Bitcoin Investor Review – Ervaringen en Resultaten 2020

Laatst bijgewerkt op: 17 December 2020
Bitcoin Investor Main header image Crypto BTC

De crypto markt is nog altijd super populair onder een hoop mensen.

Wij kunnen dit wel begrijpen, als je het namelijk op de juiste manier aanpakt kan je een hoop geld verdienen met deze valuta.

Bitcoin Investor logo kleur photo image

Echter is het hiervoor wel van belang dat je de koersen in de gaten houdt. Als je hier nu niet zo heel veel zin in hebt is het altijd nog mogelijk om gebruik te maken van een crypto trader.

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor Bitcoin Investor als je graag passief geld wilt verdienen. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we in dit artikel alles op een rijtje gezet wat je maar moet weten over Bitcoin Investor.

Door deze informatie kom je niet meer voor verrassingen te staan.

effectiviteit van de robot
4/5

Bitcoin Investor is een goede targeting software voor zowel gevorderde als beginnende spelers.

prijs van de robot
4/5

Er zijn geen verborgen kosten die het gratis gebruik van geautomatiseerde handel mogelijk maken.

hoe makkelijk is de robot
4.5/5

Gemakkelijk te gebruiken, duidelijk zicht op investeringsdetails en marktstatistieken.

klantenservice
3.9/5

De groeiende gemeenschap en de professionele hulp van de administratie van de botten is vooral bevorderlijk voor nieuwkomers.

Als u meer vrije tijd wilt winnen, maar tegelijkertijd uw controle over uw investeringen niet wilt beperken, kies dan voor de bot.

Met de automatische handelsfunctie kunt u stabiele inkomsten maken zonder dat u de veranderingen op de markt hoeft bij te houden. U behoudt echter nog steeds de controle over uw portemonnee en u bent het die uiteindelijk de beslissingen neemt.

Is de software van Bitcoin Investor betrouwbaar?

Bij het testen van de legitimiteit van de gebruiker wordt rekening gehouden met de transparantie van de robot met betrekking tot de handel vergoedingen, het reactievermogen van de klantenservice, het gebruiksgemak van het handelsplatform en de online feedback.

Op basis daarvan hebben onze bronnen vastgesteld dat Bitcoin Investor alle informatie over het handelsplatform en de vergoedingen verstrekt en dat hun klantenservice altijd bereid is om vragen van klanten te beantwoorden.

Dit maakt het dus zeker een betrouwbare partij om te kiezen als je op zoek bent naar een aanbieder voor je crypto transacties.

 • Deze software stelt u in staat om de handelsstrategieën te hanteren om maximale winst te behalen.
 • Het verbetert de online handelsactiviteiten met betrouwbare transacties.
 • U ontvangt winst op basis van het basisvermogen en de strategie.

Wat is Bitcoin Investor precies?

Bitcoin Investor is een bitcoin handelsapplicatie die computeralgoritmes gebruikt om investeringsbeslissingen te nemen en overeenkomstige transacties te plaatsen.

In vergelijking met traditionele handelsmethoden beweren veel beleggers dat algoritmische handel nauwkeuriger en winstgevender is.

Het beste aan robots zoals Bitcoin Investor is dat ze beweren dat ze handelaren helpen om geld te verdienen, ongeacht de richting die de markten opgaan.

Als de prijs van Bitcoin bijvoorbeeld keldert, beweert Bitcoin Investor dat het dit kan voorspellen en transacties kan afsluiten in die richting.

Met deze handelsrobot beweren beleggers dat ze in een dag enorme winsten kunnen maken zonder hiervoor veel te hoeven doen. Gemiddeld genomen beweren handelaren die Bitcoin Investor gebruiken dat ze met een investering van €500 tot €300 per dag kunnen verdienen.

Een groot pluspunt van het handelen met handelsrobots zoals Bitcoin Investor is dat je niet alle rompslomp hoeft te doorlopen die gepaard gaat met het kopen van Bitcoin van een crypto beurs.

Met Bitcoin Investor kun je gelijk beginnen door de gratis app te downloaden en de minimaal vereiste storting te verrichten.

Hoe werkt de Bitcoin Investor

Een Bitcoin-handelsrobot is een computeralgoritme dat grote hoeveelheden gegevens in de bitcoin-markten analyseert om investeringsbeslissingen te nemen.

In tegenstelling tot mensen kunnen computeralgoritmen grote stukken data binnen een fractie van een seconde analyseren en automatisch transacties plaatsen op basis van de inzichten die uit deze data voortkomen. De mogelijkheid om big data binnen een kort tijdsbestek te analyseren maakt algoritmes naar verluidt nauwkeuriger en winstgevender in vergelijking met menselijke handelaars.

Bitcoin Investor is een computeralgoritme dat expliciet gemaakt is voor de Bitcoin-markten.

Zoals eerder vermeld, analyseert deze handelsrobot de markten voor handels inzichten en plaatst automatisch overeenkomstige transacties.

Bitcoin Investor beweert een nauwkeurigheidsniveau van 99% te hebben, wat betekent dat het beweert dat voor elke tien handels beslissingen ten minste negen daarvan nauwkeurig zijn.

In de traditionele handel wordt geschat dat menselijke handelaren een nauwkeurigheidsniveau van minder dan 50% hebben.

Met Bitcoin Investor heb je geen voorafgaande ervaring met bitcoin-handel nodig om te beginnen met handelen.

De app is bedoeld om al het zware werk te doen, inclusief investeringsonderzoek en het plaatsen van transacties.

Registratie Tijd
5 minuten 100%
Initiële Storting
€250 100%

Prijzen van Bitcoin Investor

Bitcoin Investor is een gratis software die een commissie in rekening brengt voor de winst die met de software wordt gegenereerd.

Als je nieuw bent in het verhandelen van robots, is het aan te raden om te beginnen met de minimale inleg en pas meer geld toe te voegen als je je op je gemak voelt bij het handelsplatform.

De minimale storting is op dit moment €250. Hieronder laten we je zien hoe je deze bedragen moet storten, zo weet je hoe je kunt beginnen op het platform.

Door deze toegankelijkheid kan je ook als beginner prima aan de slag op het platform. Het maakt het mogelijk om met ieder niveau te beginnen met het investeren in alle mogelijke soorten cryptovaluta.

Waarschuwing:

Vergeet niet dat Bitcoin Investor slechts een assistent is. Hij zal niet al het werk voor je doen. Je moet zijn acties onder controle houden om een maximale winst te garanderen.

Voordelen van Bitcoin Investor

Wanneer je de keuze maakt voor Bitcoin Investor zal je verschillende voordelen ondervinden.

Om het net even wat makkelijker voor je te maken hebben we hieronder de verschillende voordelen van Bitcoin Investor  even voor je op een rijtje gezet:

 • Uitstekende klantenservice als ondersteuning voor het handelen
 • Eenvoudige interface die ook voor beginners geschikt is
 • Veel keuzemogelijkheden voor jouw strategie voor het handelen 

Wil je andere geautomatiseerde handelsbots ontmoeten? Lees onze review van Profit Revolution!

Hoe registreren bij Bitcoin Investor

Als je zelf gebruik wilt maken van Bitcoin Investor zal je eerst een aantal stappen moeten doorlopen.

We hebben het weer even wat makkelijker voor je gemaakt door deze stappen hieronder even voor je op een rijtje te zetten:

Stap 1: Het aanmaken van een account

Om met deze app te kunnen handelen, moet je een account aanmaken door je gegevens in te vullen op een formulier op hun homepage. Reviews zeggen dat er voldoende maatregelen zijn genomen om deze gegevens te beschermen.

Een goed aanmeldingsproces zou alleen de noodzakelijke persoonlijke gegevens moeten verzamelen en maatregelen moeten treffen om deze te beschermen tegen cyberaanvallen.

Ook moeten de verzamelde gegevens alleen worden gebruikt voor het beoogde doel.

De persoonlijke informatie die nodig is in de aanmeldingsfase omvat de volledige naam van de klant, zijn e-mail en telefoonnummer.

Stap 2: Een storting maken

Na het succesvol aanmaken van een rekening, moet je minimaal €250 storten om te kunnen handelen.

Houd er rekening mee dat dit bedrag het investeringskapitaal is en niet de kosten van het handelen met de software.

De geaccepteerde stortingsmethodes zijn onder andere Visa, Master Card en Wire Transfer.

Bitcoin Investor heeft minder dan 24 uur nodig om transacties te faciliteren. Na deze storting kun je gelijk aan de slag op het platform.

Stap 3: De instellingen kiezen

Na het maken van de storting heb je toegang tot het Bitcoin Investor handelsplatform.

Zoals eerder vermeld, doet de trading app automatisch al het onderzoek en de handel.

Bitcoin Investor profit view BTC Crypto

Bitcoin Investor staat geen handmatige handel toe. Wanneer een handelaar inlogt op het systeem, is hij verplicht om zijn handelsstrategie te specificeren en live trading in te schakelen.

Wij raden je aan om je account minstens één keer per drie uur te controleren en om handelssessies te sluiten wanneer je niet in staat bent om je account te controleren.

Is Bitcoin Investor echt of nep?

Wij hebben aan de hand van onze bronnen kunnen concluderen dat het gebruik van Bitcoin Investor  is aan te merken als veilig.

Onze bronnen laten zien dat er ontzettend veel mensen zijn die veel voordeel hebben ondervonden aan het platform en die in staat zijn geweest om hier aanzienlijk veel mee te verdienen. Weet wel dat Bitcoin Investor enkel en alleen is aan te merken als een assistent voor bij het beleggen.

Je zal altijd zelf na moeten denken en je eigen keuzes moeten maken.

Het is verstandig om niet meer te investeren dan je bereid bent om te verliezen om zo problemen te voorkomen.

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Demo Trading
 • Geld opnemen
 • Klantenservice
3.6

Samenvatting

Bitcoin Investor is de digitale Crypto-handelsrobot die met de Bitcoin consistente dagelijkse inkomsten genereert. Het is geschikt voor zowel beginners als professionele gebruikers.

Pros

 • Analyseer – Het stelt u in staat om de handelsmarkt te analyseren met het handelsalgoritme.
 • Gratis – Het vereist geen verborgen kosten of commissies.
 • Voor het leven – Het biedt u vrije toegang tot het leven met alle voordelen.

Cons

 • Geduld nodig – Het vereist meer geduld om de gegeven instructies op te volgen voor een consistente winst.
Sending
User Review
0 (0 votes)

FAQ - Veelgestelde vragen

Met Bitcoin Investor beweren gebruikers duizenden euro’s per dag winst te hebben gemaakt, afhankelijk van het geïnvesteerde kapitaal.

Sommige handelaren melden dat ze maar liefst 1000 euro per dag verdienen met een investering van zo weinig als €250.

Hoewel er geen garantie is dat je zoveel zult verdienen, zijn gebruikers er zeker van dat er een grote kans is dat je een hoger rendement zult behalen dan wat je kunt verdienen met traditionele investeringen.

Het is echter aan te raden om te beginnen met de minimaal vereiste investering en pas kapitaal toe te voegen als je bekend bent met het handelsplatform.

Het mysterie rond de oprichter van Bitcoin is hetzelfde als dat van Bitcoin Investor.

Onze bronnen hebben geen informatie over de oprichters van Bitcoin Investor en het team achter de app. Hoewel dit als een probleem kan lijken, wordt aangenomen dat er geen reden tot ongerustheid is.

Deze crypto trader is namelijk legitiem en betrouwbaar. Uit gebruikerstesten blijkt dat hun handelsplatform goed doordacht is en dat hun klantenserviceteam altijd klaar staat om vragen van klanten te beantwoorden.

Ook hier werkt deze handelsrobot onder zogenaamd gereglementeerde partner brokers. Deze brokers zijn verantwoordelijk voor de afhandeling van de stortingen en het doen van betalingen.

Dit betekent dat er ook zonder de oprichters iemand verantwoordelijk is voor je geld.

Beoordelingen van gebruikers vinden Bitcoin Investor legitiem en betrouwbaar.

Dit handelsplatform behoort tot de top wat betreft nauwkeurigheid, transparantie en gebruiksgemak. Je hebt geen eerdere ervaring met het verhandelen van bitcoin nodig om deze handelsrobot te gebruiken.

Bitcoin Investor wordt geleverd met volledige gidsen om je te helpen bij het gebruik van het handelsplatform. Hun klantenservice is naar verluidt ook direct beschikbaar om je vragen te beantwoorden.

Bitcoin Investor verwerkt ook zeer snel stortingen en opnames. Wanneer je met deze of een andere robot handelt, raadt de website je aan te beginnen met de minimaal vereiste investering en alleen geld toe te voegen wanneer je weet hoe alles werkt.