Kryll Review 2020

Laatst bijgewerkt op: 17 December 2020
kryll.io review featured image

Cryptovaluta is nog altijd enorm populair op dit moment. Het is dan ook niet zo raar dat er zoveel mensen zijn die ervoor kiezen om cryptovaluta te verhandelen. De groep mensen die dit niet doet denkt nog altijd dat het handelen lastig is

Kryll logo kleur

Je moet alle koersen in de gaten houden en het is erg technisch. Toch klopt dit beeld niet, je kunt namelijk gebruik maken van een speciale trading bot om het handelen net even wat makkelijker te maken.

Zo is het bijvoorbeeld een optie om de bot van Kryll te gebruiken. Om je wat meer te laten zien over de kwaliteit van het platform hebben we hieronder het een en ander voor je op een rijtje gezet. 

Deze informatie geeft je een goed beeld bij wat je kunt verwachten van het platform voor het handelen.

effectiviteit van de robot
5/5

Kryll is uiterst gemakkelijk te gebruiken, waardoor het ideaal is voor beginners en degenen die al veel platforms hebben geprobeerd voor de gemakkelijkste bediening.

prijs van de robot
3/5

Zeer hoge verdiencapaciteit en relatief lage kosten.

hoe makkelijk is de robot
4/5

Het plannen van strategieën met de drag’n’drop editor maakt deze bot een van de makkelijkste in het gebruik.

klantenservice
4.5/5

Toegang tot technische ondersteuning via verschillende servicekanalen.

Geautomatiseerde handel is in de meeste gevallen ideaal. De robot voert de transacties uit en analyseert de markt voor u. U kunt veel tijd besparen zonder aan efficiëntie in te boeten.

Is de software van Kryll betrouwbaar?

Als we kijken naar de reviews die we kunnen vinden op internet dan kunnen we inderdaad concluderen dat er een hoop mensen zijn die door middel van Kryll geld hebben verdiend. Veel mensen vinden dat het een zeer prettig platform is om te gebruiken.

Kryll smart trading view

Zo zijn er veel mensen die zeggen dat de gebruiksvriendelijkheid erg prettig is en dat het team van Kryll altijd klaarstaat om je te helpen met vragen. Hierdoor is er naar onze opvatting sprake van een betrouwbare aanbieder voor het verhandelen van alle mogelijke soorten cryptovaluta.

 • Maximaliseer de winst door een eenvoudig systeem van het ontwikkelen van strategieën en het delen ervan met anderen.
 • De Drag’n’drop editor van het applicatievenster maakt het nog eenvoudiger, zodat u gemakkelijker en efficiënter kunt handelen.
 • Kryll maakt rechtstreeks verbinding met geselecteerde beurzen, wat de veiligheid verhoogt.

Wat is Kryll eigenlijk?

In zijn meest basale vorm is Kryll een online platform dat gebruikers in staat stelt om hun eigen geautomatiseerde cryptocurrency trading strategieën te ontwerpen en te creëren.

Voor degenen die dit nog niet weten, geautomatiseerde handel verwijst naar handelsactiviteiten die worden uitgevoerd door een voorgeprogrammeerd script.

Als zodanig is het niet nodig om zelf transacties te kiezen, ook hoef je niet meer daadwerkelijk zelf de aankopen en verkopen uit te voeren. Dit zal allemaal op een automatische manier plaatsvinden.

Als een belegger in staat is om zo’n geautomatiseerd handelsprotocol te verkrijgen, dan heeft dat een aantal belangrijke voordelen. Omdat de geautomatiseerde handel geen microbeheer vereist, kunnen handelaren gewoon achterover leunen en hun strategieën hun gang laten gaan.

Hoe werkt Kryll precies?

Hoewel het Kryll-platform is ontworpen om handelaren van alle niveaus aan te spreken, kan het bloksysteem op het eerste gezicht een beetje verwarrend overkomen.

Dit is het systeem wat je gebruikt om je aangepaste handelsstrategieën te creëren en is eigenlijk vrij makkelijk als je het eenmaal door hebt. Het eerste blok dat je moet creëren is je portemonnee.

Kryll Trading strategies marketplace view

Dit is de portemonnee voor de specifieke strategie die je wilt creëren. Dit specifieke blok is verplicht.

Het doel van het price up blok is om een beweging op gang te brengen wanneer de marktprijs van een specifieke cryptovaluta stijgt of daalt.

Het doel van het volume blok is om een nieuwe geautomatiseerde transactie te activeren wanneer aan bepaalde voorwaarden met betrekking tot handelsvolumes is voldaan.

Er bestaan ook andere voorwaardelijke blokken, maar dit heb je eigenlijk nog niet echt nodig in het begin. Door de prettige ondersteuning kan je super eenvoudig de juiste instellingen kiezen voor het handelen.

Registratie Tijd
20 minuten 100%
Initiële Storting
€250 100%

Voordelen van handelen met Kryll

Mensen die beginnen met Kryll voor het verhandelen van alle mogelijke soorten cryptovaluta zullen echt ontzettend veel voordelen ondervinden.

Deze voordelen strekken uit over alle mogelijke gebieden.

We hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door dit hieronder voor je op een rijtje te zetten:

 • Een gebruiksvriendelijk platform wat door iedereen gebruikt kan worden
 • Handige ondersteuning voor eventuele vragen over het handelen
 • vrij schappelijke tarieven voor het gebruik van het platform
 • Optie om te personaliseren bij het kiezen van de strategie

Mocht je nog niet overtuigd zijn dan is het handig om even hieronder te bekijken. Je kunt hier namelijk de verschillende soorten onderdelen van het platform vinden.

Deze onderdelen geven je een beter beeld van wat je precies moet verwachten bij de kwaliteit van het platform. Cryptosoep heeft ook andere crypto trading robots beoordeeld, bekijk hier het volledige lijstje

Waarschuwing:

Vergeet niet dat elke toepassing van dit type alleen dient als ondersteuning tijdens de handel. Hoewel de meeste taken voor u worden uitgevoerd, moet u de situatie en de parameters van de cryptobot voortdurend onder controle houden. Investeer slechts kleine bedragen zodat u niet te veel verliest!

Gebruiksvriendelijkheid

Er zijn veel beginners die graag toe zouden willen treden tot de cryptomarkt. Voor deze groep mensen is het zeker verstandig om een account bij Kryll te overwegen.

Door de laagdrempeligheid van het platform zal ook jij in staat zijn om te beginnen met alle mogelijke soorten crypto handel. Op die manier is het mogelijk om aan passieve inkomsten te komen.

Het handelen

De hele service van Kryll.IO is gratis om te gebruiken als je een  strategie wilt creëren of testen. Als je echter gebruik maakt van de strategieën die je creëert, zul je een vergoeding moeten betalen.

Ook als je een strategie gebruikt die door anderen is gemaakt, zul je moeten betalen. Men kan investeren in Kryll.IO met behulp van hun ICO en KRL tokens kopen.

Door hiervoor te kiezen kan je korting krijgen op de munten. Als het bedrijf groeit kan je dit later met winst verkopen.

Kryll Marketplace view

Opnames

Als je winst hebt gemaakt dan komt dit gelijk in de exchange zelf te staan. hierdoor kan je dus gelijk je geld opnemen.

Hoe lang het duurt voordat je over je geld kunt beschikken hangt volledig af van de exchange die je gebruikt voor het handelen. Meestal staat het er binnen een paar dagen wel op.

Prijzen

Het Kryll-platform exploiteert een online ecosysteem waarvan iedereen die er gebruik van maakt kan profiteren.

Om dit ecosysteem te financieren gebruikt het Kryll-platform zijn eigen ERC-20-token. Dit is ook wel de KRL Token.

Het KRL-token heeft vele functies binnen het Kryll-platform. Op het moment van schrijven bedraagt de fee 0,0333% per dag voor de waarde van je rekening.

Hoe registreren?

Wil je zelf nu beginnen met het handelen door middel van Kryll dan is het maken van een account de eerste stap die je zal moeten nemen.

Zonder account wordt het nu eenmaal best lastig om te beginnen met het handelen. De stappen zijn vrij makkelijk.

We hebben ze hieronder even voor je op een rijtje gezet om het nog simpeler te maken:

Stap 1: Aanmaken van een account

Het aanmaken van een account is voor Kryll echt ontzettend eenvoudig.

Aangezien je geen storting hoeft te doen zal je ook niet te maken krijgen met een lang proces voor de verificatie. Hierdoor kan je snel aan de slag.

Kryll registration form

Stap 2: Het kiezen van de instellingen

Zoals we al even hebben laten zien zijn er ontzettend veel opties om uit te kiezen voor de instellingen.

Door je eigen strategie te maken zal je in staat zijn om je keuze volledig te personaliseren voor het handelen op de site. 

Kryll Trading charts view

Stap 3: Handelen

Het handelen zelf is echt super eenvoudig, je hoeft namelijk alleen maar de bot aan te zetten. Let er wel op dat je hem goed hebt ingesteld, anders kan je veel verlies maken bij het handelen in cryptovaluta.

Is Kryll een goede site of niet?

Wij hebben de site zelf niet getest,  maar we gebruiken wel de beste sites als bronnen om onze review te concluderen.

Hieruit volgt dat er echt een hoop mensen zijn die zeer blij zijn met de dienst. Om onze Kryll.io review samen te vatten zijn wij van mening dat het een veelbelovend platform is dat een geweldig hulpmiddel kan zijn voor beginners die zich willen wagen aan de wereld van de cryptocurrency handel.

Onze Kryll bot review eindigt met het oordeel dat je het zeker kunt proberen als je graag automatisch wilt beleggen. Weet wel dat de site niets meer is dan een assistent voor het beleggen, je kan hier nooit voor de volle 100% op vertrouwen.

Door niet meer te investeren dan je bereid bent om te verliezen zal je niet voor verrassingen komen te staan.

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Demo Trading
 • Geld opnemen
 • Klantenservice
4.3

Samenvatting

Kryll is een zeer interessant platform dat veel mogelijkheden, gebruiksgemak en een stabiele groei van de winst met minimale inspanning biedt.

Pros

 • Intreface – een goed ontworpen interface maakt deze toepassing een van de handigste op de markt.
 • Het bloksysteem – een vriendelijk bloksysteem maakt het gebruik nog gemakkelijker.
 • Georganiseerd team – de applicatie wordt beheerd door een team van professionals die actief betrokken zijn bij het leven van de gemeenschap, met continue updates, gidsen en tools.

Cons

 • Weinig beurzen – beperkte toegang tot beurzen in vergelijking met concurrenten.
Sending
User Review
0 (0 votes)

FAQ – Veelgestelde Vragen

Als je een strategie hebt gevonden die je leuk vindt dan zijn er een aantal toonaangevende cryptocurrency beurzen waar je mee kunt integreren.

Op het moment van schrijven zijn dit de volgende:

 • Binance
 • Bittrex
 • Liquid

Hoewel dit een aantal van de grootste handelsplatformen in termen van handelsvolumes omvat, probeert het team van Kryll steeds meer beurzen compatibel te maken.

Het is dus echt een handig idee om deze site in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van eventuele ontwikkelingen. 

Kryll.IO heeft een sterke community van gebruikers die je kan helpen met het bedenken van de juiste strategie.

Als je twijfelt over je investering of je strategie op de lange termijn zal werken of niet kun je altijd vertrouwen op de community van gebruikers en leren van de mensen die de juiste strategie hebben bedacht.

Als je geen eigen strategie wilt creëren, kun je altijd betalen om de winnende strategieën gebruiken.

De grote nadelen van het gebruik van Kryll.IO komen voort uit de cryptocurrency markt. Aangezien de markt zeer volatiel is, kan het bedenken van een ineffectieve strategie mogelijk leiden tot enorme verliezen.

Er is geen enkele strategie die je kan helpen om steeds winst te maken of die niet beïnvloed wordt door de marktomstandigheden.

Elke geautomatiseerde handel bot voert eenvoudigweg transacties uit in jouw eigen naam. Het kan geen eigen strategie creëren, dus het toestaan van je bot om ongelimiteerde transacties te maken met behulp van de verkeerde strategie is een recept voor een hoop verloren winst.

Zolang je dit in de gaten houdt zijn de nadelen zeer gering.