de informatie site over Cryptocurrency, NFTs en P2E games. 

Top 10 Crypto Influencers

Beste Crypto Influencers ranked


1. Tim Draper

Tim Draper is de oprichter van Draper Associates en DFJ en wordt algemeen erkend als een van de meest prominente crypto influencers van over heel de wereld.

Hij stond op de 46e plaats van de meest vooraanstaande Harvard alumni.

Tim is een uitgesproken voorstander van Bitcoin en blockchain en wordt beschouwd als een van de eerste beleggers.

Dit maakt het dan ook zo’n bijzondere influencer om te zien. Op zijn site laat hij je meer zien over de markt en over de beste beleggingen om te maken.

Als echte crypto fan zou je hem zeker in de gaten moeten houden.


2. Jimmy Song

Jimmy Song begon in 2013 in Bitcoin Development en heeft aan talrijke Bitcoin-projecten gewerkt.

Hier kan je denken aan Bitcoin Core, btcd, Armory, pycoin en andere projecten.

Hij is nu partner bij Blockchain Capital (een toonaangevend crypto-fonds) en heeft gewerkt als ontwikkelaar en programmeur bij diverse startups.

Onlangs was hij hoofdarchitect bij Paxos en vice-president van engineering bij Amory Technologies. Jimmy is ook de redacteur en auteur van het populaire blog Bitcoin Tech Talk.

Daarnaast heeft hij een Programming Blockchain cursus voor mensen die echt alles willen leren achter het programmeren op de cryptomarkt.


3. Roger Ver

https://www.facebook.com/GoCrypto/photos/t.639430736/746389439049152/?type=3

Roger Ver wordt ook wel Bitcoin Jesus genoemd.

Hij was een van de eerste investeerders in en voorstanders van Bitcoin. Hij heeft honderden miljoenen verdiend met zijn investeringen en was ook een vroege investeerder in bitcoin.com, blockchain.com, Zcash, BitPay en Kraken.

Hij leidde een fork van Bitcoin, bekend als Bitcoin Cash, om schaalproblemen met Bitcoin’s infrastructuur en Core team aan te pakken.

Dit betekent dus echt dat het iemand is die precies weet wat er komt kijken bij de markt in het algemeen.

Je zou zeker eens een kijkje moete nemen op zijn Twitter en Instagram pagina om meer te weten te komen over wat hij je allemaal kan vertellen.


4. Ronnie Moas

Ronnie Moas is een ervaren en hoog aangeschreven handelaar uit de wereld van Wall Street die momenteel in de Top 20 staat voor zijn nauwkeurigheid voor het voorspellen van de markt.

Hij is zeer actief geweest in de bitcoin- en blockchain community en heeft solide fundamenten en technische analyses naar de cryptogemeenschap gebracht.

Hij levert een frequente bijdrage aan The Bad Crypto Podcast en runt zijn eigen onderzoeksbureau met den aam Standpunt Onderzoek waar je meer te weten kunt komen over de voorspellingen voor de prijs.


5. Kyle Samani

Kyle Samani is medeoprichter en Managing Partner van Multicoin Capital.

Dit is een speciaal crypto hedgefonds met ten minste 250 miljoen aan activa onder beheer (AUM). Voordat hij Multicoin Capital oprichtte, leidde Kyle Pristine.

Dit is een Google Glass bedrijf voor chirurgen. Kyle’s kennis heeft hem gemaakt tot iemand om te volgen deze belangrijke markt.

Met hem kan je dan ook echt veel meer leren over de markt in het algemeen, neem dus zeker een kijkje.


6. Charlie Lee

Dit is natuurlijk de bekende bedenker van Litecoin en voormalig directeur van Engineering bij Coinbase.

Dit is al een reden waarom je hem echt niet zou mogen missen Er zijn ook geruchte dat Lee een rol heeft gespeeld bij het ontstaan van Bitcoin. Hij is ook een belangrijk brein achter SegWit.

Met zijn volgelingen op Twitter onder honderdduizenden is hij zeker een belangrijke influencer om te volgen.


7. Barry Silbert

Barry Silbert is oprichter en CEO van Digital Currency Group (DCG). Hij is al lang betrokken bij de cryptocurrency markt in het algemeen.

Zijn bedrijf is dan ook echt super belangrijk voor crypto start-ups.

Silbert is ook de oprichter en CEO van Grayscale Investments.

Hij maakt ook deel uit van verschillende Ethereum-trusts. Als je wilt weten welke altcoins het waard zijn om in te investeren, dan is Silbert zeker een goede om in de gaten te houden.


8. Erik Voorhees

Als een van de eerste crypto beleggers is Erik Voorhees sinds 2011 betrokken bij deze markt. Hij begon zijn avontuur als hoofd marketing bij BitInstant.

Van hieruit richtte hij in 2012 Coinapult op en in 2014 ShapeShift. Vandaag de dag gaat hij verder als CEO van ShapeShift.

Voorhees is door verschillende vooraanstaande crypto-publicaties geprezen als een van de top influencers in de blockchain en cryptocurrency gemeenschap.


9. Vitalik Buterin

https://www.facebook.com/VitalikButerinCa/posts/2558355877754433

Buterin heeft geen introductie nodig voor iemand die geïnteresseerd is in cryptocurrency. Hij heeft zijn eigen platform Ethereum gemaakt om de tekortkomingen van Bitcoin aan te pakken.

Hij is een productief schrijver, zowel op zijn eigen blog als op Twitter.

Hij is een grote bron van wijsheid voor iedereen die gepassioneerd is door crypto.


10. Fred Ehrsam

Na samen met Brian Armstrong Coinbase te hebben opgericht, heeft Fred Erhsam zijn cryptoreis voortgezet door zich te richten op verschillende andere projecten.

Ehrsam is niet bang om zijn mening te geven op zijn Twitterpagina.

Dit doet hij door het delen van zijn persoonlijke inzichten in cryptocurrency investeringen maar ook door leuke posts te maken.

Iees dan de Beste Crypto Podcasts!

Share this article:

what you need to know

in your inbox every morning