de informatie site over Cryptocurrency, NFTs en P2E games. 

BitQT Review en Ervaringen: Is Het Oplichterij?

BitQT review

BitQT is door financiële toezichthouders in Oostenrijk en Italië op de zwarte lijst gezet als platform dat niet bevoegd is om bankactiviteiten uit te voeren.

BitQT logo

Alsof dat nog niet genoeg is, bevestigen talloze getuigenissen van gebruikers dat de BitQT app oplichterij is.

Helaas is dit geen uitzondering, omdat je veel vergelijkbare platforms op internet zult vinden. Hun doel is om geld van je af te persen. In dit artikel leggen we je uit waarom BitQT oplichterij is.

Hoe controleer je of de BitQT app oplichterij is?

Er zijn verschillende aanwijzingen dat BitQT een scam is:

 • Het BitQT-platform wordt niet gereguleerd door een financiële toezichthoudende instelling;
 • De makers van de robot verspreiden valse geruchten over beroemdheden die hun software gebruiken;
 • BitQT vereist een minimale storting van 250 euro, wat hetzelfde is als andere robots die oplichterij zijn;
 • Er is geen informatie over de makers van het algoritme;
 • De startpagina van BitQT is een kopie van het sjabloon dat andere sites die pseudo-robotdiensten aanbieden gebruiken;
 • Valse positieve beoordelingen spreken werkelijke gebruikerservaringen tegen.

Nadat je geld op het account van de robot hebt gestort, zul je er snel achter komen of het echt werkt. Helaas zal dit geen aangename verrassing zijn.

Lay-out van de homepage van dit crypto handelsplatform

Op de BitQT-website vind je bijna één-op-één hetzelfde dat we al weten van de sites van andere neprobots voor automatische cryptohandel.

Bovenaan staat een kort inschrijfformulier, met ernaast een call-to-action om te investeren. En daaronder zie je valse beloften van hoge winsten en fictieve gebruikersrecensies. Anders dan dat is er geen specifieke informatie of bewijs dat het BitQT-systeem daadwerkelijk werkt.

BitQT website

Zo’n nauwe gelijkenis tussen de website van deze robot en andere phishing-pogingen is al een waarschuwingssignaal op zich.

Er is een grote kans dat achter al deze vormen van oplichting dezelfde mensen zitten. Ze veranderen gewoon regelmatig de naam van de pseudo-software om nieuwe investeerders aan te trekken.

Het registreren van een BitQT-account kost altijd € 250

Om te beginnen handelen op het BitQT-platform hebt je een minimale storting van 250 euro nodig. Vreemd genoeg verschijnt hetzelfde bedrag op alle dubieuze websites met software voor de handel op de cryptomarkt.

Ook dit is een aanwijzing dat er een verband is tussen al deze sites.

Daarom eindigt de storting van geld op het account in het BitQT-systeem op dezelfde manier als in andere gevallen: het kapitaal verdwijnt en de belegger blijft met niets achter.

Geen informatie over de makers

anonieme persoon

Een ander waarschuwingssignaal is het gebrek aan informatie over softwareontwikkelaars of zelfs het bedrijf erachter.

Omdat ze hun identiteit niet onthullen, weet je automatisch dat ze iets te verbergen hebben.

Het is waar dat je op het web betaalde reviews vindt waarin je kunt lezen dat de anonimiteit van ontwikkelaars normaal is in de cryptomarkt, maar dit is onzin.

Elk betrouwbaar crypto trading platform biedt informatie over de ontwikkelaars of het bedrijf dat het heeft gemaakt.

Dit is een teken van eerlijkheid. Daarnaast geeft de data je de mogelijkheid om na te gaan welk niveau een bepaald bedrijf vertegenwoordigt.

Financiële Klachteninstituut

Het BitQT-systeem adverteert zichzelf door beleggers te helpen een behoorlijk groot passief inkomen te genereren.

Door dit soort loze beloften zouden er onmiddellijk allerlei alarmbellen moeten afgaan.

KiFiD logo

In de afgelopen jaren is de schaal van dit soort oplichting dramatisch toegenomen.

Het probleem werd zo groot dat zelfs de Nederlandse financiële ombudsman een officiële waarschuwing gaf.

Daarin lees je dat oplichters een vergelijkbare tactiek gebruiken: eerst beloven ze hulp bij het verdienen van geld op de beurs en grote winsten, dan overtuigen ze je om een storting te doen.

Later wordt het contact verbroken of proberen de oplichters nog meer geld van het slachtoffer af te persen.

effectiviteit van de robot
0.5/5

BitQT is eenvoudig te gebruiken, dus geschikt voor beginners en gevorderden.

prijs van de robot
0.6/5

In verhouding tot de handelsefficiëntie zijn de kosten werkelijk te verwaarlozen.

hoe makkelijk is de robot
1/5

BitQT moedigt gebruikers aan met een vriendelijke interface.

klantenservice
0.8/5

Klantvriendelijke klantenservice en een grote gemeenschap zijn de solide voordelen van deze bot.

Wat gebeurt er na registratie op BitQT?

Wil je weten wat je te wachten staat wanneer je pseudo-geautomatiseerde handelssoftware gebruikt?

Je vult het registratieformulier in

Wanneer je naar de website van de robot gaat en het formulier invult, zal een vertegenwoordiger van de BitQT app je bellen (daarom geef je een telefoonnummer op in de vragenlijst).

Deze man of vrouw spreekt Nederlands, maar je kunt meestal horen dat het niet zijn of haar moedertaal is.

Wanneer je opneemt, zal hij of zij alle bekende verkooptechnieken gebruiken om je te overtuigen om te investeren. Je zult het gevoel hebben dat je met een telemarketeer praat. Medewerkers van BitQT en andere robots van dit type zijn erg opdringerig, wat eveneens een teken is dat er iets niet klopt.

Ongeacht of je besluit om een storting te doen of niet, ze zullen je meerdere keren per dag bellen. Dit doen ze met verschillende nummers, waardoor je ze maar moeilijk kunt blokkeren.

Je doet een minimale storting

Volgens slachtoffers van de oplichters probeerden ze kort na de betaling van de eerste storting nog meer geld van je af te troggelen.

BitQT-vertegenwoordigers gebruikten hiervoor verschillende voorwendselen, zoals “je investeringen gaan goed, dus het is interessant om je kapitaal te verhogen.”

Bovendien zagen slachtoffers op het BitQT-platform dat ze daadwerkelijk geld verdienden.

250 euro

Alle cijfers waren echter fictief: de robot simuleert alleen investeringen, in de praktijk doet hij niets. Op deze manier kunnen oplichters veel meer uit hun slachtoffers halen dan alleen een minimale storting van 250 euro.

Je verliest het contact met je ‘mentor’

Je eerste zogenaamde ‘reality check’ zal komen wanneer je probeert het geld dat je verdient op te nemen.

Zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, zal dit niet lukken.

Hoewel er gevallen zijn geweest waarin oplichters een bescheiden deel van de vermeende inkomsten betaalden om het vertrouwen van het slachtoffer te behouden.

Dit alles natuurlijk om nog meer geld af te persen.

Hoe dan ook, slachtoffers realiseren zich dat de BitQT app een scam is wanneer ze hun initiële investering niet terug kunnen krijgen.

Als ze aandringen op een uitbetaling, wordt het contact met de werknemers van de robot gewoon verbroken.

Welke handelsrobot is veilig? En hoe kies je er een?

Om een veilige robot voor een crypto handelsplatform te kiezen, controleer je best het volgende:

 • Beschikt de robot over de juiste licenties?
 • Is het duidelijk wie erachter zit?
 • Heeft het platform een groot aantal positieve beoordelingen?

Als je op zoek bent naar aanbevelingen, zijn hieronder twee bewezen alternatieven voor geautomatiseerde handel.

Capitalise

Capitalise logo

In het geval van Capitalise heb je te maken met software die transacties automatiseert op basis van de voorwaarden die je zelf stelt. Bovendien is het volledig gratis, wat het onderscheidt van andere robots.

Capitalise stelt je een groot aantal indicatoren en transactievoorwaarden ter beschikking. Het is ook makkelijk te gebruiken, dus je hebt geen programmeerkennis nodig om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

De voordelen van de robot zijn ook het feit dat hij werkt op de platforms van de grootste beurzen, zoals Binance of FTX. Als je het platform momenteel al gebruikt, weerhoudt niets je ervan om je handelsmogelijkheden met Capitalise te vergroten.

eToro

eToro logo

Een andere optie voor geautomatiseerde handel is te vinden in eToro, dat de functies van een CFD-makelaar en een cryptobeurs combineert. Het biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om te kopiëren, zodat je transacties van andere handelaren kunt kopiëren.

Lees onze eToro-review!

BitQT review

Als een review stelt dat het interessant is om een BitQT-account te openen, is dat een leugen. Daar heeft de persoon achter de review natuurlijk goede redenen voor, want BitQT gebruikt mensen om soortgelijke artikelen te schrijven in ruil voor geld.

Uit de gesponsorde tekst leer je dat het BitQT geclaimde succesratio groter is dan 90%, omdat het gebruik zou maken van geavanceerde technologie en een innovatief algoritme op basis van artificiële intelligentie. Vreemd genoeg ontbreekt het bij beoordelingen altijd aan enig bewijs om deze woorden te bevestigen.

Weet dat de kans groot is dat de auteur BitQT waarschijnlijk nooit heeft gebruikt en deze dingen alleen schrijft omdat hij of zij ervoor betaald wordt.

Lees ook onze reviews van andere bots: Bitcoin Profit en Bitcoin Code

Is BitQT legaal?

Nee, BitQT is niet legaal. Het robotplatform heeft geen licentie om financiële activiteiten uit te voeren (ervan uitgaande dat er überhaupt een robot bestaat). Je hebt te maken met een brutale poging om geld af te persen. Zo eenvoudig is het.

Wat erger is, is dat internetgiganten zoals Google, Facebook of Twitter zonder enige aarzeling advertenties voor oplichters publiceren, wat hen uiteraard een bepaalde geloofwaardigheid geeft.

BitQT

Om de een of andere reden verifieert geen van de bedrijven de eerlijkheid van de adverteerder. Ze nemen gewoon het geld en vergeten de hele zaak.

Samenvattend stellen we bij BitQT talrijke criminele activiteiten vast:

 • In de betaalde reviews en op de officiële website lees je over de hoge effectiviteit van het algoritme, maar je zult nooit enig bewijs zien dat deze beweringen staaft. Het is simpelweg oplichterij: de BitQT-robot werkt niet.
 • Als de echte slachtoffers van oplichters de robot herhaaldelijk in diskrediet brengen, verschuilt de software zich achter de positieve meningen van fictieve gebruikers.
 • BitQT werd door de Oostenrijkse FMA en het Italiaanse ConSob op de zwarte lijst gezet als ongeautoriseerde software om banktransacties uit te voeren.

Wat is BitQT?

Volgens officiële informatie is BitQT een robot voor automatische cryptohandel, die een algoritme gebruikt op basis van machine learning en kunstmatige intelligentie. Blijkbaar analyseert de robot zo honderden gegevens in fracties van een seconde om de beste investeringsmogelijkheden te vinden.

In gesponsorde reviews lees je ook soms dat een minimale storting van 250 euro volstaat om tot enkele duizenden in een paar dagen te verdienen. Weet echter dat dit alles slechts marketingtrucs zijn!

De feiten over de BitQT-robot zijn compleet anders. We weten niet eens of het echt is. Het dient waarschijnlijk alleen als een dummy voor het afpersen van geld, waar slachtoffers van oplichters snel achter komen na het doen van een storting.

Hoe werkt BitQT?

Officieel werkt BitQT op basis van verschillende automatische handelsparameters die je instelt voordat je de robot start. Zodra je dit hebt gedaan, zoekt het algoritme zelfstandig naar investeringsmogelijkheden en neemt het namens de gebruiker posities in de markt in.

Hoe werkt BitQT

Tot zover de officiële versie. Hoe gaat BitQT echt te werk? Onmiddellijk na registratie maak je verbinding met een niet-gereguleerde makelaar op wiens account je een storting zult doen. Vervolgens zal de makelaar zonder pardon je geld overnemen, iets waar je niets meer aan kunt veranderen.

Het gebrek aan regelgeving betekent dat je nergens een klacht kunt indienen en dat het veel moeilijker zal zijn om juridische stappen te ondernemen tegen oplichters.

Is het de moeite waard om BitQT te gebruiken?

Nee, het is niet de moeite waard om BitQT te gebruiken. Zoals we al vele malen hebben bewezen, is de robot slechts een dekmantel voor oplichters die geld van je willen afpersen.

Hieronder kijken we naar de individuele aspecten die kenmerkend zijn voor dit vermeende handelssysteem voor Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Voordelen van BitQT

Volgens betaalde reviewers heeft BitQT veel voordelen, zoals:

 • Goede klantenservice;
 • Intuïtieve interface;
 • Hoge efficiëntie van het algoritme voor automatische handel;
 • Positieve feedback van gebruikers.

Natuurlijk wordt geen van deze beloften in werkelijkheid ondersteund.

Klantenondersteuning bestaat alleen om geld af te persen. De intuïtieve interface heeft geen waarde en het platform is slechts een dummy. De effectiviteit van het algoritme is nul, want gebruikers verliezen alleen maar geld.

Waarschuwing: BitQT is overduidelijk oplichterij. Niet alleen werkt de robot niet, maar hij bestaat waarschijnlijk niet eens. Het is gewoon een dummy voor het afpersen van geld.

Gebruiksvriendelijkheid

Computer

BitQT ziet eruit als een gebruiksvriendelijk platform dat niet zo ervaren handelaren kan helpen geld te verdienen. Dit is echter slechts een illusie.

Het veronderstelde gebruiksgemak doet dienst als een lokmiddel voor mensen die verleid worden door de belofte van snelle en grote winsten.

Bovendien hebben de pseudo-recensenten die schrijven over hoe makkelijk het is om te beginnen met handelen met BitQT, de software waarschijnlijk nooit zelf getest.

Demo-account

Met BitQT kun je de mogelijkheden van de robot testen met behulp van een demo-account, waarbij je profiteert van virtueel geld.

Het enige wat je hoeft te doen, is het algoritme uitvoeren. Vervolgens zal het in jouw naam beginnen te handelen.

Je zult een lijst met winsten en verliezen voor je zien, behalve dat de eerste veel hoger en frequenter zullen zijn.

Voor veel mensen is dat genoeg om te concluderen dat BitQT echt werkt.

Helaas klopt hier niets van. Het demo-account wordt aangedreven door een fictief algoritme en de resultaten hebben niets te maken met de realiteit. Het is pure simulatie zonder enige ondersteuning in de echte marktsituatie.

Op deze manier creëren oplichters een verkeerd beeld van de effectiviteit van BitQT.

Storting

a lot of money - dollars

Het maken van een storting en het starten van de handel zullen je geen problemen opleveren.

Natuurlijk is dit volledig opzettelijk.

Oplichters willen niet dat je problemen ervaart op het moment dat je ze geld geeft.

Geldopname

In het geval van geldopnames is het niet meer zo kleurrijk.

Wanneer je geld wilt overmaken naar een privérekening, zul je al snel merken dat dit niet mogelijk is.

BitQT-medewerkers zullen je echter aanmoedigen om te blijven investeren of zichzelf indekken met denkbeeldige vertragingen tijdens de overdracht van fondsen.

munten

Vergoedingen en commissies

Vergoedingen

Handelen met BitQT is volledig gratis. Je betaalt dus niet voor registratie of accountonderhoud. Er zijn ook geen commissies op transacties.

Dit betekent dat je gratis software hebt om moeiteloos geld te verdienen.

Denk je dat het te mooi is om waar te zijn? Terecht, want in werkelijkheid verlies je al het geld dat je op je BitQT-account stort.

Risico

Sinds enige tijd zijn oplichters slimmer geworden, omdat ze informatie over het risico op hun websites vermelden.

Je vindt dit helemaal onderaan de site, waar het in een microscopisch lettertype is geschreven.

Het klopt dat de wereld van crypto en slimme contracten de meest volatiele van alle financiële markten is.

Wanneer je echter op eigen houtje investeert, heb je nog steeds een kans om geld te verdienen.

Het BitQT handelsplatform neemt dat zelfs van je af, want het steelt gewoon je geld.

Klantenservice

Klantenservice

BitQT heeft een zeer goed klantenserviceteam (als we het beschouwen in termen van opdringerig bellen en het aanmoedigen van verdere betalingen).

Maar zodra ze inzien dat ze geen geld meer van je krijgen, verbreken ze gewoon alle contact.

Onder welke namen opereert BitQT?

BitQT is niet het enige platform waarmee oplichters geld afpersen. Ze werken ook onder andere namen:

 • Bitcoin Code;
 • Bitcoin Superstar;
 • Bitcoin Future;
 • Bitcoin Profit;
 • Bitcoin Circuit;
 • Bitcoin Lifestyle;
 • The Crypto Revolt;
 • Bitcoin Traders Pro;
 • LionsFM;
 • Bitcoin Loophole;
 • Immediate Hedge;
 • Bitcoin Evolution;
 • Bitcoin Rush;
 • Bitcoin System;
 • BitProfit;
 • GiroFX.

Hoe meld je je aan bij BitQT?

Inloggen op BitQT is vergelijkbaar met registreren op andere handelsplatforms. Het enige verschil is dat het maximaal vereenvoudigd is.

Stap 1: Registratie voor een BitQT login

Om een BitQT-account aan te maken, ga je naar de officiële website van de robot en vul je het registratieformulier in.

Dit bestaat uit vier velden:

 • Naam;
 • Achternaam;
 • E-mailadres;
 • Telefoonnummer.

Zodra je de benodigde informatie hebt verstrekt, zal een BitQT-vertegenwoordiger telefonisch contact met je opnemen.

Hij of zij zal je aanmoedigen om te investeren.

Registratie

Stap 2: Doe een eerste storting

Je krijgt toegang tot realtime handel zodra je je handelsaccount financiert.

Hoe stort ik geld bij BitQT? Je kunt dit doen met behulp van verschillende methoden voor het overmaken van geld, zoals bankoverschrijving en bankpas/creditcard.

Als je een betaalkaartnummer op het platform hebt opgegeven, dien je zo snel mogelijk contact op te nemen met je bank om het te laten vervangen door een nieuw nummer.

Stap 3: Stap over naar live transacties

Volgens de makers bestaat het starten van de handel uit het instellen van de voorwaarden van de investering en het lanceren van de robot. Vervolgens gebeurt alles vanzelf. Het enige wat hoeft te doen, is je account af en toe controleren en je winst tellen.

In de praktijk ziet het er echter helemaal anders uit. Je verdient niets omdat je geld rechtstreeks in de zakken van oplichters terechtkomt.

BitQT getest: meningen en BitQT ervaringen

De meningen van echte gebruikers van het platform (degenen die verleid werden door hoge en makkelijke winsten) zijn ondubbelzinnig negatief. Iedereen schrijft hetzelfde over de BitQT-robot, namelijk dat ze er geld door verloren.

De opmerkingen van deze mensen staan in schril contrast met veel gesponsorde beoordelingen, volgens welke het algoritme een zeer hoge efficiëntie heeft.

Als dat het geval zou zijn, zouden de meeste gebruikers vandaag al miljonair zijn. Helaas is het tegenovergestelde waar.

Conclusie: Is BitQT veilig? Of is het een scam?

Er is maar één antwoord: BitQT is oplichterij. Laten we samenvatten waarom je te maken heeft met een scam:

 • Verificatie van de BitQT-maker is onmogelijk;
 • De robot adverteert ten koste van bekende personages (bijvoorbeeld Elon Musk, Jeff Bezos, Hubert Urbanski) zonder hun toestemming;
 • Het minimale stortingsbedrag is exact hetzelfde als dat van andere scams;
 • De robot heeft geen vergunning om financiële activiteiten uit te voeren.

Blijf dus ver weg van BitQT om problemen te vermijden!

FAQ's: veelgestelde vragen

Je kunt je BitQT-account alleen verwijderen door dit aan een van de werknemers van het bedrijf te melden. Daarom kun je best gewoon geen account openen.

Volgens de ontwikkelaars kun je een veelvoud van je eerste storting op BitQT verdienen. Klopt dit? Nee. De robot is slechts een dummy voor het afpersen van geld.

BitQT garandeert dat het maximaal 24 uur duurt om geld op te nemen uit je account. Dit is de officiële versie; in de praktijk zijn geldopnames niet mogelijk.

Share this article:

what you need to know

in your inbox every morning