Top Crypto Influencers Twitter

Laatst bijgewerkt op: 22 October 2020
Beste Crypto Influencers Twitter ranked

Mocht je zelf willen beleggen in crypto dan is het handig om goede crypto influencers te volgen. Bekende crypto influencers kunnen je namelijk helpen om betere keuzes te maken voor het maken van je beleggingen.

Een van de beste plekken waar je terecht kunt voor goede crypto influencers is Twitter.

Nu zijn er nogal wat influencers te vinden op deze site.

Wat zijn de beste kanalen om te volgen?

Om je wat beter op weg te helpen hebben we hieronder een top 10 gemaakt met de beste crypto influencers. Met deze crypto influencers weet je zeker dat je de juiste informatie zal krijgen.1. Andreas M. Antonopoulos

Dit is een van de meest vooraanstaande bitcoin en blockchain experts.

Hij heeft dan ook meerdere best verkochte boeken geschreven waaronder “Mastering Bitcoin”, “Mastering Ethereum” en is een van de meest geliefde en gerespecteerde specialisten in de cryptowereld.

Hij is zo geliefd dat veel crypto beleggers hebben besloten om 1.6 miljoen te doneren aan Andreas.

Op zijn Twitterpagina laat hij onder andere zien hoe het ervoor staat met de markt en wat je kunt verwachten van de prijzen. Dit maakt het vervolgens echt een stuk makkelijker om de juiste keuzes te maken tijdens het beleggen.


2. Amber Baldet

Zij is op dit moment lid van Forbes grootboek 40 onder 40. Dit laat wel zien dat deze vrouw echt weet waar ze het over heeft.

Amber was voorheen blockchain programma leiden bij JP Morgan. Ze is daarnaast betrokken geweest bij de ontwikkeling van Quorum.

Op dit moment is de CEO van Clovyr en houdt ze zich bezig met het bouwen van een ecosysteem van toepassingen en diensten voor het publiek. Als je een andere reden nodig hebt om haar te volgen is het leuk om te weten dat ze ook vaak praat over andere dingen. Zo heeft ze het vaak over whisky en over muziek.

Neem zeker eens een keer een kijkje op haar pagina.


3. Preethi Kasireddy

Preethi Kasireddy heeft ontzettend veel werkervaring opgedaan bij onder andere Goldman Sachs, A16Z en Coinbase.

Het is dan ook geen verrassing dat Preethi een van de bekendste twitterpagina’s heeft die ziet op de cryptomarkt in het algemeen.

Als oprichter en CEO van TruStory is ze zeer actief op Twitter en levert ze enkele van de meest feitelijke en eerlijke informatie die beschikbaar is op dit moment.

Dit maakt het mogelijk om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


4. Joseph Lubin

Hij is medeoprichter van Ethereum en oprichter van ConsenSys.

Dit laat zien dat je te maken hebt met iemand die de markt echt op zijn broekzak kent. Hij tweet regelmatig en is een van de beste accounts om updates en informatie over Ethereum te krijgen.

Hij is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in Ethereum of die graag meer wilt weten over de nieuwste projecten die zich ontwikkelen op het platform van Ethereum zelf.

Door de scherpe analyses krijg je een beter begrip over de onderliggende techniek.


5. Naval Ravikant

Dit is natuurlijk een super bekende als het aankomt op de cryptocommunity. Het is dan ook echt zo dat hij niet mag ontbreken op dit handige lijstje.

We hebben het natuurlijk over de CEO en medeoprichter van AngelList.

Daarnaast is hij medeoprichter van Metastable Capital, CoinList, Republic en is hij een investeerder in meer dan 100 bedrijven.

Hij vindt het leuk om de discussie aan te gaan over de filosofische kant van de technologie. Door zijn leuke tweets ga je je echt afvragen hoe het eigenlijk zit, zeker een aanrader om in de gaten te houden.


6. Chris Burniske

Chris begon als analist bij ARKinvest. Hier was hij betrokken bij de allereerste crypto-investeringen.

Echter is hij uiteindelijk zijn eigen bedrijf Placeholder VC begonnen.

Chris was ook coauteur van het boek Cryptoassets, waardoor hij een super handige bron is voor iedereen die graag over beleggingen in cryptovaluta praat.

Op zijn twitterpagina heeft hij onder andere mooie analyses over de markt, al zijn er ook genoeg nieuwsartikelen te vinden om in de gaten te houden.


7. Richard Burton

Richard is de CEO van Balance die een web-based en mobiele portemonnee voor Ethereum-gebaseerde tokens bouwt.

Hij is zeer actief op Twitter (met bijna net zoveel tweets als volgers) en een van de grootste voorstanders voor decentrale financiering.

Hij is een must voor mensen die geïnteresseerd zijn in MakerDAO, stablecoins en andere #defi applicaties.

Door zijn tweets zal je namelijk beter inzien wat de grootste voordelen zijn van deze systemen.


8. Laura Shin

Hoewel ze zelf geen crypto heeft kan je bij Laura wel terecht voor twee van de meest populaire crypto podcasts.

Dit zijn natuurlijk Unchained en Uncomfirmed.

Haar podcasts en tweets geven vaak nieuwe informatie over de markt. Doordat ze veel gasten heeft is het altijd leuk om te kijken.


9. Jeremy Gardner

Jeremy heeft meerdere bedrijven opgericht, waaronder Augur, Blockchain Education Network, Distributed, SAAVHA en recentelijk Ausum Ventures.

Hij staat ook bekend om het creëren van de Cryptocastle – co-living space voor crypto-ondernemers – in San Francisco en heeft onlangs nog een ander filiaal in Miami geopend.

Dit maakt het zeker een goed kanaal om te bekijken.


10. Josh Stark

Josh is de medeoprichter van L4, een bedrijf dat Web3 bouwt en onderzoek naar cryptovaluta uitvoert.

L4 beheert meerdere projecten.

Door zijn andere blik op de markt leer je echt veel meer over de markt in het algemeen. Neem dus zeker eens een kijkje op zijn Twitter pagina.

Iees dan de Beste Crypto Influencers!

Sending
User Review
0 (0 votes)