de informatie site over Cryptocurrency, NFTs en P2E games. 

Top 10 Crypto pagina’s op Reddit

reddit

Er zullen maar weinig mensen zijn die nog nooit van Reddit hebben gehoord.

Zoals je weet is Reddit een speciaal platform waarop je allerlei verschillende soorten mensen kunt ontmoeten. Dit zijn mensen die zich vaak bezighouden met een bepaald onderwerp.

Precies, er zijn ook speciale crypto pagina’s te vinden op Reddit. Nu is het door de talloze opties wel zo dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien.

Aangezien we jou wat beter op weg willen helpen hebben we hieronder een selectie gemaakt met de beste 10 crypto pagina’s die je zelf kunt bezoeken op Reddit.

Op deze pagina’s zal je altijd weer de best mogelijke informatie kunnen vinden voor jouw beleggingen!


1. Cryptomarkets

Big Tech Is Making Cryptocurrency More Accessible Than Ever from r/CryptoMarkets

Dit is het beste algemene sub Reddit waar je heen kunt gaan voor meer informatie over cryptocurrency trading.

De subreddit heeft dan ook echt een super groot aantal abonnees, veel mensen zijn betrokken bij de pagina. Het is echter niet alleen gericht op de handel.

Onder de verschillende tags vind je nog meer dingen die je daar kunt vinden.

Zo kan je bijvoorbeeld een kijkje nemen bij de speciale pagina’s van onder andere Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero en Dash.

Dankzij de handige tips en tricks die hier worden gegeven is het een stuk eenvoudiger om als beginner ook de stap te maken richting de cryptomarkt.


2. Bitcoinmarkets

Number of Bitcoin Wallets with 100+ BTC Hits 6-Month High: Analytics Report from r/BitcoinMarkets

Als je alleen geïnteresseerd bent in Bitcoin en op zoek bent naar een grote subreddit voor BTC handel in het bijzonder dan is dit echt de pagina die jij zou moeten bezoeken.

Wat maakt deze Reddit pagina dan zo speciaal vraag je je af?

Dit is het enige Reddit pagina die echt volledig gefocust is op BTC, dit betekent dan ook dat je geen informatie over andere munten kunt vinden.

Hier delen de abonnees ideeën, tips en strategieën om hun Bitcoin beleggingen zo goed mogelijk in te richten. Dit komt zeker van pas als je zoveel mogelijk winst wilt boeken.


3. CryptoCurrencyTrading

Ethereum Blockchain Transactions Reach Double that of Bitcoin from r/CryptoCurrencyTrading

CryptoCurrencyTrading is de subreddit die speciaal bedoeld is voor Bitcoin-handelaren. Het is de grootste Reddit-pagina die zowel Bitcoin- als altcoin-handel omvat.

CryptoCurrencyTrading ondersteunt open discussie over alle onderwerpen met betrekking tot de handel in cryptocurrency.

Door deze discussies krijg je veel meer te weten over de markt in het algemeen. Dit komt natuurlijk goed van pas.

Wanneer je namelijk meer weet over de markt ben je ook beter in staat om de beste keuzes te maken voor jouw beleggingen.


4. Cryptocurrency

We’re not sorry zuck from r/CryptoCurrency

CryptoCurrency is een brede subreddit waar echt alles wordt behandeld met betrekking tot cryptocurrency en wereldwijde adoptie.

Hoewel je hier geen specifieke handelsstrategieën, prijsvoorspellingen of analyses zal vinden is het wel een geldige manier om je op de hoogte te houden.

Zo kan je door het nieuws bij te houden beter weten wat er precies aan de hand is op de cryptomarkt in het algemeen.

Neem zeker eens een kijkje zouden we zeggen!


5. Bitcoin

Get In! from r/Bitcoin

Bitcoin is de grootste crypto-gerelateerde subredder die er bestaat. Algemeen financieel nieuws en nieuwsartikelen die niet het woord “Bitcoin” bevatten zijn niet te vinden op deze pagina.

Ook worden transacties en strategieën niet echt geplaatst, wil je deze wel inzien dan zal je dus een andere pagina moeten bezoeken uit dit lijstje.

De Bitcoin-subreddit wordt vooral gezien als een bron crypto gerelateerd nieuws, discussie en analyse. Enkele van de categorieën laten je als belegger meer zien in de onderliggende techniek.

Mocht je niet precies weten hoe de Blockchain eigenlijk werkt dan kan je daar dus meer informatie over vinden.


6. BTC

BREAKING: China Prohibits Individuals from Issuing Cryptocurrencies from r/btc

Deze cryptocurrency subreddit is veel liberaler dan r/Bitcoin. Dit is goed te zien door het grote aantal Bitcoin Cash (BCH) voorstanders. Er zijn veel goede en actieve discussies over Bitcoin, maar er is ook een mix van humor en GIF’s te vinden om het net even wat luchtiger te houden.

Het subreddit ondersteunt een vrije en open Bitcoin-discussie, Bitcoin-nieuws en exclusieve AMA-interviews (Ask Me Anything) van de Bitcoin-brancheleiders.

Dit maakt het dan ook echt een leuke pagina voor zowel beleggers die alweer wat meer ervaring hebben als de beginners die nog niet echt iets weten.


7. BitcoinBeginners

Avoid the Paypal trap! from r/BitcoinBeginners

In dit subreddit kunnen crypto-beginners vragen stellen over alles wat met Bitcoin te maken heeft.

Het plaatsen van nieuwe websites, memes, kranen, affiliate links, nieuws, blogartikelen of het promoten van altcoins en ICO’s wordt echter beschouwd als een off-topic discussie.

Dit betekent dan ook dat je hier niet op terecht kunt. Los daarvan is het zeker geen verkeerde reddit om in de gaten te houden.


8. Ethereum

Code a Prediction Market on the Ethereum Blockchain | Full Tutorial (Solidity, Truffle, React) from r/ethereum

Ethereum subreddit is alleen voor algemeen nieuws en adoptie. Dit subreddit heeft geen betrekking op handel, beurzen, prijsvoorspellingen of analyses.

Ethereum subreddit verwijst naar ethtrader subreddit voor marktpraatjes, beurzen en koersdiscussies. Je moet wel echt van dit project houden nu andere valuta niet besproken wordt op het platform.

Voor een uitgebreide analyse is het dus toch handiger om even verder te zoeken.


9. Icocrypto

https://www.reddit.com/r/icocrypto/comments/bm5gni/terrible_token_tuesday_11_projects_that_would/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

De ICO-rage van 2017 is misschien achter de rug, maar de ICO’s blijven een waardevol instrument om de financiering en het projectbewustzijn van de ontwikkelaars van munten te verhogen.

De inhoud op icocrypto kan grofweg in twee categorieën worden verdeeld: AMA’s met ICO-bedrijven (beperkt tot één per jaar per ICO om spam te voorkomen) en berichten van erkende ICO-reviewers.

In het verleden waren er onder andere AMA’s van GolixDotCom, ConcourseQ, en Cloudbric.

Om de kwaliteit van de subreddits te behouden, kunnen alleen goedgekeurde inzenders nieuwe berichten plaatsen. Wel kan iedereen commentaar geven.


10. Binance

The new Binance Smart Chain DeFi apps listed on DappRadar from r/binance

Ondanks het feit dat Binance pas een paar jaar geleden is gelanceerd, is het al snel uitgegroeid tot de populairste crypto-beurs op de wereld.

Een combinatie van slimme marketing, een professionele gebruikersinterface en een charismatische CEO heeft geholpen om deze site bekend te maken.

Als je een Binance-gebruiker bent, moet je echt een kijkje nemen op deze reddit pagina. Mensen stellen vragen over de interface, melden problemen en bespreken de nieuwste functies.

Er zijn 50.000 leden.

Dit woden er steeds meer, neem dus zeker eens een kijkje.

Wil je meer? Kijk dan op Beste Crypto Influencers op Twitter!

Share this article:

what you need to know

in your inbox every morning