat er ontzettend veel mensen zijn die erg positief zijn over de diensten van deze site.

Dit is onder andere terug te zien in de vele goede reviews die er op het internet te vinden zijn. Door deze goede reviews weet je nagenoeg zeker dat je te maken hebt met een betrouwbare partij om te beginnen met de handel in cryptovaluta.

Cryptohopper strategy

Hou echter wel rekening met het feit dat Cryptohopper alleen maar is aan te merken als een assistent voor bij het beleggen. Er zitten altijd risico’s verbonden aan het verhandelen. Beleg dus niet meer dan dat je bereid bent om te verliezen.

Hoe registreren bij Cryptohopper?

Mensen die graag willen beginnen met Cryptohopper zullen een aantal stappen moeten volgen om een account aan te maken. We hebben het weer wat makkelijker voor je gemaakt door deze diverse stappen hieronder even voor je op een rijtje te zetten:

Stap 1

Kies een van de verschillende pakketten via de homepage.

Stap 2

Cryptohopper login screen

Betaal voor de eerste maand of voor langer als je wit wilt.

Stap 3

Cryptohopper marketmaking charts screen

Vul de gegevens in voor de betreffende accounts voorwaarden.

Zo makkelijk kan het zijn om een account aan te maken bij Cryptohopper. Let er op dat je bij het invullen van je gegevens vaak even je ID kaart of paspoort bij de hand moet houden. 

Dit is overigens niet iets wat alleen voor Cryptohopper het geval is, dit moet namelijk bij ieder platform. Ze doen dit met name om je te beschermen tegen mogelijke hackers en witwassers op het platform.

Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je op een veilige manier kunt gaan handelen!

Is Bitcoin Cryptohopper echt of nep? Onze conclusie

Cryptohopper blijkt een legitieme handelsrobot te zijn, als we tenminste naar onze bronnen kijken. We hebben het niet zelf getest, maar gaan uit van de bevindingen van bekende websites.

Deze bronnen tonen aan dat deze robot echt (hij handelt automatisch voor u), transparant en gebruiksvriendelijk is. Bovendien kunnen we bevestigen dat de partner-brokers bekend staan als betrouwbaar.

De klantenservice van deze robot is gemakkelijk beschikbaar, deskundig en vriendelijk.

De reviews laten zien dat veel beleggers dagelijks winst kunnen maken met dit platform. Mocht je dus zelf op zoek zijn naar een platform waar je kunt beginnen met het verhandelen van alle mogelijke soorten cryptovaluta dan is Cryptohopper een goede optie om te overwegen.

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Demo Trading
 • Geld opnemen
 • Klantenservice
4.4

Samenvatting

Cryptohopper is een krachtig en uiterst handig Bitcoin-platform. Het is ook zeer veelzijdig, wat vooral door specialisten zal worden gewaardeerd. Alsof het er niet uitziet, kan het door alle groepen handelaren worden gebruikt.

Pros

 • Veelzijdigheid – Cryptohopper biedt de mogelijkheid om transacties uit te voeren op meer dan 100 verschillende cryptovalutussen.
 • Eenvoud en gemak – Het geheel is zo ontworpen dat het zeer eenvoudig te gebruiken is. Het platform kan ook met succes worden gebruikt door amateurs.
 • Volledige automatisering – Wie geen tijd wil verspillen aan het bewaken van elke transactie kan gebruik maken van automatische botten en deskundige hulpmiddelen.

Cons

 • Pakketten en limiet – De stortingslimiet is afhankelijk van het pakket dat we kiezen. Grotere afzettingen zijn duurder.
Sending
User Review
0 (0 votes)

FAQ – Veelgestelde Vragen

De verdiencapaciteit met Cryptohopper is eindeloos. Volgens Cryptohopper is je winst met deze robot afhankelijk van je geïnvesteerde kapitaal.

Deze robot beweert een dagelijkse winst te genereren tot 20%. Dit is een ontzettend hoge winst als we dit vergelijken met andere platformen. Hierdoor zal ook jij winst kunnen maken als je het goed aanpakt.

Het is bij Cryptohopper niet zo dat er sprake is van een bepaald minimum bedrag voor het investeren. Wanneer je kiest voor een van de pakketten zal je namelijk een aantal transacties krijgen die je kunt gebruiken voor het verhandelen.

Zolang je binnen deze transacties blijft maakt het niet uit hoeveel geld je er op zet. Je kunt beginnen met een laag bedrag, maar het is ook mogelijk om gelijk meer te investeren.

Ja, dat kan je zeker!

Cryptohopper staat je toe om je geld op te nemen wanneer je maar wilt. Vul een aanvraagformulier in en je geld zal binnen 48 uur op uw bankrekening staan.

Dit maakt het mogelijk om je winsten op een zeer eenvoudige manier uit te laten betalen via het platform.