Podcast van cryptosoep 20 – Gekko

Laatst bijgewerkt op: 22 October 2020
Gekko Podcast main header Crypto BTC

Wat is Gekko Trading Bot?

De Gekko trading bot is een gratis te gebruiken, open source cryptocurrency trading bot, volledig gecodeerd in node.js, en gemaakt om te draaien op uw lokale systeem. U moet enige kennis hebben over de cryptocurrency markt om het systeem te kunnen gebruiken, en de bot helpt u de ideeën en algoritmes te implementeren waarvan u denkt dat ze het beste passen.

Het houdt de markt 24×7 in de gaten. Hoewel u de markt niet altijd in de gaten kunt houden, mag dit geen nadelige invloed hebben op uw portefeuille, althans, dat is wat Gekko nastreeft.

Gekko werkt rechtstreeks met financiële beurzen en koopt of verkoopt voor u, op basis van haar analyse van de markt, vaak met inachtneming van een aantal voorgeprogrammeerde regels, die u kunt aanpassen volgens uw behoeften.

Gekko Trading Bot Review: Belangrijkste kenmerken

De Gekko trading bot heeft als doel uw persoonlijke strategie op de live markt te laten draaien en automatisch te handelen wanneer aan de voorwaarden is voldaan. Daarom worden gebruikers vaak aangemoedigd om hun strategie te testen met behulp van een papieren handelaar of backtesting.

Gekko biedt backtesting en een paper trader aan, beide als opties voor degenen die hun strategie moeten perfectioneren.

Backtesting voert een analyse uit van de gegevens uit het verleden en rapporteert hoe uw strategie in het verleden zou hebben gepresteerd. Dit helpt nieuwe gebruikers om met de strategie te spelen tot ze hun winnende formule hebben gevonden.

Is het mogelijk om geld te verdienen met Gekko?

Gekko kan inderdaad een redder in de nood zijn, vooral wanneer u niet in staat bent om transacties te doen, of wanneer u niet in staat bent om beslissingen te nemen, in het bijzonder wanneer de markt een hit neemt. Als er niets is, zal het zeker de verliezen minimaliseren.

Als uw strategie zo goed is als u denkt, kan het zelfs enige winst opleveren, in tegenstelling tot wat u persoonlijk doet.

Wat een kleine demper is, is het feit dat Gekko niet beïnvloed wordt door de berichten in de media zoals crypto genius, wat ons vertelt dat het geen voorspellingen kan doen over marktfluctuaties die gebaseerd zijn op de genoemde berichten in de media.

Dit maakt het ongeschikt voor hoogfrequente transacties.

Bekijk onze Podcast ook op andere platformen:

Genoemd in Today’s Episode:

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen:

Neem contact op met Bert:

Twitter van Cryptosoep
Linktree
Pinterest Cryptosoep
Homepagina

Sending
User Review
0 (0 votes)

Table of Contents

Crypto Robots

Bitcoin Era

Bitcoin Trader icon kleur

Bitcoin Trader

Bitcoin Code icon kleur

Bitcoin Code

Bitcoin Revolution

Bitcoin Profit logo kleur

Bitcoin Profit